dzamena
Fanka BB :)
maruska -inhalacje robi sie tez z soli -ten sluz sie rozrzedza i mozna wtedy nawet troche frida sciagnac ,a co do syropku to mam nadzieje ze twój mały moze brac prawoslazowy bo mnóstwo dzieci alergicznych a co za tym idzie tez podejzewanychw kierunku np astmy oskrzelowej ale to raczej juz pózniej ,nie moze brac albo raczej nie powinno brac tego syropu bo bardziej szkodzi niz pomaga,ja jak nie wiedziałam jeszcze o tym ze Filip jest astmatykiem to własnie czesto dawałam mu ten syropek i dpiero pulmonolog mnie uswiadomił,oczywiscie nie pisze to złosliwie i oczywiscieduzo zdrówka ,chce tylko tak dla uwagi przestrzec bo sama sie na tym złapałam.
czytam etapami wiec odpisze to co pamietam-tiffi ten krem bambino jest gestawy ale on sie bardzo ładnie rozmarowuje i szybciutko wchłania i ja moge ci go smiało polecic z reszta ma on bardzo duzo pozytywnych opini ale oczywiscie twój wybór
agatha czesc skarbie jak tam przygotowania?ja mam plana zrobic chrzciny w swieta ,ale jak narazie to tylko moje zamysły
jedyneczka ja ten krem urzywam cały rok i powiem ci tak od serca ze jak mojego Filipsa nie uczulił to znaczy ze on jest niezły
mam nadzieje ze z moja synowa juz lepiej .cdn
czytam etapami wiec odpisze to co pamietam-tiffi ten krem bambino jest gestawy ale on sie bardzo ładnie rozmarowuje i szybciutko wchłania i ja moge ci go smiało polecic z reszta ma on bardzo duzo pozytywnych opini ale oczywiscie twój wybór
agatha czesc skarbie jak tam przygotowania?ja mam plana zrobic chrzciny w swieta ,ale jak narazie to tylko moje zamysły
jedyneczka ja ten krem urzywam cały rok i powiem ci tak od serca ze jak mojego Filipsa nie uczulił to znaczy ze on jest niezły
mam nadzieje ze z moja synowa juz lepiej .cdn