M
madzik1980
Gość
Mysza gratulacje!!!Widzisz jak szybko poszło
Witamy Ninke na świecie!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anetka witamy, witamy:-)
tweenie powodzonka na wizycie:-) oczywiście wstęp do naszego klubu masz zapewniony:-)
jedyneczka z tego, co wiem to gin daje l4 do terminu porodu (chyba że jest dziwny, to krótsze i potem wypycha na macierzyński), a termin porodu się zminia np po USG, więc tak generalnie to od gina zależy, ja mam l4 do 11.07, chociaz termin miałam na 06.07, a położna powiedział, że jak nie uorodzę do tego 11.07 to po prostu do internisty po dalsze l4 i już
krew pobrana, siuśki dostarczone, a pani pielęgniarka stwierdziła-kwitnie pani, nic tylko w ciąży chodzić, a kiedy termin? na co ja wczoraj-pielęgniarka opad szczękistwierdziła, że do końca tyg urodzę:-) napotkany kolega-pytanie wiadome, a jak usłyszał, ze termin na wczoraj, to zbladł i wrzasnął-to czemu ty nie jedziesz do szpitala???
kciukasy trzymam za Stasia i Elenkę, mamusie całuję:-)