reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

napisalam do Asienki bo się nei odzywa a miała mieć cesarkę ,więc mam nadzieję,ze odpisze co u niej.
Objadłam się lodami :))Boze ja zamiast chudnąc to pewnei znowu przytyję z tego jedzenia.
Za 1,5 godzinki zmykamy na spacerek :)
Anetka miłego grilla-tez bym pojadła :)
Vanilka u nas tez ciepło ,a od jutra mają byc upaly -Bogu dziękuje ,że juz nie jestem w ciązy-bo bym chyba tego ciepła nie przezyła...Mam do Ciebie pytanie:Ty masz tą hustawkę Fisher Price -powiedz od kiedy można ją używac-bo znajomi zamiast kołyski kupili nam jednak huśtawkę o taką: FISHER PRICE ZEN Huśtawka Lezaczek Kołyska 220V (1080770640) - Aukcje internetowe Allegro i nie wiem od kiedy mała tam możemy zapakowac hehe.

reklama
Asienka odpisała!!!
Mamy kolejnego dzidziusia-Ola przyszla na świat 24.06 o godzinie 9.50 przez cc ,ważyła 2950 i mierzyyła 51 cm.Wczoraj miała operację,wszytsko się udało i teraz kilka dni polezy na oiomie podlączona do aparatury.Asienka dzisiaj wychodzi ,a malutka jeszce polezy trochę.
Gartulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!

w koncu to w jego interesie i to nieomal doslownie :-p:tak::-D

:-D:-D:-D

madzik ja kupiłam wczoraj lodów z 10:-D no bo jak mała będzie miała skazę jak Emi to prędko potem nie pojem:sorry2: A jak ty z dietką? Nie ma Julcia kolek? Czy dajesz tez mieszanki czy tylko swoje mliko?

to gratki dla asińki a przede wszystkim zdrówka dla Oleńki!!! Oby szybko się wszystko zagoiło i wróciła do domku:tak:

Mam dziś dzień słabości, dziwne, tak mam ostatnio, jeden werwy a jeden do d....y:-p
Kawkę wychłeptam to może sie poprawi:dry:

Asieńska gratulacje, jak hurtem to hurtem:-)

Jedyneczka, masz rację, NIESTETY nie wybieramy...

napisałam smsa do Dzameny, ale nie mam odpowiedzi:-(

Idę się kąpać i idziemy do moich rodziców, trzymajcie się

Asieńka podwójnie gratuluję :happy2:

Ja dziś w ramach odmiany będę jeść banany :-D A na obiad zrobię sobie płatki owsiane :cool2: Chodzą za mną już parę ładnych dni, ale nie miałam mleka.
Anetka - grill powiadasz ... Kurcze też bym chciała ;-)
Madzik - Ty się wzmożonym apetytem nie przejmuj, bo mała wszystko z mlekiem wyssie. Musisz mieć siły, żeby karmić, więc sobie nie odmawiaj. Szczególnie, jeśli Julci nic nie jest i mleczko Jej smakuje.
Agatko- miłej wizyty u teściów. ;-)

Asienka gratuluje!!Duzo zdrowka dla Olki!!!

Czyzby kolejna to Ewcik?!

Madzik musisz jesc zebys pokarm miala,kg zrzucisz raz dwa:)
Jedyneczko tak chyba sie rozplacze,to mi tesciowa przykrosc sprawila:-D
Agatko milego wizytowania!!
Mysza ale masz menu na dzisiaj.Smacznego!!

u nas z basenu nici a wszystko przez mecz:wściekła/y:
ale za to mrozona kawka u brata i lezaczek w ogrodku u niego na mnie czekaja.

kama :-D :-D łudziłaś się że M z Tobą pójdzie w taki dzień ? :-D Z drugiej strony taki mecz powinien lecieć o 20 a nie w połowie dnia :wściekła/y:
Ewcik - szalejesz :-D Czyżby Ci się pełnia udzieliła ?

o to ewcik chyba "na wylocie":-)

agatha miłej wizyty:tak:

mysza ale obiad oryginalny:-D

kama lezaczek kawka fajny zestaw, ja bym zapodała jeszcze michę z zimna wodą do stópek:tak:

reklama
Cześć dziewczyny!
U nas piękny dzień a my znowu w domu bo M jakieś wykończenia remontowe robi... tak to byśmy nad jakieś jeziorko pojechali..
Gratulacje dla Asieńki i malutkiej Olki!!
Ja już też chciałabym mieć synia po drugiej stronie brzucha a tu nawet 1 skurczybyka przepowiadającego nie mam!!

Do góry