reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

Coś mi mysza szwankowała:crazy:

louise ja tez mam 12-13 na plusie, nie martw się, będziemy ćwiczyć, będziemy się tu na forum motywować wzajemnie:tak: o rety ale menu Ci zapodał :szok: to moje menu przy tym też plebejskie:-D:-p

madzik to widać wracasz szybciutko do formy:tak: ja jeszcze nie rodzę bo czekam na urlop Mka:-D

atabe he he, ja ambitnie z okazji nowych mebli poprzyszywałam wszystko co czekało nawet i od 5 lat nawet:-D nie prędko się to powtórzy bo nie prędko będziemy znów remontować:-D

tiffi ja zrobiłam teraz włoski bo potem nie bedzie tak łatwo:-p

louise ja tez niestety tak tłusto i syto lubię:-p

ashika jak się cieszę że jesteś, późno bo późno ale jesteś:-D Przednia niespodzianka;-)

mysza no ja bez gwizdka to bym nie wyrobiła na czajniki:-D

tetina no własnie ja tylko przeczytałam dzis że jakiś troll czy coś:eek:

agatka witaj w domku;-)

ewa81 nie ma, spirytus zwykły mieszasz 3:1 przy czym 3 spirytusu 1 wody.

kama no po prostu jakaś pipipipi z tej laski:wściekła/y: dobrze że nie czytałam, no cholera jak mozna:crazy:

louise ja dziś bigosik zjadłam z zamrażalnika bo nie prędko potem będzie mozna:-p granat z ecri, khaki, ciemny szary z ecri,ciemno szry z pistacją, capuccino,szary z ciemno szarym mi się podobają , ale Ci pomogłam:-D czarny taki smutny dla mnie:sorry:

gregorka
nie wiedziałam o tym ctrl i z, dobrze wiedzieć:tak: bardziej chodzi o połozne żeby nie obgadały na zasadzie " ta to się dopiero zapuściła":-D

louise nie mierzyłam dawno ale na poczatku miałam ok. 37 i ponoć w ciązy jest to normalne ale nie wiem czy pod koniec też:eek:

kasik to gratki z okazji odpępnienia dla Bartoszka:-) i nie idziesz na ściąganie? nam lekarz mówił na sr że już się nie stosuje takich bo zakaz w uni a te co stosuja to trzeba wyciągać bo rozpuszczaja się owszem ale po paru tygodniach więc wyciągnąć trzeba, to teraz zgłupiałam bo z Emi miałam takie jak ty:eek:

mysza może dzieki temu choć w terminie urodzę a nie po:-D

tiffi nie smutaj z ta matą, może fajniejszą jeszcze znajdziesz:sorry:

louise nie mogę wylukać tego szarego z białym:sorry: skurcze masz? o cholewcia, mam nadzieję że doczytam że przeszły.

ewa81 mamy takie prawo. Ja juz byłam 2 razy:-pi ani razu nie pytały o ubezpieczenie tylko od razu ktg.

Vanilka my i tak dłużej będziemy nieużytkami niż wy po cc:-D

mruczka ja nie wiem:no:

madzik dobrze że tak hop siup faktycznie i nie zdążyłaś się zestresować nadmiernie;-)

reklama
Dzisiaj na tel bo znowu mi komp siada. Sam sie wyłącza i włącza skubany... :/ inteligentny jakis. A powaznie to chyba wina karty sieciowej bo tylko to przełożyliśmy do kompa brata i dzieje sie to samo co z moim... Jak nie urok to sraczka.
Ja dzisiaj czuje sie swietnie:) az dziwo po takiej nocy- znowu pozwoliłam sobie na seksik i to o 2 w nocy i do 4.30 mialam regularne skurcze co 10 min! Juz nawet powoli zaczęłam sie zastanawiać czy nie dzwonic po brata aby przyjechal do oliwki i m nie obudzić ale stwierdziłam ze poczekam az będą częstsze i godz w miarę dostępna. Na szczescie minęły:) bo tu ile jeszcze czasu mi zostalo!
Dzien minął na nudzie nie licząc tej sytuacji w czerwcowkach ktora najpierw mnie poraziła a pozniej Myslalam ze mnie szlag trafi! Ale nie bede sie rozpisywać wiecej na ten temat i mam nauczkę aby nie wchodzić i nie czytać innych- od dzisiaj czytam tylko lipcowki! :):):) i zero wchodzenia na inne!
Vanilka- to ja pytałam o piersi, bo jestem ciekawa jak to u ciebie sie zmieniło przy drugim porodzie. Czy tez mialas takie skoki w rozmiarach jak przy pierwszym... Bo przy oliwce mialam duży przeskok rozm, a jak teraz noszę 80d to co bedzie przy drugim? Nic tylko - najpierw piersi, dlugo, dlugo , dlugo, po nich właścicielka hahaha:)

louise co do sklepów to byłam w świecie dziecka a tam wszystko droższe o wiele, ale generalnie chyba w wawie tak jest, że te sklepy mają takie ceny. Ze skurczami to niedobrze, ale jak Stasinek fika to dobry znak, ale jak masz się niepokoić to lepiej pojechać
ewelad ty to wiesz jak pocieszyć, fakt faktem wygrałam starcie z prasowaniem, ale tylko chyba dlatego, że miałam właśnie takiego nerwa. jakoś tak od 3 dni u mnie totalna dupa. Co do trolla to ja nie czytam żadnych historii i wolę by nikt nie informował mnie o takich rzeczach, bo teraz mi to może tylko zaszkodzić
arlecia wszystkiego naj z okazji rocznicy
madzik jak to jeden tydzień może dużo zmienić w życiu człowieka. Bardzo fajnie, ze masz już przy sobie swoją księżniczkę
jedyneczka ja chyba mam teraz kiepski czas bo się przejmuję matą, a ta była wyjątkowo w dobrej cenie. Ja nie mam daru do wyszukiwania - to tweenie mi podesłała linka, ale musiałam wyjść a jak wróciłam to było po zawodach

M wrócił po całym dniu wojaży i zaległ na fotelu. Muszę popatrzeć na farby do domu, hmmm któraś tu była specjalistką od takich rzeczy może coś doradzi.Jutro rano musze pojechać na badania, krew mocz i milion innych, oraz mam USG, ciekawa jestem ile mała waży. Mam nadzieję, ze wszystkiego się dowiem. Poza tym muszę uskutecznić polowania na allegro bo moja lista jeszcze długa. W domu nie byłam M próbował jakoś pogadać z fachmanami, ale żadnych konkretów nie ustalił i co najgorsze znów usłyszałam, że jeszcze tydzień z łazienką im zejdzie. Jutro tam jade to postanowione, bo nerwowo nie wyrobię. A na dzisiaj już zmykam.

Arlecia- Gratuluje!

Anetka-Ty o budyniu, a mi slinka cieknie...

Louise, jedyneczka- 12-13 kg na koncowce to naprawde niewiele...zjedzie juz w pierwszym miesiacu!

Vanilko- pisalas juz o porodzie co i jak wygladalo...bo nie wiem czy mi umknelo..a jestem baaardzoi ciekawa jak wyglada cc w UK;)...

Jedyneczko- ja tez czekam na urlop M :) moj ma od 10-go ale śmieje sie ze w razie czego 29 czer tez moze byc bo ma urodziny:) ach te chłopy:)
Arlecia- wszystkiego naj z okazji rocznicy!
Dziewczyny wiec od dzisiaj rodzimy raczki tylko widze ze tu zadna sie nie chce rozpakowac, a juz panikowalam ze sama w lipcu zostanę.
Pamiętajcie ze jutro dzien taty:)

tiffi jedź i pogadaj z fachmanami, może Ci ulży:-p ja też nie umiem takich perełek wyszukiwać na allegro:no: ale o dziwo zdecydowałam się dziś w końcu na pościel do łóżka:-D znalazłam kilka miesięcy temu i dojrzewałam do wyboru aż do dziś:-p M własnie zakupił, wziął głęboki oddech jak powiedziałam ile za komplet ale przeżył:-D

louise
mam nadzieję że nic się nie rozkręciło u Ciebie:no:

Hej dziewczyny

Włąsnie skończyłam usypiać me dziecko, albo raczejj przebudziłam się po tym jak sama usnełam szybciej od niej ;-) Musze Was troche ponadrabiać bo juz mam wyrzuty sumienia. Mam nadzieje że dam rade choc z dwa wątki.

dziewczyny zazdroszcze Wam tych ospałych facetów do seksiku. z Moim przy pierwszej ciązy bylo to samo, a teras. Koszmar jakiś, wecznie tylko słysze sex, sex sex. Mógłby chyba z 10 razy dziennie, Ja za chwile dostane uczulenia.

jedynaczka fajnie że są ludzie zyczliwi dla ciężarnych. Dzisiaj nas to tak szokuje bo malo kto Ci pomoże, ale się trafiają tacy. My też z M ostatnio w tesco byliśmy na zakupach, oczywiście cały wózek. M musiał gonić za Nadinką bo ja mogłabym już jej raczej nie złapać a ja z wózkiem przy kasie. Aż się zdziwiłam kiedy moje zakupy wylądowały na taśmie i w reklamówkach. Młode małżeństwo wszystko mi spakowało. Ale byłam zaskoczona. Szkoda tylko że rachunku za mnie nie zapłacili:-p

nudzę się- dziecko już chcę;-)

atabe nie masz do mnie daleko więc zapraszam, zajmiesz sie troche moim. Może urodzisz :-p

A Wy o tych czereśniach i czereśniach :wściekła/y: A mi żołądek zaraz wyjdzie plecami, skąd mam w nocy czereśnie wziąść :sad:

louise mam nadzieje że nie obrazisz sie na mnie, ale w truskawkach tez są czasem robaki ;-) ja zawsze jak szypułke odrywam to patrze czy nie jest robaczywa.

dzamena biedny Twój Filipek. Mam nadzieje że szybko sie wykuruje.

louise Twoje posty to niedługo całą strone zajmą ;-)

no to się jakos nie rozpisalam, nie miałam już więcej siły odpisywanie, ale przynajmniej wiem że u Was wszystko dobrze

Ja od poniedzialku wieczór jakoś kiepsko sie czuje, podbrzusze mnie pobolewa i brzuch częściej twardy niż mięki, do tego co chwile łapią mnie jakieś skurcze w pachwinach. Dzisiaj..hm wczoraj bylam na spacerze to myślałam że mi miednica na pół pęknie tak mi ja rozpiera. DZIEWCZYNY zazdroszcze wam tej nudy. Ja starałam sie teraz troche poleżeć i odpocząć ale no nie da sie z moim dzieckiem.
Nic może panikuje ale wole dmuchac na zimne i jade do lekarza w środe. Wole mieć spokojny weekend i wiedziec że wszystko jest oki.
Nic zmykam jeszcze coś poczytać i spać. O kurcze a tu juz sie jasno za oknem robi i jakies ptaszki mi ćwierkają.

Witam porannie.

Ja oczywiście sie nie wyspałam za bardzo. No ale cóż Nadinka nie lubi za dlugo spać. Zmykam zrobic dziecku sniadanko, a póxniej zobacze. Może M z nocki juz wróci to wpadne tu jeszcze na chwilke.

reklama
czesc dziewczyny ,melduje ze zyje ,ale czuje sie masakrycznie bo zaraziłam sie od Filipka ,mam nadzieje ze teraz podczas choroby nie urodze ,tylko jak troche wyzdrowieje,pozdrawiam kochane
zaraz postaram sie troche nadrobic ,a co tam sie wczoraj stało na czerwcówkach ,jakas afera ze zdjeciami ?

Do góry