Ello
oliwia witaj i gratuluje :-)
mruczka a o jakim wiaderku mowisz??? Ja nie budze na karmienie, czasami to bym chciala uspic ;-) na spacer tez nie budze, na kapiel natomiast raczej tak, bo jakos moj kawaler usypia zazwyczaj niedlugo przed i ma gleboko gdzies ze mama chce kapac
A wieprzowiny zabronili poki ma kolki bo za tlusta.
ewcik okropienstwo, ale dzielna mama z ciebie ja nie mam pojecia bo mam arachnofobie
a w tym roku ponoc strasznei duzo tego swinstwa :-(
tiffi ale takie wielkie komary to podobno samce i one nie gryza przynajmniej zawsze mi tak tlumaczono, ale w dzisiejszych czasach to wszystko mozliwe .
Sklep internetowy, ale ja z innego miasta :-( nie pomoge niestety Alma jest ale droga raczej. Trzymam kciuki za brzuszek po witaminkach
aneta zazdroszcze zabawy, tez chetnie bym sie gdzies rozerwala
tweenie trzymam kciuki za was
kropa ale "cuda" piszesz oczywiscie ze
dzieci odczuwaja smak !!!!! to tak samo jak te sformuowania starszych babc ze male dzieci nic nie widza
malewa a ty zapracowana jak zawsze, obys w koncu miala chwile czasu dla siebie
jasia b czytajac twoje posty popadam w depresje ;-) paznokcie za chwile kosmetyczka ach inny swiat, mnie sie wczoraj udalo obciac i przypilowac paznokcie
Moj szkrab je srednio ok 5 min i sie najada przynajmniej tak wyglada bo w 4 tyg przybral od urodzeniowej 1470 smok a ulewac tez nie zapomina
vanilka to jak juz pojdziesz gdzies daj znac bo tez mam ochote coraz czesciej
maruska na plamy ponoc dobre jest mydelko dr beckman, a na zafarbowane cos takiego znalazlam
emarket: Odbarwiacz Dr. Beckmana moja babcia uzywa maki ziemniaczanej
Ostatnio zafarbowalam sobie pieluchy tetrowe i maja taki lekko rozowy odcien, ale nie bede cudowac z tetra bo moze sie spierze ta farba z czasem, tak bardzo rozowe nie sa a ja leniwa bardzo ;-)
Niegrzeczne mamuski widzialam kiedys w DD TVN dla mnie one sa normalne :-)
Watek fajny pomysl z tym zamienie oddam
Jakos zmeczona jestem i nie chce mi sie pisac o nas
spalam krotko 6 godz niecale z pobudka na karmienie w miedzyczasie tzw, teraz bym pospala, ale juz sie nie da. Maksiowi chyba lepiej po tym infacolu inna sprawa ze juz nie dostaje tego mojego antybiotyku, ale sadzi baki rowno od rana, zaraz bedzie wstwal pewnie z drzemki bo coraz czesciej sie kreci. Wczoraj polozylam go spac na brzuchu oj nie byl zachwycony, ale w koncu spal. Poszlam ogarniac pokoj starszego wyprowadzac rzeczy przed malowaniem i w pewnym momencie mysle sobie "chol.ra na brzuchu spi" i z sercem w gardle do pokoju bo duzo czasu minelo, ale na szczescie wszystko w porzadku bylo, tylko ja sie strachu najadlam i wizje siebie w kajdankach zdzarzylam zobaczyc.
Wczoraj doszlam do wniosku ze oprocz zrytej poopy masz tez zryta glowe przez porod
i to drugie zdecydowanie gorsze
:-(
Milego dzionka