ewa a może to coś powoduje ten płacz, u mnie tak było że mała płakała jak dostawała tą witaminę B6 i kwas foliowy
cynamonka smarujesz brwi mlekiem ooo to nowość, może i ja spróbuję. A na dworze też tak słabo śpi?? Moja ma różne dni, czasem śpi czasem tylko po parę minut
a
gatha oby z tą nogą się polepszyło
louise fajnie, że jesteś, oby częściej
jedyneczka czasem takie wyjazdy się przydają bo można potęsknić, oby nie za często no i fajnie, że mama przyjechała. Sensowny kupiony na allegro, ale wiesz naprawdę nie jakiś wór - któraś z dziewczyn polecała (nie pamiętam która) i kupiłam. O taki kupiłam tylko rozmiar inny
BIUSTONOSZ DO KARMIENIA NATURIS ROZ. 70A (1188471548) - Aukcje internetowe Allegro
tylko nie wiem jakie dekolty nosisz ;-)W domu mam też taki na komary do kontaktu, ale chciałabym na spacer takie coś przyklajane do wózka, taka naklejka.
Cóż ciężko powiedzieć jaki mają problem z łazienką, nie mogą jej skończyć, no może do prostych nie należy, ale generalnie ten fachman to lubi piwko wypić a na robotę czasu ma mało.
Ja też planuję chrzciny w domu i już się boje, bo trochę osób będzie. Co do powrotu do pracy ja zamierzam, ale sama nie wiem na jakich zasadach, zobaczymy jak będzie
dzamena ja "oczyszczałam" się do jakiegoś 5 tygodnia prawie 6 tyg. więc jest ok u Ciebie. Ja pytałam o te plastry na komary bo właśnie mi na takich zależy chciałabym takie na spacer z małą wieczorami, jak spaceruję w Wawie to nie ma komarów (nawet komary nie są w tanie przetrwać w mieście), ale jak jedziemy do domu to atakują, więc właśnie dla mnie to byłoby idealne rozwiązanie. ja też mam czasem takie chwile, że wyszłabym i nie wracała - mam nadzieję, że to normalne.
Jak widać dobry sposób na usypianie, ważne że skuteczny. Co do anty to ja piguł nie chce moja gin mówi że sa niby dla karmiących ale jednak to hormony a jak się karmi piersią to ona nie chce przepisywać, więc zostają gumki recepturki
aneta no chyba przez to mała płacze, ale teraz jestem pełna obaw jak wyjdzie morfologia - w piątek znów kłucie. ja też chciałam brać 5w1 ale akurat nie było i musiałam wziąć 6w1
ashika no i kolejna ważna rada na ciemieniuchę najlepsze masło :-) Dzięki doszło.
No to masz małego hrabiego hi hi hi. Co do mrożenia ja dopiero jedną porcję zamroziłam w takim malutkim pojemniku 50ml, ja sie wybieram do fryzjera i też zastanawiam się czy jakiegoś sztucznego nie kupić tak na wypadek, tylko chyba nie ma takich jednorazowych a szkoda
maruśka dzięki doszło
vanilka niezła okazja te zabawki - już cię chciałam pytać a gdzie to a przypomniałam sobie że ty w Uk mieszkasz, a swoją droga mogłabyś zarobić na allegro
mruczka a ty dopiero dajesz ten sab jak małą łapie kolka??
Byłyśmy na spacerze i szybko w rossmanie (dzięki
myszy, która pilnowała małej), potem spacerek, ale moja ciągle podglądała co się na świecie dzieje. Po powrocie do domu spojrzała i dalej śpi w gondoli na łóżku. M dzwonił, że położył parkiet u małej w pokoju. O mała się budzi zmykam