reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

laski ja tylko na momencik.
kama wlasnie pisala. biedna strasznie sie meczy...po tej pilce chyba nie bardzo bo pisze ze zrobili jej relaksacyjna kapiel, po ktorej akcja calkiem ustala i zaczyna wszystko od nowa. ma dolka strasznego :-( ehhhh te porody .... a ci sadysci nie chca jej dac oxy bo mowia ze natury sie nie da oszukac (kur...a u nas non stop oszukuja nature).pozdrawia wszystkie lipcowki

reklama
no i jestem -wpadłam na chwilkę
Was poczytać
i zaraz spadam
do wanny-poudawać hipopotama..(ale dziś już bez pianki :-D)
bo depilacja zaliczona :tak::-D

Mruczka-a jak Ty ten bób wcześniej gotowałaś od razu w zimną wodę???
a nie masz po nim wzdęć...???ja bardzo lubię ale jakoś chyba bym na pierdy umarła :-)
Elspath-witaj.
Jedyneczka-na czym polega turlanie sutków :szok::-D:confused:-dzięki za wieści ubraniowe.:tak:
co do koszuli to ja miałam z synkiem jak urodziłam taką z otworami na cycki do karmienia
właśnie taką
L/XLkoszula ciążowa,do porodu,karmieniaWYPRZEDAZ (1095567867) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Butterflay-ja też obstawiałabym Zizię.
Mammi-GRATULACJE
Patipaula-nic nie szkodzi :-Djestem sama w szoku jak na siebie patrzę-to ze śmiechu nie mogę.
Ashika-ja też niczym tama siedze w wannie więc się nie przejmuj-sama nie jesteś :-D:tak:;-)-choć na dole mam prysznic ale jakoś zawsze mi za daleko :szok::-D
Louise-dzięk iza wieści od Kamy-trzymam kciuki za nią.

ściskam jeszcze mocniej kciuki za kamcię-bidulka:-(

Mysza a dlaczego tak często na ktg chodzisz? bo chyba przeoczyłam

laski ja tylko na momencik.
kama wlasnie pisala. biedna strasznie sie meczy...po tej pilce chyba nie bardzo bo pisze ze zrobili jej relaksacyjna kapiel, po ktorej akcja calkiem ustala i zaczyna wszystko od nowa. ma dolka strasznego :-( ehhhh te porody .... a ci sadysci nie chca jej dac oxy bo mowia ze natury sie nie da oszukac (kur...a u nas non stop oszukuja nature).pozdrawia wszystkie lipcowki

louise pozdrow kame i przekaz, ze myslami jestesmy przy niej...ja dzis caly dzien trzymam za nia kciuki;-)oby sie juz dlugo nie musiala meczyc

Ostatnia edycja:
Ja chodze na ktg co dwa tygodnie a z tego co sie orientuje, to od 38tyg chodzi sie juz co tydzien;-)jesli jest sie juz po terminie, to pozniej nawet co dwa dni:tak:
choc pewnie, co kraj to obyczaj;-)

hej hej!
Mammi gartulacje ogromne
Kama bidulko-oby szybko było po i żebyś nie musiała się męczyć
Anetka pisała,że ma rozwarcie na 2,5 cm ,ale brak skurczy więc karzą czekac-ciśnienie nadal wysokie,ma fajne kolezanki na sali więc jej się nie nudzi,chociaż tyle.
My byliśmy pol dnia dzisiaj na spacerze ,więc teraz mała śpi , a ja zaraz idę pod prysznic i wczesniej sie dzisiaj położę.
Dobranoc laski!

Elseph- widze ze masz taki sam avatar jak ja... Szkoda.
U mnie nie wiele sie zmieniło oprocz tego ze dzisiaj tez przywitałam na wkładce misia haribo hahaha:) dzisiaj pol dnia przesiedział u mnie m i przyjaciolka i przyznam szczerze- lepiej! Wypłakalam co swoje a pozniej śmiałam sie jak szalona.
Dziewczyny przyjeżdżajcie bo jest jeden fajny doktor- jest na co popatrzeć :) hahaha
Louise- a kiedy ty odstawiasz wkoncu te leki?! Trudno sie pisze na tel wiec niestety nie odniose sie do każdej ale czytam was dziewczyny na bierzaco.
Tweenie- pierwszy moj dzisiaj usmiech byl dzieki misiowi- dzieki:):):):):):):):)

Ostatnia edycja:
Weszłam na chwilę zobaczyć co u kamy słychać - kurde Bidulko mam nadzieję, że szybko pójdzie i nie będziesz się tak męczyć
anetka dobrze, że chociaż masz fajne koleżanki na sali, 3mam kciuki żeby równiez u Ciebie było szybko i w miarę możliwości bezboleśnie
Ja tu czekam w dwupaku i raczej sobie jeszcze z 2 tyg poczekam ;p może zdązycie się już wszystkie rozpakowac a ja będę ostatnia ;p
Idę dalej oglądac film na polsacie

reklama
elspeth nasz plan a wlasciwie moj to ze maluch spi u nas a jak bedzie przesypial w maire cala noc dostaje eksmisje do pokoju do brata, ze wzgledu na fakt ze raz nie chce mi sie po nocy gonic po domu (wystarczy teraz do kibelka) a dwa zeby nie budzil brata
ktg powinni ci zrobic przed porodem jesli jestes juz w 38 tyg idz na ip gdzie bedziesz rodzic i dopytaj kiedy robia, wtedy idziesz bez skierowania i robia ci ktg w szpitalu w ktorym nedziesz rodzic

tweenie jak ty cos napiszesz to mozna pasc :-D korek od wina :-D:-D:-D:-D

butterfly koszt ok 60 zl i sa np na allegro albo w sklepie z dziecinnymi rzeczami ja kupilam w "entliczku" taki sklep z wszystkim dla dzieci tylko sa dwa rodzaje jeden do wozka z uchwytem i zasieg do 3m2 i drugi bez klipsa mozna polozyc gdzie chcesz i zasieg 25m2 wybralam ten drugi bo roznica w cenie wlasciwie zadna a wole wiekszy zasieg ;-)

kama trzymam kciuki biedactwo oby mala juz sie zdecydowala i hop na druga strone :tak::tak::tak:

nici z mojego spokojnego wieczorku :-:)-:)-( m mnie doprowadzil do szalu zjadl obiad i ze on chwile odpocznie 10 min minelo i nic zadzwonila moja kumpela ze zagladnie wieczorkiem wiec mowie do niego chodzmy bo nie zdazymy a on mi na to ze dopiero zjadl i bedzie mu niedobrze w samochodzie i co jak zwymiotuje ? no kuz...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja zygam od 8 miesiecy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: czy jem czy nie wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wiec sie zebralam i pojechalam wsciekla ryczac w aucie :-( ustalilismy cos a on jak zwykle ma w d... wszystko. Za to byl fajny zestaw old spice i juz wsadzalm do koszyka ale o nie :no: takiego wala kupilam do kapieli pieknie pachnacy zel z ziaji z serii owocowej a g mnie obchodzi ze bedzie pachnial jak mala dziewczynka mogl ruszyc dupe:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: przyjechalam do domu i co? jasnie pan zalega na lozku z lapkiem i nie raczy wstac wiec rozpakowalam ten cholerny bagaznik :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja pierdu normalnie o tych samcach nie mozna nic dobrego powiedziec nawet za ich plecami bo sie im od razu przewraca wszystko jedyneczka jestem pewna rodze sama nie bedzie mnie jeszcze na porodowce wkur.... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bedzie mial szczescie jak zadzwonie ze rodze :wściekła/y: bo ja to nicy co odpoczywam caly czas?? leze do gory brzuchem?? nie!! bo bym sie z bolu kregoslupa zwijala po 10 minutach nogi mam jak kolos rodyjski szerokie pilke lekarska przed soba zamiast brzucha zygam od 8 miesiecy albo mam zgage jak cholera obrocic sie nei moge bo posladki bola tak ze lzy tryskaja jak na kreskowce jak wstane to mam wrazenie przy pierwszych krokach ze ktos mnie na pal zaczyna wbijac naostrzony konkretnie i mnie rozrywa powoli skurcze co chwile i jeszcze france rytmu zlapac nie moga ledwo sie tocze raczek nie zacisne bo zapuchniete ale czeka mnie za to wszystko bajeczna nagroda :wściekła/y: na koniec pewnei nieomal zesram sie z bolu (po lewatywie raczej niemozliwe) albo strace przytomnosc jak przy matim i rozerwie mi dupsko. Nie ma co warto pocierpiec te 8 miesiecy zeby sie doczekac na taki final :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Przepraszam za posta ale musialam to gdzies z siebie wyrzucic :-( chyba zaczynam sie bac po prostu a olewnictwo m mi nie pomaga wcale

milej nocki mimo wszystko

Do góry