reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Dzień dobry!! :-)
Cały dzień biegałam po sklepach wczoraj urodziła moja szwagierka i musiałam jej kupić kaftaniki bo nie miała a mały ma problem z barkiem po porodzie i są potrzebne. Chciałam sobie kupić stanik do karmienia ale nie mogę nigdzie dostać małego w obwodzie z dużą miseczką:no:
Teraz zjadłam truskawki z bita i zabieram się za obiad bo M wraca o 4 z pracy.
Jesli chodzi o koszulę to będę rodzic w szpitalnej a potem sobie ubiorę moją ładniutką, niech oni se piorą.

mama ten sam problem ze stanikami i kupiłam tutaj Amazonka - Staniki do karmienia, bielizna ciążowa
i jeszcze na alles.pl sa tez takie rozmiary, albo na allegro własnie z alles- ale ceny też odpowiednie :eek: ale jakościowo super

jezeli dajesz gwarancje ze tak rzeczywiscie bedzie to zgadzam sie na wszystko:-p:-D

uuuuuuu kochana gwarancji to nie daję żadnej, bo u mnie to już chyba nic nie działa :eek: ale warto próbować- co nas nie zabije to nas wzmocni:-D a raczej naszych eMków:-D:-D

tiffi ten twój przepis na dżem jakiś podejrzanie prosty się wydaję :eek: dlatego chyba się skuszę- jutro zakupie truskawy i zobaczymy czy mi wyjdą :-p
jedyneczka wbijasz nam się w kolejkę??;-)

Ostatnia edycja:
:-D:-Dzeby tylko te chlopy jeszcze takie chetne byly,moj wymowki ma przerozne,juz slyszalam o stukaniu malej po glowie ,o pluciu w oczy,ciekawe co dzisiaj wymysli:eek:

na mnie tez nic nie dziala,w ostatecznosci spróbuje jutro zbierac ten ryz:-D

niunia bo my dobre kolezanki jestesmy i czekamy do lipca:tak:;-)

Kama- widzisz, a ten mój z trasy wzdycha, żebym się "rychtowała", a ja mu na to że łóżeczko śrub ostatnich wymaga, a on mi na to: Ty mi się łóżeczkiem nie wymiguj- wracam, będę cię pilnował więc możemy działać... Ach tylko ta "wielorybiość"... :eek: Ale przystał na większą mobilność twierdząc, że " z każdej strony mnie obskoczy",,,,, To że jak? Że aż taaaaka wielka jestem??????? :wściekła/y:;-)

Tiffi, tikurilli nie sprawdzałam z wytrzymałością bo miałam w sypialni, a wiadomo w takim miejscu się specjalnie nie brudzi, a fluggera miałam w salonie i korytarzu jak moja K była całkiem mała i uwielbiała sprawdzać ślady podeszw na scianach czy mazać łapkami w czekoladzie, bananie czy po truskawkach i.... plamy schodziły po wytarciu mokrą chusteczką pampersa. Co do cen flugera- mniej więcej sprzed roku są takie: http://flugger.pl/Produkter/~/media...Flgger PL Catalogue April 2009 - Final.ashx

Kurcze ja normalnie czuję, jak Mała odpycha mi się od żeber i naciska mocno na szyjkę. Strasznie mnie to na dole kłuje. Czy to jest normalne??

emih usmialams ie z twojego posta o powrocie m :tak:
moj zawiedziony raz ze trzeba czekac a dwa ze przez tydzien nam nic nie wolno, przynajmniej ja lapie oddech bo jakos mi sie wydaje ze jemu to sie udzielilo za bardzo im mniej mnie sie chce tym jemu bardziej, a po porodzie to chyba bede uciekac przed nim :-D:-D:-D
kama ile ja bym dala zeby moj sie na swiatopoglad seksu z twoim zamienil :tak::tak::tak:

tez sie nudze a m wraca dzis b pozno, za to maks cos dziwnego wyprawia, ale nei ma mowy dzis czwartek i maraton CSI na AXN nie jade rodzic :-)
mruczka wlasnie moj sie tez tak dziwnie pcha az mi sie momentami goraco robi od tego

a Stasiek o dziwo dzis spokojny. i skurcze jakby mniejsze i mniej. nawet podwozie mniej boli :-) chociaz tyle...tylko krzyz sie ostal z niemilycz rzeczy.
zjadlam przewalajacy sie talerz spagetti ze szpinakiem i leze. tez mi sie nudzi-nie wiem co robic...w tv w kolko mecze i M jest cialem ale nie duchem obecny...

reklama
Ogoliłam łydy bo jakieś odrosty powstały:-p

emih niezła wyprawa, to sie nazywa poświęcenie:tak: ja tez wczoraj dałam czadu: fasolke arbuz agrest i czereśnie :-p może to od tego że malutka tak nisko? mnie czasem tak zaboli promieniująco właśnie od wnętrza muszleki aż przez uda jakby igłą ktoś przeszył:dry:ale nie aż tak mnie to boli jak mówisz że do łez. A lekarza pytałaś?
He he ale zachłanność:-D To faktycznie was porozrzucało po kraju, ciężko tak zwłaszcza że M w rozjazdach, myslałam że choc Ci teście bliżej od wypadku:sorry2: Cięzko może być ze spaniem faktycznie, jeszcze w tygodniu to was troje ale jak M przyjedzie to faktycznie, może K będzie spała z tatą? ale ty pewnie też będziesz chciała z tatą spać:sorry: :-p Ja też czysty robiłam z M dosłownie kilka dni temu i nie wpadłam na te koszule M a szkoda:-( A bo się zołzy nie pochwaliły wczesniej:-p:-D

Vanilka to jak idą takie bąki raczej kolka mu nie grozi:-D ja kupiła własnie koperkową herbatke taka typową bez dodatków parzoną, zobaczymy. Myślę że można dopompowac mleczka, czemu nie. Ale na bank to nie powiem bo ja nie odciągałam tak na potem:no:

tweenie
normalnie jaja jakieś, no i co teraz?

louise a wiesz że ja z Emi miałam taki smak pewnego razu na gin z tonikiem choc normalnie to piwosz ze mnie:-) i kupiłam butle tego i tego i wypiłam jednego słabiutkiego, na smaczek, musiałam bo mnie chciało skręcić:-(

mruczka jakieś oblężenie na was normalnie:-p

tetina już Cie widze z tym kołem, pewnie mój mały móżdżek by nawet nie załapał po co i wyobrazałabym sobie jak się wciskasz w to pod prysznicem, tylko głowiłabym sie po co:-D Ale znajoma ma niespodziankę:-p mój M byłby pewnie zachwycony taka niespodzianką:-p

Do góry