reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

haj dziewczyny:-) śpicie ? rodzicie ?karmicie? czy co robicie?:-p
ja jadę koło południa na ktg, ale nie spodziewam się że coś wykaże- od wczoraj cisza.......a miałam dziś urodzić i co i co :wściekła/y:
dzamena to szybkiego powrotu do zdrowia!...matko ale Ci się trafiło na tą końcówkę.....:eek:
malewa ale sobie porę wybrałaś do pisania :-D ale ja tez się obudziłam o 3 i spać już nie mogłam, a to może ty mnie kiedyś odwiedzisz:-p

wybiło mi dziś 39 tygodni.....................

reklama
No nareszcie witam się z rana jak porządny człowiek:-D

Malewa no ty to pospałaś dzisiaj:-p Ale powiem Ci że ja zasnęłam ok.2iej, potem siku z 5 razy więc nie powiem żebym była wyspana:dry: A wstać musiałam wcześnie bo jakąś ofertę mam zrobić, dwa lodówka pusta, trzy do ikea mi się zachciało a w południe teściowa z córa szwagierki i teściem przyjeżdża, on zgrabiać trawę a my pogaduszki:tak:Też bardzo miłe to małżeństwo:tak:

dzamena
jakaś laska na czerwcówkach napisała o śmierci dziecka , niektóre dziewczyny przeczytały zdołowały się popłakały a to jakiś troll forumowy:dry: A Filipek lepiej? Oby Ci szybko przeszło kochana i nogi ściskaj do wyleczenia:-p

heloł laski :-)
u mnie wczoraj sie nie rozkrecilo. znaczy skurcze mialam jeszcze gdzies przez ponad godzine i jak wstawalam to brzuch mega twardy juz do nocy-nawet jak sie przekrecalam z boku na bok. pachwiny juz tak bola na maxa ze ledwo chodze-w rozkroku. doszedl mi bol w krzyzu :szok::szok::szok: czuje sie jak stara baba i jojcze jak ona :zawstydzona/y: nie podobaja mi sie te wszystkie objawy...:no: porozmawialam sobie jednak wczoraj z moim synem w brzuchu i wytlumaczylam mu jak czlowiekowi ze co najmniej do niedzieli zeby jeszcze poczekal bo ja naprawde zamierzam zjesc ta golonke w weekend i ruszyc zad gdzies na powietrze. a potem niech juz robi co chce-hulaj dusza piekla nie ma...narazie jest grzeczny. byle sie nie obrazil i potem nie siedzial w becku w nieskonczonosc ;-) ide was poczytac i wypic pyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyszna kawke. mniam :-)

dzamena biedulko. No lepiej niech sie ten poród wstrzyma, bo przy chorobie rodzić to średnio dobrze. Połższ sie do łóżeczka i szyko zdrowiej.

atabe uwierz mi że chętnie bym Poznań odwiedziła, ale nikt nie chce ze mna jechać. Każdy się boi że zaczne mu rodzic w samochodzie a przeciez ja mam jeszcze na spokojnie 2 tygodnie

dziewczyny Wy w tych dużych miastach to fajnie macie wszystko pod nosem ikea, centra handlowe a ja biedna musze na tym moim ........ siedzieć gdzie są praktycznie same spożywczaki i raz w tygodniu targ :-(

A że tak sie spytam czy macie pozabezpieczane wasze łóżka, na wypadek gdyby wody w nocy chlusneły??? Ja ostatnio miałam porozkładane podkłady i ręczniki i całe szczęście bo pewnie materac byłby do wywalenia.

dzieńdoberek:-)

ale naskrobałyście wczoraj-na szczęście udało się nadrobić;-)

wczoraj wróciłam do domu dopiero o 21- sprzątałam tą nową kuchnię, dziś czuję się jak emerytka z reumatyzmem:no: każda jedna kosteczka mnie boli, każdy jeden mięsień i staw.. w ogóle podczas sprzątania coś sobie chyba w kręgosłupie nadwyrężyłam, bo chodziłam zgięta w pół-dziś już odrobinę lepiej...

ashika witaj ponownie:-)

mnie też naparzają pachwiny, początkowo myślałam, że to jakies zakwasy, ale niby od czego:-D i utrzymuje się to już parę dni.. kurcze, patrząc na moje obecne samopoczucie stwierdzam jedno-boję się starości

czesc dziewczyny!!
Nie zarażam dziś optymizmem, bo mam mega doła od niedzieli. Opuchłam strasznie w stopach i łydkach, buty na mnie nie wchodzą, nogi bolą, w pachwinach ciągnie, brzuch pobolewa, krzyż jeszcze bardziej - jednym słowem żyć się odechciewa!!
A to czekanie jest najgorsze!
Non stop ktoś dzwoni lub wysyła smsa czy już urodzilam - tak jakby to było ode mnie uzależnione!!
Tyle smęcenia, mam nadzieję ze u Was lepiej chociaż pewnie też mnóstwo zniecierpliwienia!!

Idę coś zjeść i się wykąpać, potem zacznę nadrabianie!!

P.S. herbatka z liści malin na mnie nie działa. Piję od 3 dni po 3 razy dziennie i NIC!!:-(

cześć dziewczynki z rana,

co wchodzę na forum to mam taką adrenalinkę, która z nas się rozpakowała:-)

Ja dzisiaj wreszcie się wyspałam porządnie. Planuję jechać do Orange podpisać abonament, wejdę za sprawą Magdzi do Douglas zapytać o te tabletki do stóp.
Potem po Majkę, na chwilkę do biura no i do lekarza - już się nie mogę doczekać:-)

Madzik, jak będzie taka pogoda jak teraz to ja po porodzie za 2 max 3 dni na pewno wyjdę na normalny spacer, chyba, że się rozpada jakoś:-(

Atabe - zakończone 39 tc czyli idzie Ci 40 ostatni tydzień:-)

witam się :)

lecę za chwilę do mojej ginki na ktg i wizytę. Ciekawe, co moja Mała dziś wymyśli. Aż strach się bać...:cool2:
malewa ja mam jeszcze kupę czasu do godz "0", ale zapakowałam sobie ostatnio ceratkę, taką jak dla dziecka - z jednej strony flanela, z drugiej cerata, a na to 2 prześcieradła. Szkoda materaca, bo kupiony chwilę przed ciążą:happy2:
a kropa to była wczoraj?

agatha 40 to fakt, ale czy to ostatni to nie byłabym taka pewna..............:eek:
louisie powiedz Staśkowi, że ma nie wychodzić póki Jagoda nie wyjdzie- bo teraz nasza kolej
:-D doczytałam, że kolor wózka wybrany-gratki:-)

reklama
Cześć dziewczyny :)
Ja już po śniadanku, planów na dzisiejszy dzień brak... ale zaraz sobie pewnie coś wymyśle.
Wracając do tego spirytusu do pępka to idę z tym moim brzuchem do monopolowego tak???? kupuję spiryt wracam do domu i mieszam z wodą i już????

Do góry