Ello laseczki
jedyneczka u adwokata odbior rzeczy albo raczej pamiatek rodzinnych, ktore byly w posiadaniu mojego ojca i po nim pamiatek rowniez.
tweenie tempo porazajace niestety znam z autopsji :-
zawstydzona/y:
mammi witamy na starych smieciach
louise moze to kolki moj tez tak nie spal i teraz jest juz lepiej. nie plakal tylko sie prezyl i nie bylo mowy o spaniu jakies zrywy tylko minutowe nieomal doslownie, podaje leki na kolke infacol i jest lepiej. Zobacz jaki ma brzuszek jak wielki jak balon i twardy to twoje dziecie dzielnie znosi kolki. Za serducho trzymam kciuki
dzamena pewnie ze tesknilysmy, ajkos jak sobie pomysle ze cie trzeba miotla pogonic to posta walniesz
nie strasz ze maksy tak beda mialy (moj juz ma 5300 w pon) bo go nie udzwigne za chwile a kregoslup to mi peknie jak zetlala gumka od babcinych majtek
vanilka tez chce przeprowadzki alez ci zazdroszcze
W paszczy lwa bylo do d.. prawie nic nie zalatwione, tylko ustalony termin odbiory rzeczy no chociaz cos do przodu a myslalam ze bede miala z glowy a tu nadal sie ciagnie. Jedyne to to ze babol schudl potwornie nie pamietam kiedy byl taki szczuplutki, pewnie mam nowego hyzia bo mi sie wydaje ze przytylam, ale jak to mozliwe jak ja obiad jem o 21 albo olewam bo ide spac????
Wrocilam do domu to dopiero byla "paszcza lwa" mlodego slyszalam juz jak wysiadalam z samochodu, wchodze do pokoju a tu mama moja daje mu herbatke do picia rozmawiajac z babcia a pomiedzy nimi siedzi Mati ogladajacy bajki w tv i dajacy coraz glosniej zeby slyszec bo go babcie zagluszaja
Pogonilam towarzystwo, ponosilam chwile malego dzwoniac do m bo byl krem do odebrania z apteki a on nie odbieral tylko mial zajete i tez mnie wkurzyl bo jak dzwonie kilka razy to chyba nie po to zeby mu czesc powiedziec
m dojechal do domu i pojechal do apteki a aj wykapalam malego w kapieli byl boski lubi sie kapac
potem nakarmilam, a on juz w trakcie zaczal odplywac teraz spi na brzuszku i glowke sobie przelozyl znowu w inna strone. M pojechal odwiez mame to ja do bb szybko :-)
Dziewczyny a jak szczepicie to czemu rezygnujecie z 6w1???
Musze zmusic do remontu pokoju Matiego, tylko nie wiem czy kalsc tapete czy malowac ??? chyba zostane przy farbie jednak bo wydaje mi sie troszke szybciej, mniej skomplikowanie i potem nie bede sie nerwowac ze znowu sciana popisana, a na dziecinne tapety to on raczej za duzy juz i zaplanowalam to na weekend 4-5 wrzesnia, a potem ta szafe trzeba zrobic i tu klops bo m oferowal sie ze ja zlozy, zeby mniej kasy poszlo ale kiedy???? jakos w ogole tego wszystkiego nie widze
:-(
Uciekam pod prysznic i w wyreczko
A znowu sobie cos uszkodzilam
boli od nowa ze ciezkawo usiasc i jakies cuda wyplywaja, jakbym byla w ciazy to na pewno bylby czop sluzowy
sorki za oblesnosc na koniec
Spokojnej i spiacej nocki
zapomnialabym pisalam do emih u niej wszystko ok tylko ta 5 nawet nei probuje sobie wyobrazac jak sie oswobodzi to sie odezwie do nas na co czekamy z niecierpliwoscia i zyczymy jej duzo sily do tej 5