reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

witam:-)
już po wizycie- na odp wątku opis:-) dzisiaj tak jakoś się zorganizowałam, że nie zdążyłam z fasolką przed wyjściem, w zw z czym po sniadaniu kolejny posiłek jem dopiero teraz-fasolkę czyli- nie wiem, jak mogłam do tego dopuścić:-D

louise jeśli o wózio chodzi, to mnie się czarne wózki b.podobają-dla chłopca najbardziej i jeszcze szare, więc moje typy to ten szaro-biały i szaro-czarny, czarny też fajny, ale chyba wolałabym żeby 'coś' miał dla ożywienia-już wybrany czytam z pomocą M- i dobrze, u mnie też tak było, bo ja to bym tak mędrkowała, ze dziecko by rok skończyło i dalej bym była bez wózka:-D, a temp może być w ciąży podwyższona z tego co wiem i nie jest to niepokojące
agatka_natalia witaj:-)
Gregorka współczuję bólu-ja błogosławię każdy dzień od czasu ustąpienia rwy kulszowej-mam nadzieję, że i Tobie przejdzie szybciutko:tak:
Vanilka no to jak szwy ściągnięte, to się zacznie szaleństwo:-D a tak poważnie-mam nadzieję, ze nie boli:tak: to nie ja pytałam o rozmiar cyców, ale dzięki za pocieszenie- ja też zawsze miałąm spore bimbały, teraz mam jeszcze większe, to jak nawał przyjdzie, to mi D będzie chyba nosił te cycki w siatkach:-D
tiffi jak to Ci się nic nie udaje- a kto wczoraj wygrał starcie z prasowaniem? no kto? ;-)

co do tej historii na czerwcówkach- nie potrafię sobie wytłumaczyć, jak można zrobić coś takiego, jakie trzeba mieć motywy i zwichrowany umysł:no: najgorzse jest to, że burzy to spokój innych w takim momencie, kiedy każda z nas-oczekujacych mam, ma swoje zmartwienia i obawy przed nadchodzacym porodem lub z maleńkim dzieckiem obok, poza tym wiem, ze nie powinnam, bo takie rzeczy na bardzo długo zapdają mi w pamięć ale przeczytałam tę historie i płakałam godzinę -teraz akurat niewiele mi trzeba:no: okrutne po prostu:no:

reklama
Magdzia a jakie tabletki musujące sobie wrzucasz ? Bo ja też lubię moczyć nóżki, ale nie mam takich wynalazków :-D

Ja mecza oglądam. M w pracy, to ja muszę pałeczkę przechwycić, co by mu później opowiedzieć :-)
Zrobiłam sobie też kisiel wiśniowy... nawet nie sądziłam, że taki dobry. Od jakiegoś czasu, bardziej mi podchodzi niż truskawkowy.

ewelad sorka myslalam,ze to Ty pytalas :sorry:
w siatkach :-Da co do sexu to chetna jestem ale narazie warunkow brak ...ciagle cycanie itd..;-)

mysza ale mi smaka na kisiel zrobilas zabije:-p
chyba mozna kisiel jesc co ????????

u mnie dzieci pokompane ,jedno wisi na cycku drugie gra ;-);-)
cisza tu widze moze ktoras rodzi :-)ale wszystkie szykuja sie na male conieco :sorry:

wogle jak za mna chodzi piwo !!!wypila bym za dwa na razi fajna faze zalapala i fajke zapalila :tak::tak::tak:a w nocy dziki sex:-D

Magdzia a jakie tabletki musujące sobie wrzucasz ? Bo ja też lubię moczyć nóżki, ale nie mam takich wynalazków :-D

Ja mecza oglądam. M w pracy, to ja muszę pałeczkę przechwycić, co by mu później opowiedzieć :-)
Zrobiłam sobie też kisiel wiśniowy... nawet nie sądziłam, że taki dobry. Od jakiegoś czasu, bardziej mi podchodzi niż truskawkowy.

Ja mam tabletki musujace z Douglasa, sa rozowe do dloni i niebieskie do stopek :tak:, nie wiem czy już sa w Douglasach bo ja mam jeszcze maly zapasik z tamtego roku. Te tabletki są chyba po 2,5 - 3 zł a można je wziąć przekroic nawet na 4 czesci, sa fajne bo zmiekczaja stopy i maja miete co daje niesamowite uczucie chlodu.

Oj Ty tu teraz o kisielu ;p ja wciagam te truskawki ;p

Uciekam się legnąć do wyrka bo plecki mnie pobolewają, miłych wieczorków

Ostatnia edycja:
Ehh teraz nie ma co oglądać w tej telewizji tylko same mecze i mimo tego że się wcześniej nie interesowałam to już zaczynam nawet nazwiska piłkarzy rozpoznawac :D

Hej Dziewczynki, mam pytanie.
Skoro w sierpniu wygasa mi umowa o pracę, to mogę podpisać nową z nowym pracodawcą i dalej być na urlopie macierzyńskim??

No hej justaa:tak: I gdzie rodzisz koniec końców? bo ja nie wiem czy ten Sosnowiec w końcu czy Tychy gdzie mój gin pracuje:-p

kasik a jaką masz herbatke? hippa czy jakąś inną?

louise pierwsze słyszę że czkawka osłabia dzidzi, chyba każdy maluch czka jak najęty więc nie może to być nic szkodliwego:sorry:

d...pa . wali się komp

Ja tez oglądam mecz-mala nakarmiona i śpi sobie ładnie
Jutro przychodzi połozna to się zapytam kiedy mogę z małą na dwór wychodzić i na ile..
Tak sobie mysle ,ze jeszcze tydzien temu nic nie wiedziałam-dopiero w srode pszłam na wizytę i tu nagle szpital i cesarka, a teraz mam juz Julę w domku :) w sumie fajnie bo nie miałam duzo czasu do myślenia i stresu.
Vanilka nie zdązylam obejrzec zdjęc małego-czekam na naszym wątku na nie....
Idę was poczytać

reklama
Madzik widzisz jak fajnie. Za chwile my wszystkie sie rozpakujemy i bedziemy pisały tylko o dzidziusiach, spacerkach, zupkach i kupkach. Ohh ale bedzie wesolo. ja juz sie nie moge doczekac kiedy moj mały czlowieczek bedzie na świecie. No ale swoje w brzusiu musi odsiedziec :)

anetka ale mi narobiłas smaka tym budyniem

dzis z męzulkiem mamy 8 rocznice ślubu. Dostalam śliczną biżuterie i kwiatki a ja męzusiowi kuplam koszulki thirt w sunset

Do góry