reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

madzik mają tłuszczyk mają i to jest pocieszające:-D Mam nadzieję że mimo bleeeeee@ wizyta u koleżanki udana:-p

dzamenka zdrówka dla Filipka!!!!!!!!!!!!!! Synowa ma się dobrze , twarda sztuka:-)

mruczka moja też w wózku się wydziera jak nie śpi bo się szybko dosyć nudzi spacerem:baffled: Troszkę ja zagadam, nie powiem, porozgląda się i posłucha ale nie za długo:-pCzasem to mam ochotę przy ubieraniu już ja rozebrać z powrotem i nigdzie nie wychodzić:-D Nie wiem nic o tych pieluchach:no: Ja mam jakieś zwykłe chyba nosidło bo dostałyśmy ale zobaczę z ciekawości metkę jutro bo dziś mi się juz nie chce:-D

Zmykam bo M wrócił z łaźni, mniam:-D

reklama
Patipaula zagłosowane. Daj tego linka na fora innych mam-sierpniówek, wrześniówek- myślę, że pomogą:tak:
Jedyneczka moja ryczy przed zaśnięciem. Podobno niektóre dzieci tak mają. Ale każde wyjście na spacer jest dla mnie stresem:-D
Młoda mamuśka mimo tych utrudnień wychodzę codziennie, chyba, że leje jak z cebra:baffled:
Ewelad biogaja super, tylko nie przesadź, bo moja miała po tym zatwardzenie:sorry2:A napiszesz za ile kupiłaś używane?
Agatha straszne co piszesz:szok:Bardzo dużo zdrówka Kochana dla Was!!!!!!!
Mysza moja położna była u mnie 6 razy, ale mnie wkurzyła, bo kazała podawać wit K, a okazało się,że wcale nie trzeba było. Wystarczył dokładnie przeczytać książeczkę.:nerd:Teraz jak ją widzę, to okazuję zimną obojętność.:-p
Gregorka zazdroszczę tych dłuuugich spacerków:tak:
Tiffi mi też lecą włosy. Kazałam M kupić szampon na wypadające, a on kupił do włosow z pasemkami:confused:A ja od 5 lat włosów nie farbowałam;-)
Madzik ja jeszcze nie miałam @ i bardzo się z tego cieszę:-D

dzieńdoberek:-)

myślałam, że po tym wczorajszym zaburzeniu naszego grafiku i przespaniu przez Lilkę karmienia jednego w nocy będzie pobudka, a tu nie- o 20.30 wtrąbiła 210 i pospała do 6.30:szok:

Mruczka kupiłam za 120 zł, dzięki za ostrzeżenie z biogają-takie drogie to cudo i zatwardzonka jeszcze mogą być?:confused:

Hejka,

Coś net mi dziś odmawia posłuszeństwa, ale może uda się coś napisać.

Kama - dzięki, wypróbuję ten żel

Tiffi - a jaką dokładnie masz chustę, podaj może linka, też nie chciałabym dużo inwestować bo nie wiem czy skorzystam. A instrukcje była razem z chustą?

Mysza - o matko, jaki wywiad środowiskowej? Rodzaj pieluszek :szok: ?? Dziewczyny, do Was też mają przyjść? Bo ja nic nie wiem na ten temat.

Agatha - ojej, straszeni mi przykro, że Maja w szpitalu. Trzymajcie się dzielnie, dużo zdrówka!!!

Mruczka - ale fajnie z tym Top Secret, dzięki!!!

U mnie weekend gościowy bardzo. Więc na bb pewnie mało czasu będzie, ale postaram się zaglądać. Miłego weekendu Wam życzę.

Ja tylko dzień dobry i uciekam... muszę prasować... ogólnie lipa... moje dziecko w nocy standardowo budzi się ze 3 razy, pierwsza przerwa po kąpieli trwa 5 godzin, ale później już się budzi co 3... Chyba się przyzwyczaiłam już... Przynajmniej w nocy się poprzytulamy troszkę, bo w dzień nie da się jej ujarzmić :-D
Idę się pobudzać laktatorem :-)

agatha trzymaj się, będzie wszystko dobrze, a Maja wróci szybko do zdrowia.

Wczoraj byłam u ortopedy. Wszystko w porządku, kontrola USG bioderek 6.12 Potem pojechałam do mamy, tatę wysłałam z małym na spacer. A później pojechałam do Kauflandu zrobić zakupy, bo u teściów w lodówce same sery pleśniowe. Spotkałam kolegę z Policji. Właśnie jest na Szkole Policyjnej (CSP) i miał obserwacje przy Kauflandzie. Obserwacja polegała na staniu i paleniu papierosów, i słuchaniu głośnej muzyki :-D.
O 19.00 przyjechałam do domu i wkurzyłam się. Teść postanowił wywiercać dziurę w ścianie pomiędzy przedpokojem a naszą sypialnią. Weszłam i zobaczyłam pełno kurzu to aż się wściekłam. Najgorsze jest to, że uważają się za ekologiczna rodzinę a nie wynieśli łóżeczka Andrzeja do drugiego pokoju. Wszystko było w kurzu, musiałam umyć łóżeczko, wytrzepać materac, zmienić pościel i poprać jego ubranka, wynieść łóżeczko do drugiego pokoju, bo przecież dziecko w kurzu spać nie będzie.
M w tym czasie był na piwie, przyjechał o 22.00. Też był wściekły, jak mu opowiedziałam, pomógł mi posprzątać i poszliśmy spać o 24.00
Andrzej spal całą noc od 21.30-5.10. O 3.00 był kryzys czy wstać czy nie, ale pojęczał, pomruczał i postanowił dalej iść spać.
Idziemy na spacer.

reklama
Cześć.

Wstałyśmy o 8ej a teraz mała drzemie, na kolankach oczywiście:-p Ale już pościeliłam, oblekłam nową pościel, odkurzyłam w dużym a jak mała wstanie porządków ciąg dalszy bo jutro mamy gości z 3 i 1,5 roczną córą więc będzie wesoło:-) Muszę zrobić leczo warzywne bo oni wegetarianie więc cały poczęstunek to dla mnie wyzwanie:-D

kama to dobrze że zdrowiejesz;-) A Maja kawał kobitki, moja ma 63cm i 5200 waży szczypior:-D Ja chyba też niedługo spacerówka bo w gondoli mamy podnoszone oparcie ale mała ma ciasnawo jak taka opatulona w kurte:-p Ponoć od 38. Ja mierzę pod paszką i w uszku, różnica była coś 3 kreski pomiędzy pomiarami ale nie wiem jak w pupci się traktuje:no: powodzenie u lekarza, precz z cukrzycą!;-)

młoda mamuśka my używamy Dada z biedronki i jesteśmy bardzo zadowolone, rozmiar 2-78szt-28zł a 3-64szt-28zł, jakoś tak:-p My wychodzimy jak tylko nie pada i mocno nie wieje no chyba że mam strasznego lenia:zawstydzona/y::-p My tak 1-1,5h bo więcej mała nie chce, załącza syrene:-p

gregorka ja przy Emi Dentinox używałam i nie wiem czy to jego zasługa ale spokojnie to znosiła;-)

Mykam bo mój "śpioch" wstał:-D

Do góry