reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

czesc dziewczynki wystarczy ze jeden dzien mnie nie ma a tu prosze co sie dzieje normalnie hurt leci,ja jeszcze sie kulam ale latam miedzy pralką prasowaniem i remontem ,jeszcze raz dziewczyny serdecznie gratuluje ,pozdrawiam kochane lipcóweczki

reklama
jedyneczka u mnie o zlozeniu nog nie ma mowy :-) ostatnio mamie mowie ze nie dam rady zalozyc nogi na noge a ona mi ze to nie ladnie tak siedziec ehhh a z rozwalonymi nogami jak facet z przerosnietym nabialem to ladnie ??? :-D:-D:-D
Nogi na nogę to ja już z dwa miechy założyć nie mogę, ale kto by choćby i chciał? Chyba wielkim paluchem musiałabym czepić kolana- taki mam rozrzut ;)

Asieńka- GRATULACJE

EWCIK- trzymamy kciuki!!!!

A z Kropą wiadomo co się dzieje?

Tiffi- czemuś nr telefonu nie dała? Jak sie czujesz kobito????

Jedyneczka- już odczynu alericznego nie ma po antybiotyku, Atabe- osłonowe i jogurciki wcinam na bierząco, grzybicę miejsc wiadomych też mam chyba wyleczoną (globulki 15dni) ale przełyk.. Ahiooo. Nic to, ważne że taki odczyn był i zaczęłam się w porę leczyć. Podobno nie zawsze jest taki skórny i np bolerioza w pierwszym stadium objawia się podobnie jak zwykłe przeziebienie np tylko katarek, lekka gorączka... Więc mi się upiekło, bo nie wyszło po latach i dzidzi nie zaszkodziło bo odrazu leczone :)

Dziewczyny jak sądzicie, czy wkładki formujące wklęsłe brodawki Medela mogą sprowokować poród?
Zastanawia mnie to od kiedy wróciłam ze szpitala, do tego siostra też się mnie o to pytała... A ja sama nie wiem, a Wy wiecie coś na ten temat? Tak jakoś mi się to wszystko zgrywa w czasie ale może to tylko przypadek, i teraz sama nie wiem czy ich używać a zależy mi na karmieniu...

Asieńska gratulacje!! Duzo zdroweczka dla Oleńki

Ewcik czyzbys byla nastepna :-)

madzik taką hustawke chyba mozna od urodzenia stosowac. Ale wiadomo nie za dlugop tak jak z fotelikiem samochodowym
Swoją drogą hustawka super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asienka G R A T U L A C J E​
duzo zdrowka i trzymam kciuki za ciag dalszy

dzamena no wiesz co tez myslalam ze juz "po tobie" tzn rozpakowalas sie :-)

normalnie osiagniecie :tak::tak::tak: mam piekne paznokietki u nog zrobione wlasnorecznie i stopki cale tez :-):-):-):-) alez dumna jestem :baffled: ale oddalam za nie stawy biodrowe i plecy :zawstydzona/y: a co mi tam moze jeszcze jakies naklejki dorzuce wieczorkiem i przeciagne utwardzaczem :tak::tak::tak:
magdzia tabletki z douglas'a fajniutkie ale do ze tak powiem kapieli odpoczywajacej do zmiekczania przy tzw obrobce nie za bardzo. Ale rewelka pod innym wzgledem stopki mam ach zakochalam sie w nich :szok:

Lece bo M zaraz z pracy wraca a na obiad to chyba moje stopy dostanie :-D:-D:-D:-D

madzik mysle ,ze od urodzenia mozna tylko nie za dlugo .
Ja mojego czasem wkladam jak nie usnie mi po cycaniu ,a mam cos do roboty:tak:
Fajna ta bujawka i cena :szok::szok:

mysza dokladnie taki mecz o 20 powinien byc !!!
M moj rozpacza bo w pracy i nie ogladnie ..

kama dzisiaj graja "nasi":-Djednych i drugich nienawidze wiec nie obstawiam na nikogo ;-)

ewcik na wylocie ale fajnie :-):-)

Asienka gratulacje !!!!!

Asihika stroisz sie na porodowke :happy2::happy2:
Ja to do fryzjera musze isc ale kiedy :baffled::confused:

jedyneczka wow jaki obiad :-p:-pja wlasnie zjadlam piers gotowana z marchewka tez gotowana :nerd::baffled:i paluszki podjadam a tak bym wszamala cos dobrego ,tuczacego i wogle piwaaaaa chce :nerd:

ja dzisiaj zrobiłam danie ze słoika - sos słodko - kwaśny do tego ryż i kurczak zajęło mi to niecałe 15 minut :) zaraz będziemy jeść i na pewno M mi dogada, że nudzi mi się nic nie robię a danie ze słoika w niedziele mu serwuję hihi no ale cóż takiego mam lenia dzisiaj i brak pomysłu na znalezienie sobie ciekawego zajęcia...

czesc dziewczyny!!
Melduję się dopiero teraz gdyż 30 min temu wróciłam ze szpitala ale nadal w dwupaku! Wstałam rano i miałam bardzo wysokie ciśnienie co do mnie nie podobne bo jestem niskociśnieniowcem, a wykazało 170/80 i sie troche wystraszyłam, do tego spuchnięte girasy od kilku dni!
Zadzwoniłam na IP - kazali przyjechać. Zrobili mi KTG, z małą wszytko ok, reguralność skurczy bardzo nikła. Ciśnienie się ustabilizowało. Zbadał mnie lekarz i stwierdził ze się szyjka skróciła wiec lada moment moze się zacząć, ale cytuję jego słowa "nikt nie zna dnia ani godziny". A co najlepsze powiedział że odszedł mi czop śluzowy prawie w całości. Na co ja żę niemożliwe bo ja nic takiego nie zaobserwowałam, a on mi mówi że wie co mówi bo chyba się na tym znam!!

Na koniec zażartował że ma dziś dyżur do 22 to może się jeszcze zobaczymy!!:-)
I taka moja przygoda dzisiejsza!!
Dobra teraz idę coś zjeść a potem Was nadrobię!!:-)

reklama
Asieńka gratki:-D
Ja mam mocne przepowiadające niebolesne tak gdzieś co godzinę i łydki mnie bolą:confused:
A od przyszłego tygodnia mega upały-jak my to przetrwamy???:baffled:

Do góry