reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Na wizycie bez zmian. Szyjka zamknieta. Na pocieszenie kupilam sobie loda jak wracalam z wizyty. Na poczatku chciala mi dac skierowanie do szpitala ze wzgledu na bole w dole brzucha, bala sie o moja blizne po cc. Zrobila USG i stwierdzila ze nie jest zle, ale znowu uslyszalam ze mala ma duza glowe. Jak bole sie nasila mam przyjsc do szpitala z pakowana torba. Moge tez do niej podejsc w piatek jakby mnie cos niepokoilo, bo ma wtedy dyzur w szpitalu. Nastepna wizyte mam we wtorek, moze sie cos ruszy w koncu. Jesli nie to mam nadzieje ze pani doktor mi pomoze.

Dzis zrobilam porzadek u dziewczyn w szafie, za male ciuchy zesmy do piwnicy wyniesli. Zrobilam sobie dzis (uszyłam)pokrowiec na przewijak z pieluszki. Nie bedzie mi pielucha jezdzic po nim:-) Cora nadal goraczkuje, jutro pojde z nia do pediatry.

Ashika ja tylko kawalek podbieglam bo nie dalam rady, ale i tak na niego nie zdazylam

ania pestka Gratuluje

tetina Gratuluję

madzik wspolczuje kolek u malej, aby malutkiej przeszly jak najszybciej

jedyneczka i co mi po tym ze tak szaleje, jak moja szyjka nic sobie z tego nie robi:wściekła/y:

mammi zycze aby wszystkosie ulozylo. I tak jak dziewczyny pisza nie poddwaj sie z
karmieniem:-)

Louise Gratuluję kochana.:-):tak: Trzymam mocno kciuki zacisniete za to aby Stasiu jak najszybciej był przy Tobie

dzamena widze ze moja szyjka to tak jak twoja. Cholircia na moja to nic nie dziala. Prosze tutaj jest ta stronka z kropelkami(zapisalam sobie ja):-)SAB SIMPLEX KOLKA-SAB SIMPLEX-LEK DLA DZIECI.Dawkowanie Obchod,Prodej,Inzerty zdarma

Mruczka masz racje daj se na luz, szkoda sie denerwowac. Kuzynka po prostu pewnie Ci zazdrosci.

tiffi1 Ja przy dziewczynkach tez nie potrafilam spac w dzień, jakos mi to nie wychodzilo

Ostatnia edycja:
reklama
witam z rana

dzamena skurcze tylko cholery lapia jak chca :wściekła/y:

ewa nie znaczy ze zle ulozone z jednej strony pcha poope a z drugiej wystawia stopke np

tiffi jesli nie zjadlas nei wiadomo jakiej ilosci powinno byc ok, pamietam ze jak wrocilam z matim ze szpitala to facet mojej mamy zrobil obiad, mami byla w pracy potem pielegniarka sie za glowe zlapala na drugi dzien bo na obiadek byl pyszny smazony schabowy na szczescie bez kapusty, przezylismy

geperty ja bym nie pisala ze ostatnia urodze bo juz louise tak robila i sie rozpakowala szybciutko :-):tak:

moja noc koszmarna :wściekła/y: i oczywiscie zero efektu, dzis pojade sama po ten cholerny olej bo na m nie ma co liczyc, po meczu okazalo sie ze jest bardzo spiacy pokazal plecy i tyle :szok: nici z moich planow poza umyta podloga.
Mam straszny metlik w glowie, bo ten brzuchol boli, twardy skurcze sa i sie zastanawiam sama ze moze ja przesadzam? moze mnie nic nie boli ? ale jak sie zaczyna to az mi slabo momentami wiec chyba raczej nie jest to jakas moja paranoja :baffled: Bez sensu kompletnie a przy Matim bylo prosto odeszly wody i bylo wiadomo ze juz a tu meczy i meczy :-(
Mialam glupi sen, urodzilam w domu nakramilam bo glodomor byl straszny jak starszy brat i nawet zrobilam malemu zdjecie telefonem zeby wyslac siostrze, ale zapomnialam. Drugi dzien i cche wyslac tego mms'a i mysle bo przeciez ja nawet nie wiem jaki on sie urodzil ani ile wazyl przy porodzie ani jaki duzy i wtedy ogarnela mnie panika bo przeciez rodzilam wczoraj a lozysko dalej w srodku :szok: i ze chyba powinnam jechac do szpitala i okazuje sie ze jestem nad jakas woda, rzeka co plynie powoli szeroko w miare i jest brudna, w tej wodzie stoi moj dziadek i ojciec i cos tam rozmawiaja ze kiedys ta rzeka byla zupelnie inna i ze plywalismy w niej bo nagle stoje obok nich a teraz jest tak ledwo do polowy lydek i nie da sie plynac i chyba jakas ryba tam byla a potem babka rajdowala po tej wodzie maluchem wyjechala na bardzo kamienisty brzeg i powiedziala ze jesli dojedzie nim do czestochowy to go kupuje a ja ze dojedzie bo wymienialam niedawno rozrzad i znowu widze to moje dziecko ale tylko na zdjeciu w telefonie bo tak na prawde to go juz nie ma.

No nic ide poszukac czegos jeszcze do zrobienia bo obudzilam sie przed 5 i nei da sie zasnac :-(
Milego dzionka

Witam!:-)

Dziewczny pytałyście o Sab Simplex. odpisuję dopiero teraz, bo wczoraj już nie zaglądałam na forum. Pierwszą buteleczkę na szybko dostałam od kuzyna, on kupował zapas w Austrii, płacił ok. 20 zł za szt.. 2 następne przysłała mi znajoma z Niemiec, ale nie wiem po ile, bo dała mi je w prezencie.:-) Natknęłam się na allegro, z przesyłką po 65 zł. A link od louise jest taki: SAB SIMPLEX KOLKA-SAB SIMPLEX-LEK DLA DZIECI.Dawkowanie Obchod,Prodej,Inzerty zdarma

Ja dzisiaj mam wizytę kolegów z pracy o 10 rano. Przyjeżdżają oglądać Bartka.:-)

Zyczę Wszystkim miłego dnia.;-)

w nocy przyszła na świat Ninka. Poród trwał 2 godziny. Mała waży 2,5kg, mierzy 52cm i dostała 10 punktów.
Mysza chyba jeszcze nie może w to uwierzyć

GRATULACJE !!!

MYSZA WIELKIE GRATULACJE !!!!!!!!!! WITAMY NINKĘ!!!!!!! no takich wieści się nie spodziewałam, ale tak to już z naszą Myszką:-)

no nie, szok:szok:MYSZKA moje gratulacje, uwinęłaś się expressowo kobieto!!!!!

dzień dobry dziewczynki:-)

takie wieści z rana, ho ho... ewelad czy z nami też tak będzie, jak z Myszą-pójdziemy, będzie plum i dzidzia na świecie?

o kurcze Mysza!!! :szok: gratulacje kochana i Tobie to tyylko rodzić :-p
lecą brzuchy lecą.... jeden za drugim!!! :-) ekstra ;-) już niedługo pora i na resztę :-D
a mnie nadal męczą do północy kłucia szyjki, więc w piątek spodziewałam się choćby małego rozwarcia na wizycie:-) nie po to się męczę z tym bólem i rozpychaniem od tygodnia...

Zjadłam śniadanko, zaraz ogarnę pokój i zmykam. Jedziemy z M zawieźć mamę do szpitala. Czyli jak dla mnie to wycieczka w dalekie regiony hehehehe :-p bo poruszam się ostatnio w okolicach - dom - działka - sklepik osiedlowy:-p

buziaczki !! miłego dnia :-) a pro po ustalania kolejki: na które miejsce mogę się za przeproszeniem wepchnąć? he he :-D

reklama
Ewcik tak, tak właśnie z nami będzie, z tym że my musimy jechać szybko, bo to może nawet 2 godz nie potrwać- trafimy do branżowej prasy medycznej jako te, u których szyjka rozwarła się niczym lilija tylko w tempie przyspieszonym:-D ja w ogóle w związku z tym myślę, czyby nie zebrać betów i nie rozbić namiotu pod szpitalem- mam do niego 5 min drogi i obawiam się, że nie zdążę:-D

ps. jadę na badania, moze jak mi krwi upuszczą, to się zmniejszy obrzęk mózgu:-D

Do góry