reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

Kasik no to gratulujemy odpadniętego kikuta :-D Nam na SR proponowała gazikami, ale wyjdzie w praniu jaką metodę zastosujemy ;-)
Vanilka - szybko z tymi szwami :happy:
Louise - to Ci doradziły baby w ciąży :-D
Jedyneczka - w poopsko dostaniesz. Oszczędzaj się. Ty to jak Aisim - ciągle zabiegana.

Ostatnia edycja:
reklama
Vanilka ja to samo myslalam ze to trol na czerwcowym. jakos mi sie to wydawalo malo wiarygodne ze od razu matka o takiej tragedi dzieli sie bezposrednio z forum i ma takie sily. Ku... stresuje inne dziewczyny. ja dzis chodzilam jak z truta nie moglam przestac o tym myslec.

ewelad pytalas o rozmiar cycow doczytalam na poczatku mega wielkie!!!!!ale dzisiaj na 5-ty dzien sa fajne mieciutkie hehe i zalozylam na dwor moj stanik co nosilam w ciazy wiec jakos az tak znacznie sie nie powiekszyly ..ale ja i tak zawsze mialam czym oddychac ;/

louise ja myślę, że najważniejsze że Stasinek ma się dobrze i siedzi w brzuszku. Byłam w tym sklepie dzieciowym, ale wiesz co takie ceny że tylko za głowę się złapać wszystko dużo dużo droższe, lepiej na allegro pobuszować jak ma się zdolności do buszowania. Co do temperatury, nie mierzyłam sobie, ale czytałam, że u ciężarnych może być lekko podwyższona.
ashika gdzieś ty się nam zapodziała?????
gregorka najważniejsze że dałaś rade z tym prasowaniem

Trollowisko ja w ogóle nie czytam o takich rzeczach bo źle to na mnie wpływa, dlatego w ogóle tam nie zaglądałam, a teraz jak jeszcze czytam że to troll to szkoda słów.
Ja myślałam, że dzisiaj mi już humor wraca a tu lipa. Na allegro była fajna okazja mata edukacyjna + pałąk używana za bardzo dobrą cenę no i miałam już ją brać, ale ktoś sprzątnął mi ją sprzed nosa no i tak mi przykro. Mam jakoś wrażenie że nic mi się nie udaje i w ogóle wszystko do d.... Byłam w tym świecie dziecka, a tam taka drożyzna, że muszę buszować na allegro. Weszłam do tesco i zakupiłam dwa rampersy bo nie miałam nic.

vanilka nie wiem czemu ci sie nie otwiera :eek::confused2:???

kasik ja tez slyszalam ze do pepka najlepsze patyczki-polozna mowila na sr. ale spirytu kazala w domu nie rozcienczac bo czesto sa pomylki. przyniesc i one w szpitalu rozrabiaja. co do wozeczka to tak jak niunia mowi chodzilo mi o jaskarawy zielony-seledyn (tego wlasnie slowa mi brakowalo).nie chce cie bron boze straszyc ale widzialam to na wlasne oczy. natomiast do zoltej bluzki mojej zawsze stada lgna i mam w lato bluzke na raz bo zawsze cos rozgniote na sobie

mysza no dokladnie-doradzily tak ze kazda co innego :-) a M wybral jeszcze inny- i ten nam sie obojgu spodobal. szary z bialym i czerwonymi przeszyciami :-)

tiffi
no wiem jak to przykro jak sie nastawiasz a ktos cie wyprzedzi. ja tak mialam z lezaczkiem fisher price i mata edukacyjna gratis-uzywane. net mi akurat wylaczyli i sprzatneli mi sprzed nosa. poszlo za 76 zl i w cz-wie :wściekła/y:
a ze sklepami to az mnie zdziwilas...u nas np sa b podobne ceny co na allegro. gdybym byla na chodzie to pewnie bym osobiscie kupowala...

a ja leze i sie martwie. pachwiny bola juz bardzo bardzo i podwozie i tak nisko miedzy brzuchem a dolem. i mam skurcze dosc mocne...:-( wzielam teraz fenoterol bo juz 18 i czekam. jak nie przejda to jade na ktg na ip.ehhhhh....ale brzuch wysoko i Stasik sie rusza...

czesc dziewczyny:-)
jakby to napisac, pokrecona dzis jestem na calego:eek:poszlam dzis do lekarza z pewnoscia ze dzisiaj sroda...pani w recepcji uswiadomila mnie, ze mamy jeszcze wtorek a ja mam termin jutro o 10.45:sorry:jeszcze takie cos mi sie nie zdarzylo:sorry:bole brzucha minely jak tylko wyruszylam "w swiat", zaliczylam male zakupy kosmetyczne i nawet chcialam sobie kupic klapki do szpitala...ale przelozylam to na jutro... w poludnie zaliczylam drzemke, wiec teraz powoli odzylam i krzatam sie po domu...jak przeczytalam o trolu na forum, to tak jakos dziwnie sie zrobilo:confused2:

Kurka jak ja mam chwilę to wy się zaraz zaczniecie rozchodzić:-p

ewelad mruczka moja przeważnie wieczorem czka i to jak, cała chodzę!!:eek::tak:

ewelad to Cię gin zopiniował :-D co wyście wyczytały z kamą ? aż weszłam na czerwcówki i o jakimś trolu czytam:eek:

No i już mi M znów zabiera:wściekła/y: idę wyżebrać kompa od Emi:-p

hej Kobiety!!!
Widzę, że żadna podczas mojej nieobecności się nie zaczęła rozpakowywać.
Ja byłam z koleżanką najpierw na włoskich lodach z polewą, potem na spacerku po Skwerze i Bulwarze i oczywiście na nalesnikach z bita smietana i owocami.... mniaaaam :tak:, wracając kupiłam sobie jeszcze truskawki i właśnie wcinam z jogurtem i cukrem :tak:
Połaziłam trochę ale nawet nogi mnie nie bolą więc podejrzewam, że Alicja nadal będzie strajkowac i zadna akcja sie nie rozwinie...
M pojechal dzis rano do pracy i wroci dopiero w czwartek po poludniu..

Coś tu mi mignęlo o trollu na czerwcowkach ale nawet nie bede czytac zeby sobie nie wkrecac zadnych glupich rzeczy

Ja tu przychodze a wszystkie gdzies wcielo... no coz... ide sobie girki wymoczyc w wodzie z tabletka musujaca ;p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry