reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

Ashika ale mala w nocy raczej spi,jak zasypia o 21 tak budzi sie o 1 na mleko,pozniej o 4 i o 7 z tym ze spi tylko z nami w lozku o lozeczku mozna zapomniec.natomiast w dzien ryk i jakies dziwne napady zlosci, trzepie rekami i nogami.
ja juz sama nie wiem co jej jest.

polozna byla-mala ma juz 4100g i mam sie udac do lekarza z tymi krostkami.

mysza mala super ci przybrala.

reklama
Witajcie słonka:tak:

My w domku od poniedziałku, Nadinka kochaniutka, pięknie je i ładnie nocką sypia zaś w dzień lubi sobie poczuwać:-) Nie mam czasu na razie nadrobić, nie wiem co u was bo mam straszne zamieszanie w domu, ta kanalizacje podłaczają, rure jakąś rozwalili i potop wokoło domu, nawet połozna nie ma jak wejśc. M więc tym i firmą zajęty a ja od razu na chodzie choć padnieta jestem strasznie bo anemia i poopa boli ale wyjścia nie ma. Może dziś skończą lub jutro i bedę mogła przyjść do was;-)Baaaaaaaaaaaardzo za wami tęsknię , całuję i do usłyszonka;-)

Cześć kochane już się przystosowałam to trybu życia z małym Franiem :) już mam coraz więcej czasu dla siebie ale początki były straszne czułam się jak zombi :)
Mały jest grzeczny, karmię go cycem choć cycki bolą masakrycznie!!!! spróbuje teraz nadrobić wątki, głównie żywieniowe i pielęgnacyjne bo mam parę problemów i może znajdę tu jakieś cenne rady.

kama to cos poknocilam sorki :zawstydzona/y:
z krostkami przejdz sie do pediatry a moze rzeczywiscie jej w dzien za goraco

jedyneczka ledwo wpadla do domu od razu w wir, ale i tak witamy :-)

ewa81 w sumei szybciutko sie wdrozylas :-)

zazdroszcze wam dziewczyny bardzo :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a mnie dzis ten brzuchol boli jakby mi mialo wyjscie z macicy rozerwac i jajniki wybuchnac :-( a mlody sie pcha tak ze momentami mam wrazenie jakby mi ktos cewnik podlaczal ;-(

Cześć Dziewczyny!

U mnie też ciągły brak czasu.
Madzik, Kama, Ewcik, Tiffi - u mnie też Oleńka ma problemy z brzuszkiem. Karmię tylko cycem, wg mnie się najada, bo po jedzeniu jest spokojna, ale tak biednie się pręży, brzunio wtedy taki twardy. Stosujemy różne metody, łącznie z kropelkami Esputicon, ale coś niewiele chyba jej pomagają. Ciężko mi z tym...
Louise - trzymaj się dzielnie, tak jak pisała Perla, nasze nastroje udzielają się dzieciaczkom, więc dla nich musimy być dzielne i twarde. Wiem, że nie jest łatwo, mi też przychodzi to z trudem, a jak chcę sobie popłakać, to dopiero jak zaśnie, idę do drugiego pokoju i łezkę uronię. A z tym sinieniem, to się nie zamartwiaj na zapas, na pewno będzie wszystko ok.
Dziewczyny nierozpakowane - cały czas myślę ciepło o Was i trzymam kciuki za Wasze szybkie porody!!!

Cześć dziewczyny

Ja dzisiaj byłam troche zalatana bo od rana wszystko szykowalam na moją nieobecność.
Dzsiaj z Nadinka zrobiłyśmy sobie konkretny spacerek i zaczyna mnie coś juz konkretniej ruszać więc jadąc dzisiaś do szpitala będe spokojna że samo się zaczyna.
Teraz uciekam jeszcze podopinać na ostatni guzik, dopakować torbe i .....

A Wam życze dużo zdrówka i dla dzieciaczków też i szybkich porodów i żeby było wszystko dobrze !!!!

tweenie ale mnie tak od miesiaca ciagle boli a potem przestaje :zawstydzona/y:

malewa powodzenia

odebralam synka i nudow ciag dalszy albo raczej nerwow bo juz toczymy wojne on zly a ja w nie lepszym nastroju :-(

bylysmy u pediatry i krostki na buzi Majki to tzw.tradzik niemowlecy,niczym nie przemywac i nie smarowac-do 3m-ca powinno sam o zniknac.narazie mala a ja degustuje sie zimnym piwkiem a co tam...
malewa powodzenia!!!
ashika zobaczysz ze jak cie zbieze to urodzisz migiem.

reklama
Do góry