reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

ale niemożliwa jesteś Mammi wczoraj wpadłaś naskrobałaś coś dzisiaj urodziłaś i już na forum no pełen szacun:-D

reklama
mammi ogromne gratulacje !!!!!
:-):-):-):-)
juz tak ciagnie cyca glodomorek :szok::-)

agatha Oj Ty wprawiona w cycanie jestes wiec napewno i tym razem dasz rade .

Ostatnia edycja:
Jestem z powrotem!
mammi gratki ;]

Nie kupiłam torebusi bo jakoś żadna mnie na tyle nie zainteresowała by wydać na nią pieniądze ;p ale za to wróciłam z bananami, truskawkami, brzoskwiniami i nektarynkami - zaraz będę szamać :tak:
agatha ja też już bym chciała tulić swoje Maleństwo bo jestem tak okrągła jak księżyc w pełni ale co możemy zrobić? To dzieciaczki decydują.. Mi jutro zaczyna się 41 tc więc tymbardziej w takie upały przekichane...

Ostatnia edycja:
heloł:-)

już zawinęłam do chaty: odwiedziny u koleżanki zaliczone, zakupy zrobione, spacer wychodzony:-) tylko przy powrocie ze spaceru złapał mnie jakiś dziwny ból- taka ciągnąca kolka w prawym boku, aż iść nie mogłam, D się wystraszył i pyta : lecieć po samochód (bo to już koło domu było)? to już? :-D bolało jak cholera, ale stwierdziłam, ze nie taki ból przyjdzie mi znieść, to nie będę fisiować i dojdę- teraz po kąpieli przeszło, więc leżę i wcinam różności:-)

louise jestem wariatem ale bez przesady- od koleżanki z tymi dobrami D mnie odebrał:-D zawiózł mnie zresztą też, bo się boi jak się włóczę sama, ze gdzieś rodzić zacznę:-D tak więc mam stelaż, rogal do karmienia i laktator TT za 60 zł i jeszcze ciuszki i kremik hippa:-) Fajnie że badania dobre:tak:
perla że Kris zazdrosny, to naturalne zupełnie- to duża zmiana dla takiego malca- musi się oswoić z nowym porządkiem w domku:-) i będzie dobrze:-)
jedyneczka no żeby jeszcze z silnikiem z autobusu albo przynajmniej kombajnu, to jeszcze byłby lans, le nic z tego:-D nie wspomniałm, ze samochód został zakupiony dla mnie, ale utknęłam z prawkiem (tzn zrobiłam kurs, ale nie zapisłam się na egzamin:baffled:) więc właściciel czyli mła bez prawka i przed 30-tką, a użytkownik (sporadyczny), czyli D, przyj...ał ostatnio w ciągu jednego dnia dwa razy autkiem-stąd ta cena okazyjna jak mniemam:-D
butterfly ja też za Zuzią-słodkie i bezpretensjonalne imię
mammi GRATULACJE!!! WITAMY EMILKĘ!!!
magdzia ja podobny zestwa owocowy zapodaję, tylko arbuza jeszcze mam, a jak mnie zmuli, to przegryze szprotami:-D

ewelad ja tez myslalam nad arbuzem ale i tak w nocy co chwilę wstaje siusiu więc zrezygnowałam :tak:
Idę się wykąpać i będę oglądać "w rytmie hip hopu" na polsacie. Na poród się nie zapowiada więc będę odpoczywać :tak:

Miłych wieczorków Kobietki

Ostatnia edycja:
witam z wieczora ;-)

emih ale cie morduje co chwile jakies chorobsko gestozie mowimy zdecydowane NIE :wściekła/y:

ewelad masz na mysli ze kiedys bedzie z niego troskliwy ojciec?? mam nadzieje ze bedzie dbal o rodzine jak juz bedzie ja mial
filmik fajniutki

tweenie moj syn walsnei dostal zelki i podszedl mnei poczestowac jakos mi wszystko do gardla podeszlo i z kamienna mina powiedzialam "dziekuje" :-D
ale on moze odejsc duzo wczesniej bywa nawet 2 tyg czasami wiec spokojnie, a skoro nakrzyczalas na core zeby sie nie wpychala w kolejke to co sie dziwisz ze nie wychodzi, lepiej bys sie cieszyla ze dziewczynka posluszna :-)

louise spakuj torbe bo jak cie zlapie gwarantuje ze nie bedziesz w stanei sie pakowac ze wzgledow psychicznych chocby :tak::tak::tak: bo bedziesz miala metlik w glowie i karuzele mysli

kama mam nadzieje ze juz po

atabe obys juz sciskala malenka

kasiamaj nie wyobrazam sobie zycia bez pomidorow szczegolnie latem jak sa najlepsze coz moze maksiu bedzie wyrozumialy i mial smaki po mamusi, ale jak po porodzie bedzie mi dopisywal apetyt jak teraz to pokarmie gora tydzien :-(

mysza kasiamaj o wannie blagam nie mowcie, my przy remoncie lazienki zalozylismy taka mniejsza zeby chlopaki mialy poki male bo tak to prysznic bierzemy, wanienka jest fajna wyprofilowana i jest pewne male ALE ja jako wieloryb jak ostatnio wlalam wode zeby skurccze wyciszyc to sie o malo nie zaklinowalam w niej :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

elspeth witam masz awatar taki sam jak tetina

kasik cos niecos dorzucilam na ten watek o diecie karmiacej

jedyneczka no coz, zycie a dziadek ostatnio sie zatacza i narzeka na nogi ma 84 lata wiec ma prawo okropna ta starosc :-(

butterfly jestem za zuzia :tak: bo kalina to takie drzewo co neistety najladniej nie pachnie

mammi G R A T U L A C J E

tetina a co u ciebie? dalej doluja w szpitalu? glowa do gory !!

ja normalnie znowu chcice mam na pepsi zimne bo inaczej tego nie da sie nazwac :zawstydzona/y:
Zakupilam dzis chicco zanza no takie urzadzonko na komary i owady przenosne tylko odebra ze sklepu musze a m musial dluzej w pracy i raczej nie zdazy dzis, wiec jutro sie szurne tam :tak:
a teraz pod prysznic i za chwile do tesco po pierdulki codzienne i wymarzone soczki :-)
za chwile m wroci to szybko zje i pojedziemy napilabym sie piwka z rajci ciazy razem ze spritem
zagladne jeszcze pozniej

Cześć Dziewczyny, mam do Was pytanko, czy łóżeczko dziecka będzie miały z poczatku w sypialni czy eksmitujecie się od męża do pokoju dziecięcego??

ewcik: wiem co czujesz, ja też mam na maksa spuchnięte nogi, normalnie wyglądam jakbym miała słoniowe stopy. Na szczęście zakupki w ikei odbębniłam jakieś 3 tygodnie temu, ale też myślałam, że tam padne.

reklama
Witam się wieczorową porą !!!
Mammi - gratuluję ;-)
Elspeth- witamy na forum. Ja póki co będę miała malutką w pokoju. Małża też zatrzymam. Może się przydać :-D Ktoś musi w nocy wstawać do dziecka :-D
Jedyneczka - rozwaliłaś mnie z tym leczem. Popłakałam się ze śmiechu. U mnie jest bardzo dobry przemiał, więc nie ma niespodzianek :-)
Madzik - Ty spacerowiczu ;-)
M dalej coś tam działa, a ja siedzę i się pocę. Już jeden prysznic wzięłam... Jutro najgorsze - szlifowanie. Potem myję okna i zmuszam małą do wyjścia, bo eMkowi urlop przeleci i będę narażona na chęć pomocy przez teściową... A tego nie zniEsę :-D

Do góry