reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

gregorka to czarny nie w takim razie. zobacze moze M zmieni zdanie co do cappucino. a ten khaki nie?

jedyneczka biedna ty...no jak papusiac ciezarnej nie daja to naprawde nieszczescie :-(

reklama
tweenie o tym granacie tez myslalam ;-)

kama szary ciemno szary tez atabe radzila...
o matko wszystkie mowicie co innego i nowe kolorki zaczelam rozwazac :-) a ja dalej nic nie wiem :-D poczekam na M i zobacze jakie on ma typy. ale u niego to za kazdym razem inne sa...wlasnie niedlugo wraca jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :-)

wiecie co jestem w szoku z tym jakims trolem na czerwcowkach ;/
no szok normalnie bo sama tam czesto wchodze poczytac jak dziewczyny sobie radza w szczegolnosci chodzi mi o karmienie porady ..
no i masakra jakas ..jak tak mozna ................

polozna byla i szwy mi sciagnela :):):)

louise a mi sie strona nie otwiera;/;/

wiecie co jestem w szoku z tym jakims trolem na czerwcowkach ;/
no szok normalnie bo sama tam czesto wchodze poczytac jak dziewczyny sobie radza w szczegolnosci chodzi mi o karmienie porady ..
no i masakra jakas ..jak tak mozna ................

polozna byla i szwy mi sciagnela :):):)

louise a mi sie strona nie otwiera;/;/

Vanilka szwy wyciagaja w domu ??? nawet te z podwozia ???

Ja w ogóle tego nie będę czytać.
Właśnie wróciłam z kawiarni byłam z kumpelką na plotkach okazało się że jest w 1 miesiącu ciąży tyle pytań miała a ja nic już nie pamiętam z początku...
Po drodze wstąpiłam do apteki dokupić parę rzeczy min. gaziki, wkłady beli itp i mam pewien problem do przemywania nie muszą być jałowe gaziki?? jałowe tylko do pępka?? A i pani w aptece powiedziała, że nie można kupić w żadnej aptece spirytusu 70% do pępka to gdzie wy go kupiłyście??????

ewa - rozcieńczasz spirytus taki 95% ze sklepu w proporcjach 2/3 spirytusu do 1/3 wody, najlepsze do pępka są patyczki do uszu, wszędzie wejdą i dokładnie wysuszą pępek, To praktyki mojej położnej, dziś właśnie Bartoszkowi odpadł pępuszek.:-)

Cześć Dziewczyny!

kasik - ale piękny avatarek
Tak czytam o tym trollu z czerwcówek, normalnie szok, jak tak można? Opowieści nie czytałam, i widzę, że chyba na zdrowie mi to wyszło. Zgadam się z Mruczką - to powinno być karalne!

Alem się dziś rozpisała, ale jakoś wenę miałam. Miłego popołudnia dziewczynki. Ja leżę, bo ten ból w pachwinie nie pozwala mi chodzić :(

gregorka - miło mi, że podoba Ci się mój avatarek;-)
ashika - witaj, fajnie że jesteś:-)
louise - ja mam zielony wózek i póki co nie lgną do niego muchy, szczerze mówiąc trochę mnie tymi muchami wystraszyłaś...:tak:
niunia - szwy z podwozia same sie rozpuszczają, mnie dziś wypadł pierwszy supełek...

Kasik1106 tez mam zielony wózek ale Louise chyba chodziło o takie jaskrawy zielony jak ja na to mowie oczojebny to samo tyczy sie seledynu chyba ale moze sie myle . EE to e ciotki czuja sie zaproszone na pępkowe :-)
To chwała z tym podwoziem ze samo zejdzie ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry