WItam i ja- jak zwykle na chwilę pewnie...
O ELenka płacze, znów przeeeeeeeeeerwa....
Ashika,
Kacperek i fasolka,
Butterfly
Ninia-
Spóźnione ale WIELKIE GRATULACJE DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!
Fajnie że macie dzidziołki już po tej stronie brzuszków!
Tiffi- uwierzyć nie mogłam z tą lampą że tak po prostu sobie stała, a z okulistą... kurcze też nie zazdroszczę przeżyć!!!!!!!!!!!!!!!! :-(
Perla, ja mam z bawełenki chustęale o dziw starsza była w niej non stop- młodsza nie chce
Co do piwa- kiedyś pisałaś...
Przewróciłam oczami jak napisałaś ze dobre na laktacje... Wczoraj wypiłam pół i jak ze mnie trysnęło w nocy to takiej produkcji od sławetnej trzeciej doby- nie miałam
ALe... malenka jednak bączy strasznie
Ps. Jak mrozisz mleko? Tj. Nigdy nie karmiłam z butli, a jakbym chciała wyjść? Na ile można zostawić w temp pokojowej, na ile w lodówce?
Madzik, Mysza- moja też głównie śpi i byłam w szoku jak Vanilka (czy wszystko jest wogóle z nią ok?! bo starsza dała mi do viwatu w tym wieku) A teraz ma trzy pory czuwania pomału, tak ok 6-8 rano, 17-19 (20) wieczorem i czasem 24-2.30 w nocy
ALe patrzy sobie na świat, czasem trzeba ją przenieść w inne miejsce aby zmienić perspektywę, czasem troszkę się pousmiecha do siostry i jakiejś zabawki i narazie nie zapeszyć- ok. Z kolką radzimy sobie dzięki
TEtinie- masaż plecków na brzuchu (a tak przeważnie śpi) Dzięki
TETINA! (trzymam kciuki za laktację, może piwko? ;-))
KAsik- idź idź, ja sama muszę zacząć myśleć o jakimś "wspomagaczu" bo waga stanęła i od tyg ani rusz, a apetytu wcale nie mam
Jedyneczka, ja też właśnie myślę o szczepionkach- dobrze że wspomniałaś o tej 6w1 bo chciałam. DObrze wiedzieć. Wezmę 5w1
Dzięki
A Elenka nam rośnie... DO lekarza dopiero żeśmy się na kolejny wtorek umówiły (sezon urlopowy) Ale wg domowej wagi waży już 5kg
Ma troszkę uczulenia na mocz (nie może zbyt długo w mokrej pieluszce leżeć) a poza tym ok... Nie jem wielu rzeczy więc skazy brak. Czasem kolki, bączki, ale ogólnie cud-miód w porównaniu do starszej
Tylko ja mam straszne napady potu w nocy- chyba witamin brak..