Na wizycie bez zmian. Szyjka zamknieta. Na pocieszenie kupilam sobie loda jak wracalam z wizyty. Na poczatku chciala mi dac skierowanie do szpitala ze wzgledu na bole w dole brzucha, bala sie o moja blizne po cc. Zrobila USG i stwierdzila ze nie jest zle, ale znowu uslyszalam ze mala ma duza glowe. Jak bole sie nasila mam przyjsc do szpitala z pakowana torba. Moge tez do niej podejsc w piatek jakby mnie cos niepokoilo, bo ma wtedy dyzur w szpitalu. Nastepna wizyte mam we wtorek, moze sie cos ruszy w koncu. Jesli nie to mam nadzieje ze pani doktor mi pomoze.
Dzis zrobilam porzadek u dziewczyn w szafie, za male ciuchy zesmy do piwnicy wyniesli. Zrobilam sobie dzis (uszyłam)pokrowiec na przewijak z pieluszki. Nie bedzie mi pielucha jezdzic po nim:-) Cora nadal goraczkuje, jutro pojde z nia do pediatry.
Ashika ja tylko kawalek podbieglam bo nie dalam rady, ale i tak na niego nie zdazylam
ania pestka Gratuluje
tetina Gratuluję
madzik wspolczuje kolek u malej, aby malutkiej przeszly jak najszybciej
jedyneczka i co mi po tym ze tak szaleje, jak moja szyjka nic sobie z tego nie robi![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
mammi zycze aby wszystkosie ulozylo. I tak jak dziewczyny pisza nie poddwaj sie z
karmieniem:-)
Louise Gratuluję kochana.:-)
Trzymam mocno kciuki zacisniete za to aby Stasiu jak najszybciej był przy Tobie
dzamena widze ze moja szyjka to tak jak twoja. Cholircia na moja to nic nie dziala. Prosze tutaj jest ta stronka z kropelkami(zapisalam sobie ja):-)SAB SIMPLEX KOLKA-SAB SIMPLEX-LEK DLA DZIECI.Dawkowanie Obchod,Prodej,Inzerty zdarma
Mruczka masz racje daj se na luz, szkoda sie denerwowac. Kuzynka po prostu pewnie Ci zazdrosci.
tiffi1 Ja przy dziewczynkach tez nie potrafilam spac w dzień, jakos mi to nie wychodzilo
Dzis zrobilam porzadek u dziewczyn w szafie, za male ciuchy zesmy do piwnicy wyniesli. Zrobilam sobie dzis (uszyłam)pokrowiec na przewijak z pieluszki. Nie bedzie mi pielucha jezdzic po nim:-) Cora nadal goraczkuje, jutro pojde z nia do pediatry.
Ashika ja tylko kawalek podbieglam bo nie dalam rady, ale i tak na niego nie zdazylam
ania pestka Gratuluje
tetina Gratuluję
madzik wspolczuje kolek u malej, aby malutkiej przeszly jak najszybciej
jedyneczka i co mi po tym ze tak szaleje, jak moja szyjka nic sobie z tego nie robi
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
mammi zycze aby wszystkosie ulozylo. I tak jak dziewczyny pisza nie poddwaj sie z
karmieniem:-)
Louise Gratuluję kochana.:-)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
dzamena widze ze moja szyjka to tak jak twoja. Cholircia na moja to nic nie dziala. Prosze tutaj jest ta stronka z kropelkami(zapisalam sobie ja):-)SAB SIMPLEX KOLKA-SAB SIMPLEX-LEK DLA DZIECI.Dawkowanie Obchod,Prodej,Inzerty zdarma
Mruczka masz racje daj se na luz, szkoda sie denerwowac. Kuzynka po prostu pewnie Ci zazdrosci.
tiffi1 Ja przy dziewczynkach tez nie potrafilam spac w dzień, jakos mi to nie wychodzilo
Ostatnia edycja: