reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Tiffi jak moją łapie kolka to tylko po kąpieli.:baffled: Wczoraj dałam zatem przed kąpielą i było ok. Tylko w nocy budziła się często na jedzenie.Jestem dzisiaj nietomna. Mam obiad, ale chciałam w łazience posprzątać. Mam nadzieję,że dam radę. Kocham tego mojego ssaczka, ale jak się wieczorem pręży przy cycu, to nie wiem, co robić...:-(

reklama
Witam!!!
U mnie nocka też nieciekawa. Mała spała po 2 godziny po czym budziła się i prężyła. Oczywiście wszystko bez płaczu, ale nie mogę patrzeć jak się tak męczy... O 5 już ją wzięłam do siebie na brzuch. Teraz leżała u siebie w łóżeczku, ale marudziła więc trafiła na cyca.
Później nadrobię i poodpisuję.
Miłego dnia ;-)

moje dziecko ktoś podmienił w nocy... Wieczorem oczywiście darła się parę godzin, zasnęła po 23 i wstała przed 6!! Wypiła cyca i dalej śpi... Mam nadzieję, że zaraz wstanie na jedzonko, bo przecież nie może tak mało jeść...
Ale pochwalę Wam się - ściągnęłam dziś z jednego cyca całe 75ml :-D:-D:-D

Cynamonka jeden i drug post strone wczesniej co pisalas to identycznie jest u mnie tez nie spi od dwoch dni a na dworze to spac by spala caly dzien no i to ze na klacie to samo ciekawe czemu tak jest i od czego??
tweenie gratki mleczka i dziecka widzisz troche optymizmu i jest lepiej byle bys sie przestala stresowac i plakac a bedzie git!!!!

teraz dla odmiany mogłaby wstać :) Ile to można nie jeść?:-p Cyce mi zaraz rozsadzi. A moje dziecko jest takie, że jak sama nie wstanie, to jej się nie obudzi. A żeby zaczęła jeść, musi być przytomna.

reklama
tweenie super, że jest lepiej, produkcja ruszyła, dziecię spokojne-wierzę, ze nikt Olci nie podmienił, to po prostu metamorfoza drugiego tygodnia i życzę, zeby tak zostało:-)

korzystając ze snu królowej, wyprodukowałąm rosół i 20 galaretek drobiowych, wszystko na wyscigi, bo się bałąm że nie zdążę i ugrzęznę w tym bałaganie, a Liliputa dalej kima:-)

Ostatnia edycja:
Do góry