Odkurzyłam cały dom, pomyłam łazienkę i zostało mi umyć podłogę u Emi ale mała śpiąca i muszę ją unynać
Nadik lubi odkurzacza słuchać
Ale kurka kurier ma być do godziny i pewnie mi ją obudzi
tiffi ja Emi dużo podawałam wszystkiego i też już miałam dość
Ja Emi wstawiałam miskę do pokoju z wodą z olejkiem i tak wdychała sobie.Kupiłam czopki jakieś Calpol chyba i tam pisze że nie wolno rozpoławiać a Emi pamiętam po pół dawałam na zalecenie lekarza, to już sama nie wiem
Ja się bardzo cieszę że Nadik taki grzeczny bo wiem jak to z marudnym maluchem, Emi dała mi niesamowicie w kość
Pewnie po swoim tacie bo nawet teściowa była powiedziała że po nim bali się mieć więcej dzieci
No ale się zdecydowali po 5 latach.
madzik no ja na zdjęcia patrzę i myślę jaka kruszyna była
mysza dobrze że go nie spytała czy mu się czasem poopcia nie odparza
A co to za pytania
Nas tak nie pytała
Ale może dla dobra dzieci to oki bo różnie bywa.He he a jak "załatwić" tą przerwę 6cio godzinną?
agatha kochana trzymam kciuki żeby Majeczka jak najszybciej wyzdrowiała biedactwo. A Hania pewnie odczuwa napięcie ale przecież nie da się nie martwić w takiej sytuacji:-( Trzymajcie się i pisz co u was jak będziesz miała chwilkę!
ewelad to super że poprawa jest
młoda mamuska to niech się stołuje u mamy
Choć mój mam tak z ruskimi pierogami i kapusta czerwoną, u mamy najlepsze i koniec. Ale zaparłam się i kapustę dotąd "ćwiczyłam" że twierdzi teraz że jest równie pyszna jak u mamy a z pierogami dałam spokój bo sama czuję że ona robi smaczniejsze
pati klik
;-)
mruczka ja ociekam potem właśnie nim zdążę wyjść z domu
To twój M taki biegły w temacie twoich włosów jak i mój, tak mi się przypatruje że nie widzi różnicy miedzy prawie czarnymi końcami a odrostami szatynowymi
Też nie miałam @ i tez rada jestem bardzo:-)
mysza i jak pobudzanie, fajnie?
Też mam stertę prasowania
agatka no przy tak wyszkolonej policji człowiek może spać spokojnie
Dobrze że bioderka oki. To dowalił teściu, bez wyobraźni chłop
dzamena to się dogadacie z synową
Jak Filipek się czuje? U nas tylko w pierwszych tygodniach środowiskowa z tego co wiem
louise słonko nasze jak miło Cię widzieć/ czytać:-) Oby Staś polubił spanie nieco bardziej
Biedna ty, współczuję szycia:-( Oby się zagoiło szybciutko
tiffi racja z noskiem, my bez katarku a tez sumiennie psikamy i wyciągamy
A ty boisz się lecza zjeść? Ja zjem bo jak może pamiętasz raz zjadłam i nic małej nie było;-) Generalnie chyba zadmiar nabiału coś Nadii tylko bruździ
Moja też tak właśnie ze spaniem. O ranysiu, kamienie Ci jeszcze potrzebne. Oby torbiel się wchłonęła nie nie wymagała żadnych zabiegów, kamienie tak samo
Mała wstała jak w zegarku znów po 15 minutach, eh...