ninia79
Zaangażowana w BB
No mnie tez sie kolory za bardzo nie podobaja. Ale kusi mnie ten zasilacz bo w DK baterie sa drogie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam.
Miałam coś o nas napisać ale mój brąbel niestety dał mi ostatnio popalić, no i czasu i sił brakło. Teraz znalazłam chwilkę. Maleństwo śpi. Mężuś się kąpie to może mi się uda.
Kubusia urodziłam 3 lipca 3150g i 52 cm. Nieduży, ale wyjść nie chciał. Może dlatego że mamusia już nie taka młódka. Karmie piersią. Kolki już przeszliśmy choć po dzisiejszym dniu wydaje mi się że wracają (albo mamusia zaszalała bo zjadła sałatkę z majonezem)
Jak czytam, że wasze dzieciaczki tak ładnie śpią w nocy to zazdroszczę niesamowicie. Kubuś tylko po kąpaniu śpi 4 godziny a później co 2 budzi się do karmienia. Masakra jakaś. Najczęściej jest tak że po drugim karmieniu już go nawet do łóżeczka nie odkładam tylko śpi z nami.
Mam do was pytanie. Jakich laktatorów używacie bo ja kupiłam w aptece Lakta ( nie mieli żadnego wyboru ) i nie mogę nim nic ściągnąć. Polećcie jaki jest dobry bo już bym się chciała z domu gdzieś wyrwać. Jakieś zakupy na spokojnie zrobić a nie wiecznie jak pies z językiem na brodzie.
jak elektryczny to jakiejś konkretnej firmy, bo ja jestem ciemna masa w tym temacie.
No i muszę już spadać maleństwo się budzi.
Dobranoc wszystkim.