jedyneczka
Fan(ka)
My po spacerku w czwóreczke Pokazałam mojemu dziecku język kilka razy a ona w śmiech I powiedziała "gu", chyba nie miała na myśli głupia matka Teraz obiados muszę zrobić, laski gotowe pierogi a dla nas sos z szyneczki planuję z kaszą. A wczoraj wcięłam hamburgera z biedrony w końcu i odpukać na razie spoko.
maruśka ja bym chętnie na siłownie poszła ale kiepsko mi sie wyrwać od września jak znów M angielski , wyjazdy a Emi szkoła i też trzeba przypilnować, sprawdzić lekcje, poprasować. A może szukam sobie wymówki bo jestem leń Podziwiam Cię;-)
ewelad to fajnie jak taki tatuś aktywny;-)jak moja odziedziczy pasje po tatusiu to właśnie przed kompem będzie siedziała
ashika to załatwiłaś siore a co u adwokata załatwiasz?coś niedoczytałam?
Tak czy siak powodzenie i hardości życzę;-)
maruśka ja bym chętnie na siłownie poszła ale kiepsko mi sie wyrwać od września jak znów M angielski , wyjazdy a Emi szkoła i też trzeba przypilnować, sprawdzić lekcje, poprasować. A może szukam sobie wymówki bo jestem leń Podziwiam Cię;-)
ewelad to fajnie jak taki tatuś aktywny;-)jak moja odziedziczy pasje po tatusiu to właśnie przed kompem będzie siedziała
ashika to załatwiłaś siore a co u adwokata załatwiasz?coś niedoczytałam?
Tak czy siak powodzenie i hardości życzę;-)