reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
witajcie laski!!!
Mysza jestes normalnie moja idolka :-D
ciekawe jak tam Stas...
widze ze temat kolek na tapecie... tez to przechodzilam z Krisem! a teraz tfu tfu...
aa my zalatwilismy ten paszport, ale Vanilka uzbroj sie w cierpliwosc... :sorry2: korki straszne, a to w samym centrum, kolejka z 50 osob, 1 kibel, laski karmiace cycem dzieciaki (ktorych tam multum) pokatem przykiblu... masakra! :szok:
Geperty fajnie ze sie odezwalas ;-)
Ashika a Laura dziekuje, bardzo dobrze, duzo spi, je co 3-4h i przybiera na wadze expresowo...
Tweenie powodzonka na wizycie!
milego dnia! u nas pochmurno i wieje... :baffled:

Ostatnia edycja:
tweenie kochana, no pewno, że jesteś w naszej ekipie:-D tylko, że my już przeterminowane, więc schiza lekka się włącza;-)
ewelad cudowna wizja, mogłabyś pisać bajki, byłaby Twoją stałą czytelniczką:-D w takim świecie to ja mogę żyć:-D

Cześć dziewczyny w ten kolejny upalny dzień nadal zapakowana i pozamykana na 4 spusty!!
Ashika co za koszmary Cię męczą a może to początek jakiejś paranoi ;-) mojego też tylko plecy zobaczyłam no cóż...
Mysza!!! ale super gratuluję ale Ci szybko poszło jesteś moją nadzieją że bez wcześniejszych konkretnych objawów można urodzić szybko :-)
Butterfly - ja już w ogóle nie wychodzę z domu bo mnie wkurzają wszyscy jak tylko kogoś znajomego spotkam to od razu "A ty jeszcze się kuuuuulasz???" albo "Jeszcze nie urodziłaś" a tym bardziej, że byłam tak pewna, że urodzę wcześniej, że wszystkim mówiłam, że rodzę na koniec czerwca a tu masz...
Ewcik, Eweland, Tweenie - może jako te niedobitki marudzące wszystkie tak sprawnie i szybko i bez bólu - tego bólu się boje - urodzimy.

Oj Ewa, u mnie to samo :-p a też macie taki problem z "najbliższymi" że jak nie odbierzecie telefonu lub nie odpiszecie na sms przez 10 minut to od razu jest alarm : "pewnie rodzi!! " ? masakara!i jak tu się nie stresować, nie czuć presji... albo pierwsze zdanie przy rozmowie- urodziłaś? (zamiast Cześć:nerd: )

Znowu jestem:baffled:A już wczoraj tak ładnie mnie bolał kręgosłup i podwozie. W oczekiwaniu na nasilenia zasnęłam...

Tiffi jak noc po malinkach?:confused:
Ewa moja tak non stop po jednej stronie się wypina- to całkiem normalne:tak:
Geperty nie wszystkie są rozpakowane:sorry2:
Patipaula czyli Ty już niedługo z pomocą ginki lub bez:-)
Ashika ja też z M nie miałam pożytku, jeszcze dzisiaj się będzie kurował. Ale jak do jutra mu ten wirus nie przejdzie, to nie wiem, chyba go wymienię...Co do tego snu o rodzeniu, to chyba oglądałaś ciążę z zaskoczenia, bo tam babki własnie tak rodzą;-)
Kasik miłych odwiedzin!!
Mysza a co Ty tak z cichacza???GRATULACJE!!!!!!!
Tweenie my tam w kilka minut urodzimy, a co!!

Dzieńdoberek, ale wieści, mysza wielkie gratki!!!Swoją drogą niezły ekspres - 2h:-)

ewelad wygląda że się faktycznie podwozie szykuje;-) he he to gin musi się z tobą obchodzić jak z jajcem:-D już łapie z tym balonikiem, któraś pisała ale chyba żadna koniec końców nie miała założonego.

agatha
no właśnie, samopoczucie o niebo lepsze jak mam świadomość że nie będę wywijała nogami sarny:-p wczoraj z nudów zrobiłam sobie tez cuda z twarzą i tak siedziałam w maseczce ze stopami w misce z solą morską a mój M tylko patrzy z politowaniem i kiwa głową:-D moja też z jednej przeważnie siedzi, czasem się jakby przeciąga i wypnie tu i ówdzie ale generalnie z prawej ulokowana.

ashika baba po zazdrości tak powiedziała:-p u Ciebie widzę się dzieje cały czas cosik a u mnie d...pa, cisza jak makiem zasiał:dry:

Vanilka
zazdroszcze takiego relaksiku:-p

dzamena
no własnie też sie obawiam że ze starchu się upocę i kłaki mi sie do czoła przylpią i z takim chełmem pojadę dlatego włosy tez codziennie myjaę choc zazwyczaj co drugi:-D

ewcik
ja tez po tych pedicurach to naciągnięta chyba jak nigdy w życiu ale może to dobra gimnastyka przed porodem:-D

ewa81 właśnie tak mi się mała wypina jak tobie kiedy się przeciąga albo czasem na skurczu więc chyba to oki;-)

tiffi i jak nocka po malinach? może Zuzi akurat malinki przypasowały;-)

geperty pamiętamy pamiętamy;-) to daj znać w czwartek, ja też w czwartek mam wizytę więc się wyjaśni mam nadzieję co ze mną:dry:A jak zdrówko Nikusia?

patipaula
to faktycznie twoja szyjka to twardy orzech do zgryzienia:-p moja za to mięczak niby a też trzyma jak najęta:-p jutro gina molestuję o pomoc:dry: daj znać po wizycie u pediatry jak córcia.

ashika
brrr pofyrtany sen, pewnie ze stresu i zmeczęnia, nic dziwnego że juz nie mogłas zasnąć:sorry2: mnie najbardziej wpienia że nie moge chasać nigdzie bo się boje że mi wody odejdą:dry: a chce jeszcze parę rzeczy z ikea, M powiedział że pojedzie z listą ale ja chcę sama:-p więc jak dotrzymam do jutra a pewnie tak to przed wizytą u gina o 16ej go wyciągnę:-p

Louise napisała że Staś już lepiej choc nadal w inkubatorku. Pozdrawia was wszystkie serdecznie i dziekuje za kciukasy także w imieniu Stasia:tak:

reklama
Do góry