reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

no w koncu moge normalnie usiasc bo m z domu polazł robic cos w drugim domu co prawda pietro nizej ale spokoju troche i nie zabiera mi lapka,mój tez jakis a-seksualny :-)dzis stwierdził zebedziemy sie seksic ale wczoraj jak juz miało dojsc do czegos to dupa blada a jaki wystraszony ,ciekawa jestem czy on kiedykolwiek bedzie gotowy na to zeby ze mna na porodówke jechac,znalazł sie odwazny
co do nakładek na sedes to znalazłam na allegro
jedyneczka rodzisz?http://www.allegro.pl/item1081119271_jednorazowe_podkladki_na_deske_wc_ubikacje_3szt.html
http://www.allegro.pl/item1081119271_jednorazowe_podkladki_na_deske_wc_ubikacje_3szt.html

reklama
A ja buszowalam juz po sklepach z mamą-z malą został M :)
Jutro wystawiam ubrania ciązowe na allegro bo chce sobie coś nieciążowego za to kupić :))
Dziewczynki trzymam kciuki żeby szybko zaczęły sie porody hihi na naszym forum
U nas ok-w nocy nawet trochę spię -jutro liczę,że pojdziemy na spacerek.
Lecę bo będziemy małą kapać.

atabe no i dogódź kobiecie w ciąży - chce łatwego przepisu to podaję, mogę ci taki tradycyjny też podać, ale tam dużo więcej roboty. Ja tylko dlatego robię te dżemy, że prosto a i do spożycia się nadają, więc czegóż chcieć więcej ;-)
kama mój dopomina się o seks (powiedziałam, że po skończonym 37tyg się zobaczy), ale moja ma naprawdę nisko główkę, więc uczucie dość dziwne
emih my w przedpokoju chcemy tynk ozdobny fox, wypróbowaliśmy go i naparwdę niezawodny twardy i wytrzymały na wszystko, a właśnie w salonie chcemy coś zmywalnego. Też u małej w pokoju chcemy coś dobrego i bezpiecznego dla dziecka, no i jeszcze w łazience jakąś odpowiednią farbę. W każdym razie dzięki emih za doradzenie, policzymy koszty i jak będzie ok to weźmiemy fluugera, może nie w całym domu ale tam gdzie newralgiczne miejsca.
No no twój M widzę w gotowości, no to wyrychtowana jesteś??? (swoją drogą lubię to słowo, choć nie we wszytskich rejonach jest ono znane)
mruczka nie wiem czy normalne, ale ja mam tak samo, mała naciska mi szyjkę czasem, że aż tchu brak
jedyneczka ja dziś planuję golenie owiec, bo jutro do ginki więc trzeba być przygotowaną

Ja pościerałam kurze i trochę ogarnęłam, jeszcze sporo zostało ale w niektórych musi mnie M odciążyć, na pewno się ucieszy jak wróci a ja mu powiem co jest do zrobienia, ale sam sobie jest winny. jak sprzatałam jego biurko to się kiedyś obruszył i rzucił tekstem " czy widziałaś kiedyś żebym był zadowolony że sprzątasz moje biurko", no to się wkurzyłam i powiedziałam, zeby sam sobie sprzątał, ale generalnie jak w pokoju czysto całym tak biurko jest zawalone i zakurzone a mnie szlag trafia.
Zaraz idę robić kolację

A ja juz po kąpieli Bartusia, teraz młody sobie smacznie śpi w swoim łóżeczku.:-)

Wy tu o sexie napieracie, a ja juz zapomniałam, że coś takiego istnieje. W ciąży prawie nic, bo szyjka się skracała, a teraz mam całe podwozie poharatane, Bartek daje nam popalić... Jestem prawie jak dziewica...;-)

Moj tez wykompany ,najedzony spi sobie .
A ja zaraz ide sie wykompac i w kime bo zmeczona jestem dzisiaj .

kasikMoj starszak tak dawal popalic od samego poacztku!!!!Kolki i wogle ciagle chcial bym przy mnie..

madzik ja juz sklepy zaliczylak tez hehe kupilam sobie nieciazowe ciuszki i sobie smigam -jak fajnie!!

kasik idź zważyć, Emi też mi mocno ulewała i choć lekarka wręcz skomentowała niemiło co tak latamy ja wolałam sprawdzić:-p na szczęście ładnie przybierała. Do spania układałam ją na boczku z tym że na zmianę, w nocy na lewym a w dzień na prawym i pleckach żeby główka się równo formowała a pod nogi łóżeczka od główki właśnie książki wkładałam.

madzik widzę że wskoczyłaś w tryby :tak:a tu widzisz wszystkie niby juz by chciały bobasy przy sobie a żadna się do tego nie zabiera:-D

tiffi to nie rodze:-p A jakie to masz plany ambitne na jutro? Bo powiało tajemnicą:tak:

atabe a z rozmiarem nie było problemu? bo co firma to inna rozmiarówka i już nie wiem jaki teraz mam:dry: he he może wam wjadę na ambicje:-D

emih a tam wielorybiość, ,widać że baaaardzo mu się podobasz:tak:

mruczka mam nadzieję że to normalne bo też tak mam:-p

dzamena nie rodzę, rozmysliłam się:-D no i oberwało mi się od atabe że się wpycham w kolejkę:-D

madzik jestes niesamowita:shocked2: mnie chyba poza spacerkami wołami prędko do sklepu nie zaciągną:-p

witam
wizyta zaliczona -ale to na odp.wątku.
kurcze zachciało mi sie dziś takiego swojskiego sera topionego robionego z twarogu.
i...zrobiłam :tak::-)-wyszedł przepyszny.
czekam tylko aż trochę sie zsiądzie -pamiętam z dzieciństwa jak mama taki robiła kroił sie go nożem i wcinało bez chleba a on sietak fajnie rozpływał.:tak::-p-MNIAM.

kupiłam sobie Colę -bo jakoś mi sie zachciało w pierwszej ciąży nie piłam gazowanego...a teraz od czasu do czasu mnie najdzie..na gaz...mam nadzieję że młoda sie nie wścieknie od tego gazu.:happy2:

musze sie jeszcze dowiedzieć czy ten preparat do pępka to trzeba już kupić do szpitala???-nie orientujecie się????

wczoraj zaczełam pakować torbe-i nie wiem co tam jeszcze upchnąć????

co porabiacie????

ja chyba zaraz wskoczę do wanny z pianą na mały relaksik.:tak:

zapomniałam Wam podziękować za trzymane kciuki ;-)

hej!
U mnie dzis od rana upal, czuje jak palce i nogi mi puchna:-(przestalam brac magnez i od razu widze roznice....czy ktoras z Was brala albo bierze jeszcze magnez?
kasiamaj dopiero dzisiaj spojrzalam, ze mamy ten sam termin:-)milo, ze jest jeszcze ktos z koncowki lipca:-)ja ostatnio sie zastanawialam, czy oby o sierpien nie zahacze....choc wolalabym nie....pozyjemy-zobaczymy...
dziewczyny juz stoja w kolejce na porodowke i pewnie z wybiciem lipca posypia sie dzieciaczki:tak:

reklama
Do góry