reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
[
NO KUR...A :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Do kogo mogę przyjechać po porodzie,żeby się schować przed rodziną???????

Zapraszam :-)

Mruczka dawaj do mnie gdzies cie zabunkruje:-)
Widze ze tobie tez zostaly 3 tyg i dwa dni czyzby termin na 17 ??
ja mam 16

tetina jak do koła założysz klapki basenowe i czepek pływacki, to myślę, że spox, a nawet całkiem stylowo:-D ja też kupuję kółko na obolały tyłek:-) ale zonk u koleżanki:-)
tylko potem z tym kolkiem trzeba uwazac i nie przeginac bo ja dalam czadu i efekt taki ze mi sie stan zapalny zrobil bo za duzo latalam :zawstydzona/y:

poprasowalam i juz nei mam co robic :smutny:

A i Rozmawialam przed chwilą ze świeżo upieczonym tatusiem i juz nagrzany hahaha
Ciekawe jak beda wyglądać nasi M jak juz wyjdą ze szpitala z dobra nowina:)
Jak rodziłam Oliwke to taki jeden juz nagrzany przez godzine dzwonil na porodówkę i co 5 min pytał sie czy juz Urodzila i co hahaha a te położne juz prawie ze śmiechu nie mogły ale powaznie co tel mówiły mu ze tak i jakie wymiary:) ach ci faceci hahaha
Ja swojemu Powiedzialam ze ma jeden dzien dla siebie a pozniej trzeźwieje by po nas przyjechac wiec powiedzial ze bedzie grzeczny- zobaczymy ;)
Pamietam jeszcze jak juz po porodzie taki jeden przyjechal do szpitala i taki wesolutki byl a jego go zjechala na co położna ze w lepszych stanach przychodzą tatusiowie w odwiedziny.

tetina koło do pływania tez spakowałam, ale to do siedzenia na łóżku ;-) jakbym miała na nim usiąść na kibelku to chyba ze śmiechu bym nic nie zrobiła :-D a rzeczy faktycznie ładne, ale troszkę drogie :-p a koleżance ale się trafiło :shocked2: ja też mam wszystko dziewczęce- i co w sukienkach będzie młody pociskał?:-D

NUDZĘ SIĘ !!!!

Dzień dobry!! :-)
Cały dzień biegałam po sklepach wczoraj urodziła moja szwagierka i musiałam jej kupić kaftaniki bo nie miała a mały ma problem z barkiem po porodzie i są potrzebne. Chciałam sobie kupić stanik do karmienia ale nie mogę nigdzie dostać małego w obwodzie z dużą miseczką:no:
Teraz zjadłam truskawki z bita i zabieram się za obiad bo M wraca o 4 z pracy.
Jesli chodzi o koszulę to będę rodzic w szpitalnej a potem sobie ubiorę moją ładniutką, niech oni se piorą.

vanilka - jak ja Ci zazdroszczę takiego spokojnego bobasa, mój Bartuś to mały diabełek:-) Cały czas domaga sie głaskania, jak M z nim wieczorami siedzi, tez o mnie wrzeszczy, uspakaja się dopiero przy mnie. Położna mówi, że dzieci odebrane matkom do inkubatora i do tego wcześniaki tak mają... Ciekawe ile to potrwa...:dry:

Ja mam problem z ulewaniem częstym, położna kazała układać go w pozycji na lewym boku pod kątem 45 stopni. Troche pomaga, ale i tak ulewa. Martwię się, że za bardzo schudne. W poniedziałek idę go zważyć do lekarza, bo nie wytrzymam....

ewelad - ja też mam taką nadzieję, ale jeśli to niewykształcony zwieracz w żołądku, to może to potrwać do 3 miesiąca, byle by tylko Bartek przybierał na wadze, to jakoś to przetrwamy. A i tak jest taki malutki...:tak:

reklama
niunia ale sie usmialam. HII

Mnie podwozie nie boli ale w pierwszej ciązy bolalo bardzo i tez sie czulam jak ty :-)
teraz za to boli mnie w dole brzucha.

Do góry