reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

napisalam do Asienki bo się nei odzywa a miała mieć cesarkę ,więc mam nadzieję,ze odpisze co u niej.
Objadłam się lodami :))Boze ja zamiast chudnąc to pewnei znowu przytyję z tego jedzenia.
Za 1,5 godzinki zmykamy na spacerek :)
Anetka miłego grilla-tez bym pojadła :)
Vanilka u nas tez ciepło ,a od jutra mają byc upaly -Bogu dziękuje ,że juz nie jestem w ciązy-bo bym chyba tego ciepła nie przezyła...Mam do Ciebie pytanie:Ty masz tą hustawkę Fisher Price -powiedz od kiedy można ją używac-bo znajomi zamiast kołyski kupili nam jednak huśtawkę o taką: FISHER PRICE ZEN Huśtawka Lezaczek Kołyska 220V (1080770640) - Aukcje internetowe Allegro i nie wiem od kiedy mała tam możemy zapakowac hehe.

reklama
Asienka odpisała!!!
Mamy kolejnego dzidziusia-Ola przyszla na świat 24.06 o godzinie 9.50 przez cc ,ważyła 2950 i mierzyyła 51 cm.Wczoraj miała operację,wszytsko się udało i teraz kilka dni polezy na oiomie podlączona do aparatury.Asienka dzisiaj wychodzi ,a malutka jeszce polezy trochę.
Gartulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!

w koncu to w jego interesie i to nieomal doslownie :-p:tak::-D

:-D:-D:-D

madzik ja kupiłam wczoraj lodów z 10:-D no bo jak mała będzie miała skazę jak Emi to prędko potem nie pojem:sorry2: A jak ty z dietką? Nie ma Julcia kolek? Czy dajesz tez mieszanki czy tylko swoje mliko?

to gratki dla asińki a przede wszystkim zdrówka dla Oleńki!!! Oby szybko się wszystko zagoiło i wróciła do domku:tak:

Mam dziś dzień słabości, dziwne, tak mam ostatnio, jeden werwy a jeden do d....y:-p
Kawkę wychłeptam to może sie poprawi:dry:

Asieńska gratulacje, jak hurtem to hurtem:-)

Jedyneczka, masz rację, NIESTETY nie wybieramy...

napisałam smsa do Dzameny, ale nie mam odpowiedzi:-(

Idę się kąpać i idziemy do moich rodziców, trzymajcie się

Asieńka podwójnie gratuluję :happy2:

Ja dziś w ramach odmiany będę jeść banany :-D A na obiad zrobię sobie płatki owsiane :cool2: Chodzą za mną już parę ładnych dni, ale nie miałam mleka.
Anetka - grill powiadasz ... Kurcze też bym chciała ;-)
Madzik - Ty się wzmożonym apetytem nie przejmuj, bo mała wszystko z mlekiem wyssie. Musisz mieć siły, żeby karmić, więc sobie nie odmawiaj. Szczególnie, jeśli Julci nic nie jest i mleczko Jej smakuje.
Agatko- miłej wizyty u teściów. ;-)

Asienka gratuluje!!Duzo zdrowka dla Olki!!!

Czyzby kolejna to Ewcik?!

Madzik musisz jesc zebys pokarm miala,kg zrzucisz raz dwa:)
Jedyneczko tak chyba sie rozplacze,to mi tesciowa przykrosc sprawila:-D
Agatko milego wizytowania!!
Mysza ale masz menu na dzisiaj.Smacznego!!

u nas z basenu nici a wszystko przez mecz:wściekła/y:
ale za to mrozona kawka u brata i lezaczek w ogrodku u niego na mnie czekaja.

kama :-D :-D łudziłaś się że M z Tobą pójdzie w taki dzień ? :-D Z drugiej strony taki mecz powinien lecieć o 20 a nie w połowie dnia :wściekła/y:
Ewcik - szalejesz :-D Czyżby Ci się pełnia udzieliła ?

o to ewcik chyba "na wylocie":-)

agatha miłej wizyty:tak:

mysza ale obiad oryginalny:-D

kama lezaczek kawka fajny zestaw, ja bym zapodała jeszcze michę z zimna wodą do stópek:tak:

reklama
Cześć dziewczyny!
U nas piękny dzień a my znowu w domu bo M jakieś wykończenia remontowe robi... tak to byśmy nad jakieś jeziorko pojechali..
Gratulacje dla Asieńki i malutkiej Olki!!
Ja już też chciałabym mieć synia po drugiej stronie brzucha a tu nawet 1 skurczybyka przepowiadającego nie mam!!

Do góry