reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
czeeeeeeeeeść dziewczynki moje!!!!!!:-)

ale się stęskniłam!!!

wczoraj po południu wróciliśmy z Michakiem do domciu, jest na razie bardzo grzeczny, jak poje to troche się powierci i za chwilę śpi,a jak jest głodny to nawet nie płacze tylko się budzi i kręci i leciutko pomiałkuje

kurcze musze nadrobić kto tu już też ma dzieciaczki, bo teraz to już pewnie z górki idzie

Witam się o późniejszym poranku

Mysza GRATULACJE !!! No pozazdrościć takiego expresowego porodu.

Oj ale mi się dziś dobrze spało, ostatnio jakoś wogóle super sypiam :-) A jaki sen mi się śnil .... masakra zeszła mi reszta czopu, taka klucha że się kibelek zapchał :-D
A tak ogóle to kto dzisiaj ma zamiar rodzić bo fajna data 07-07

Ale niespodzianka :-)

mysza G R A T U L A C J E
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)​

tweenie no nie przesadzaj terminowo jestes troszke za nimi i nawet za mna ;-) o 4 dni co w sumie i tak o niczym nie swiadczy :-) jak widac po kolezankach i powodzenia na wizycie

ewa obys z brakiem bolu miala racje i dopisz mnei prosze do listy bo moze dlatego nie moge sie zebrac :-D

butterfly niestety potweirdzam przykra rzeczywistosc przedporodowa :zawstydzona/y:

mruczka niestety nie ogladalam ciazy z zaskoczenia chociaz chcialam ale jakos nie dane mi bylo do tej pory

jedyneczka po dzisiejszej nocy i wystepie myszy to bym chyba wolala bez takich manewrow jak u mnie :tak: bo jak potem na ip bede jeszcze stekac nascie :baffled: co do l4 nie wiem, ale wydaej mi sie ze nie musisz od razu macierzynskiego zalezy chyba glownie od zakladu pracy bo przeciez nei ma obowiazku wczesniejszego l4 ale pewna nie jestem

aneta spakowana wita rozpakowana :-):tak::tak:

o 9 dostalam sms ze kolezanka rodzi, wiec moze jakis plodny w rozpakowania ten tydzien ;-)

Enmih Was wszystkie pozdrawia. Miała dzisiaj wyjść, ale Elenka nie robi sioo i ma jakieś zakrzepy krwi, więc trzymajmy kciuki za dziewczynki!!!!!:tak:

dzięki dzięki dzięki dziewczyny za gratulacje i trzymanie kciuków, jesteście kochane,no i wielkie dzięki dla Madzi za przakazywanie info
buziaczki dla Was wszystkich, później wpadne i troche poczytam bo teraz mama do mnie przyjeżdza

mysza super, gratuluje!!!!!!!

Anetka witamy, witamy:-)
tweenie powodzonka na wizycie:-) oczywiście wstęp do naszego klubu masz zapewniony:-)
jedyneczka z tego, co wiem to gin daje l4 do terminu porodu (chyba że jest dziwny, to krótsze i potem wypycha na macierzyński), a termin porodu się zminia np po USG, więc tak generalnie to od gina zależy, ja mam l4 do 11.07, chociaz termin miałam na 06.07, a położna powiedział, że jak nie uorodzę do tego 11.07 to po prostu do internisty po dalsze l4 i już

krew pobrana, siuśki dostarczone, a pani pielęgniarka stwierdziła-kwitnie pani, nic tylko w ciąży chodzić, a kiedy termin? na co ja wczoraj-pielęgniarka opad szczęki:-D stwierdziła, że do końca tyg urodzę:-) napotkany kolega-pytanie wiadome, a jak usłyszał, ze termin na wczoraj, to zbladł i wrzasnął-to czemu ty nie jedziesz do szpitala??? :-D

kciukasy trzymam za Stasia i Elenkę, mamusie całuję:-)

reklama
Anetka witamy, witamy:-)
tweenie powodzonka na wizycie:-) oczywiście wstęp do naszego klubu masz zapewniony:-)
jedyneczka z tego, co wiem to gin daje l4 do terminu porodu (chyba że jest dziwny, to krótsze i potem wypycha na macierzyński), a termin porodu się zminia np po USG, więc tak generalnie to od gina zależy, ja mam l4 do 11.07, chociaz termin miałam na 06.07, a położna powiedział, że jak nie uorodzę do tego 11.07 to po prostu do internisty po dalsze l4 i już

krew pobrana, siuśki dostarczone, a pani pielęgniarka stwierdziła-kwitnie pani, nic tylko w ciąży chodzić, a kiedy termin? na co ja wczoraj-pielęgniarka opad szczęki:-D stwierdziła, że do końca tyg urodzę:-) napotkany kolega-pytanie wiadome, a jak usłyszał, ze termin na wczoraj, to zbladł i wrzasnął-to czemu ty nie jedziesz do szpitala??? :-D

kciukasy trzymam za Stasia i Elenkę, mamusie całuję:-)

a to ladnie tak ludzi straszyc ? :-D:-D:-D:-D:-D

emih kochana trzymamy kciuki wracajcie do domku

Do góry