reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Kurcze ja już nie mam siły Dziewczyny:-(
Wczoraj była taka mega kolka, że nic małej nie uspokajało. Dopiero po dodatkowej dawce SS zasnęla. Regularnie podaję, ale i tak kolki są. Jestem non stop na diecie, ale to też nie pomaga. A dzisiaj o 13 też kolka, Mała zasnęła na 15 min i znów się pręży:-(
Do tego wyje na dworze jak syrena- ubieram ją nie za grubo, ale i nie za cienko, ale jej się i tak nie podoba...:crazy:

Dostac cos od meza za urodzenie dziecka??? Tez bym chciala. Tymczasem moj maz nawet o moich urodzinach nie pamieta. Tak sie tym faktem przejelam w tym roku, ze trzy dni pozniej urodzilam sobie corke jako prezent:)
A jiedys kwiaty raz w tygodniu bez okazji przynosil....

mruczka, a próbowałas innych specyfików - lefax, bobotic, infacol, espumisan etc jak dajesz przez jakiś czas ss i dalej są takie jazdy to warto spróbować innego, serio

ewcik mruczka wspolczuje i oby sie szybko uspokoilo

jedyneczka a kto to widzial tak dlugo spac??? :-D ale fajnie

mysza z tego wyrka sam zlezie bo do szkoly ma najwczesniej na 10.35 a wstaje sam ok 7 wiec zdazy zgnic zanim wyjdzie :-)

jasia b chyba nawet dokladnie wiem co kupilas bo tez mialam ochote tylko moj synek chyba dba o domowy budzet i jak sie aukcja konczy to on mame okupuje :-) M szczesliwy ze na zakupy nie chodze bo nie ma jak a ja na allegro poszalalam i musze przystopowac bo nie dosc ze kaska topnieje to jeszcze bedzie najazd listonoszy i kurierow :-D

Tez mysle ze zapal mojego syna do szkoly oslabnie jak sie zadania domowe zaczna tylko :-) a co do pospiechu to tak nawymyslal ze poszedl godzine wczesniej :-D tak mame zakrecil ze zle popatrzyla w rozklad zajec i wczesneij dziecko do szkoly wypchnela :-D

reklama
Do góry