Boziu ale mnie dziś wymaglowało moje dziecię
Widać zawsze poniedziałki były trudnawe jak M wracał do pracy ale ten, po długim weekendzie to masakra jakaś, ani jeść ani spać ani siedzieć, wszystko źle
Tyle co w realu był spokój
Dopiero teraz zasnęła a ja kolacjuje. Dobrze że zjadłam hamburgera na obiad, no dwa
ewelad to super że wszystko oki, sama radość i duma prawda?:-) Oooooo czytam nie tylko twoje dziecię bystre i rezolutne ale już karierę w modelingu zaczyna
Gratulacje dziewczyny:-) No M także możesz pogratulować bo troszkę własnego wkładu w sumie też w Liliannę miał
A zdjęcia nam też pokazać trzeba
pati ja się boję dać dziewczynom nosić jeszcze
Fryzura była fajna od fryzjera a po myciu do bani, trzeba modelować a miało być wygodnie i praktycznie
I kolor przy skórze na odrostach ok. 3cm rudawy a miał być wogóle jasny szatyn
Kumpeli i fryzjerce się bardzo podobał a mnie nie. Najgorsze że wywabiała mi starą farbę co mocno niszczy włosy więc muszę trochę poczekać z kolejnym farbowaniem. Nie mówiąc że miały być zbliżone do moich naturalnych aby nie było tak widać odrostów a będą bardziej widoczne niż przy ciemnym brązie
Moja też miała w łóżeczku spać
nadia ale masz fajnie że już chrzciny z głowy;-)
agatha biedna Maja:-( Jedźcie może coś mądrego wam ten lekarz doradzi żeby biedulka miała się jak najlepiej.
tweenie dziekuję za info;-)Też tak cały czas uważałam i w poprzedniej pracy mi uwzględniali do urlopu a w obecnej ma dziwną i złosliwą księgową która co i rusz problemy wymyśla
Spadam bo mała coś się budzi