reklama
vanilka wlasnie dawaj o tych realcjach braterskich u mnie 7 lat roznicy i brat zazdrosny jak diabli ostatnio wymysli ze on nie bedzie juz numer 1 tylko 0 czyli nic i juz nikt nie bedzie sie z nim liczyl :-( tlumacze ile moge i nie odstepuje mnie na krok nieomal :-( najchetniej by spal ze mna i az sie boje co bedzie jak wrocimy ze szpitala bo nawet panie z przedszkola mowily ze strasznie zazdrosny o brata. Coz moze jakos przezyjemy a od 1 wrzesnia szkola to bedize mial nowe atrakcje oby
dzamena
Fanka BB :)
ashika tylko zeu mniejest na odwrót ,mnie ten suwaczek bardziej przeraza nisz cieszy bo ja nie mam czasu teraz na porody ,moze tak jeszcze ze dwa tyg to by mogło byc mozemy sie zamienic
n ie rozumiem czemu te pipki nie zapisały ci małego ,mój juz ze 4 mies temu był zapisany,jest to chore ale co zrobic ja chce zaraz po maciezynskim wracac do pracy wien mały musi isc do złobka
n ie rozumiem czemu te pipki nie zapisały ci małego ,mój juz ze 4 mies temu był zapisany,jest to chore ale co zrobic ja chce zaraz po maciezynskim wracac do pracy wien mały musi isc do złobka
iwusia jako tako na dzisiaj nic nie planuje,ewentualnie dlugi spacer i zmycie podlog;-)
do Mka dzwonilam i pytalam czy czasami nie potrzebuja pomocnika na budowie
a co ty kama masz zamiar z brzucha taczki zrobic?? :-)
iwusia29
mnie w takie upaly nie chce wychodzic sie z domu, tylko tyle ile musze, zakupy szybko zrobilam rano, N. zawiozlam do przedszkola i teraz chlodze sie w mieszkaniu:-)pozniej jeszcze jedna rudna do przedszkola i moze wieczorem zaliczymy jakis rodzinny spacerek:-)sie zobaczy;-)kolejny wekend przed nami, ech jak ten czas leci, wybywamy nad jezioro, musze wymoczyc troche te moje kopytka, oczywiscie gdzies w cieniu
emih
Iwusia- dziękować. Córa juz prawie zdrowa. Tzn tylko zaschnięte strupki w fioletowe kropy przypominają o męce codziennego smarowania. U mnie w domu też podobna różnica: 4,5 roku i córa NARAZIE się cieszy i pomaga przy szykowaniu a co będzie później?- czas pokaże... ale zazdrosna narazie nie jest...
Louise- aż te teksty mnie wykańczają... Twój M że na koniec rozgrywek masz czekać? Moja mama wyjeżdzając (bo niby musiała) też : musisz wyczekać teraz choć 10dni, bo dopiero po 1 mogłabym przyjechać, a mój M nie lepszy, bo do 29 mam nogi zaciskać i co wieczór sms: "nie waż się jeszcze rodzić" wrrrrrr, tak, zaszyję się na kilka dni...
A ja dziś zjadłam sobie kanapeczki z serkiem almette i takimi przepysznymi mAŁOSOLNYMi ogóreczkami... MNIIAM MNIAM
Louise- aż te teksty mnie wykańczają... Twój M że na koniec rozgrywek masz czekać? Moja mama wyjeżdzając (bo niby musiała) też : musisz wyczekać teraz choć 10dni, bo dopiero po 1 mogłabym przyjechać, a mój M nie lepszy, bo do 29 mam nogi zaciskać i co wieczór sms: "nie waż się jeszcze rodzić" wrrrrrr, tak, zaszyję się na kilka dni...
A ja dziś zjadłam sobie kanapeczki z serkiem almette i takimi przepysznymi mAŁOSOLNYMi ogóreczkami... MNIIAM MNIAM
iwusia29
emih, to super ze macie to juz za soba i dobrze, ze Ty sie nie zarazilas:-)moja corka na dzien dzisiejszy tez nie jest zazdrosna, co wiecej maluje obrazki dla swojego braciszka i juz mi pokazuje zabawki w sklepie, ktore mam kupic jak maly sie urodzi, zaczynamy przechodzic z lalek na wielkie autaoczywscie z tego faktu najbardziej cieszy sie tatus;-)
kama
a co ty kama masz zamiar z brzucha taczki zrobic?? :-)
wszystko mi juz jedno
reklama
iwusia29
kama, tylko spokojnie;-)choc mi zostalo jeszcze prawie cztery tygodnie i wszyscy dookola(nawet obcy)pytaja, czy to juz ten czas?z takim politowaniem patrza na ten moj brzucholek, ze co to bedzie w lipcu??nie poddawajmy sie presji otoczenia:-)co ma byc to bedzie:-)