reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Atabe- kto to jest troll???
Niunia - ku...wa! I po co ta gra na naszych emocjach? Ryj bym obila za te kłamstwa! Sorry za wulgarnosc ale szlag mnie trafił! Ja sie na poczatku naprawde przejęłam!

Ja też sie przejełam rozumiem robic sobie jaja z nudów ale nie ze śmierci kogokolwiek a już napewno nie własnego dziecka .
Ja poroniłam w 9 tygodniu chociaz nie jest to samo co urodzic i jak dziecko umrze a ostatnia rzecza jaka bym zrobila to opisywala moja historie gdzie sie da . Jeszcze dziewczynom które czekają na swoje szczęście. Poprostu ku.... bezduszność !!
_louise_ ja sama chciałam kupic czarny dla małej bo to uniwersalny kolor i żadne kocyki nie gryzły by sie z wózkiem ale pomyslalam ze do czarnego strasznie dogrzewa a ze to lato wiec dalam sobie spokoj i postawiłam na khaki a w srodku motyw kwiatowy ;) zeby nie bylo jak w wojsku . Myslalam tez o blekitnym dla dziewczynki bo nie chce rozowego ale moj M powiedzial ze nie bo on z tym wozkiem na miescie jak gej by wygladal :-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
atabe to wstawiam:

*** Dorjan - producent wzkw dziecicych ***

na dole sie przewija i klika w kolorki przesuwajace i duzy wozek sie robi tego koloru. dodam jeszcze ze o tym cappucino tez myslalam i ciemnoszary z bialym

niunia no ja wlasnie z tego jedynego powodu sie waham z tym czarnym...o to grzanie mi chodzi... choc z 2 strony jak ja mam termin na koniec lipca...to moze nie pochodze tak dlugo w pelnym sloncu?...:-)

Ostatnia edycja:
jak dla mnie capuccino bomba ( ale to tylko moje skromne zdanie) :)
Louise o co chodzi z tym zielonym muchy ?? ze muchy lgna do zielonego czy jak ??
dokladnie-do takiego jasniutkiego zielonego zywego i zoltego stadami lgna muszki. jak jeszcze chodzilam (matko kochana jak to brzmi...:-() to wlasnie widzialam takiego tatusia z wozeczkiem zielonym i chmara muszek na wozku i nad wozkiem. zreszta nawet po ubraniach widac-ciezko sie opedzic...nie ryzykowalabym. no chyba ze z moskitiera
ja bym tez to cappucino chciala ale M srednio zachwycony bo mowi ze wszystko ostanio bezowe i brazowe kupuje i ze ma juz dosc tych kolorow

atabe to wstawiam:

na dole sie przewija i klika w kolorki przesuwajace i duzy wozek sie robi tego koloru. dodam jeszcze ze o tym cappucino tez myslalam i ciemnoszary z bialym

niunia no ja wlasnie z tego jedynego powodu sie waham z tym czarnym...o to grzanie mi chodzi... choc z 2 strony jak ja mam termin na koniec lipca...to moze nie pochodze tak dlugo w pelnym sloncu?...:-)

podoba mi się: ciemno szary/czarny, szary/ ciemno szary, ciemny szary/ pistacjowy, ciemny szary/ecri, brązów jakoś nie lubię... to dla Staśka oczywiście, bo dla Jagody wybrałabym bakłażan :-p

Cześć Dziewczyny!

Ja dzisiaj trochę później się witam, bo jakiegoś powera dostałam i od rana za prasowanie kupy ciuszków się wzięłam (tiffi - tak jak Tobie wczoraj, mi też z 3 godziny zeszło, a nawet więcej, a jeszcze 3 pralki przede mną).
atabel, louise - wiem co przeżywacie, bo mnie dziś też tak pachina rwie, że aż chodzić nie dam rady. Znajoma położna poradziła mi nospe wziąć, na trochę pomogło, ale teraz znowu napierdziela, że szok (a przyczyną może być podobno, że dzieciaki nas tak uciskją bo tak im się ułożyło)
louise - spróbuj kochana, jak Ci tak czasami ten post znika, wcisnąć "ctrl + z" to jest funkcja cofania i jak mi czasami post zniknie, to pomaga, więc warto chyba spróbować
atabe - dobre, pozamiatać czystą podłogę, ale się uśmiałam :)
kama, ewcik, atabe - pomysły mnie rozbroiły, ja też już chciałabym urodzić, ale jakoś grzecznie mi się cierpliwie czeka, ale dzięki za pomysły, jak mi się znudzi to cierpliwe oczekiwanie będę miała pasjonujące zajęcia :)
ewelad - no ja właśnie tak samo, może my dwie takie dziwne, niby byśmy już chciały urodzić, ale bez dużego ciśnienia
jedyneczka - ale przygotowania poczyniłaś, no no, może chcesz się spodobać jakiemuś doktorkowi na porodówce?
mruczka - moja mała też ma czkawkę kilka razy dziennie
kasik - ale piękny avatarek
madzik, maruśka - fajnie, że z Wami i dzieciaczkami wszystko ok
mysza - to chyba warto jednak zainwestować w gwizdek, bo może być niebezpiecznie
ashika - witaj, fajnie, że jesteś, że się odezwałaś, co u Ciebie?
agata natalia - witaj w domu!
o aneta-h - a jednak nie rodzisz jeszcze :)

Tak czytam o tym trollu z czerwcówek, normalnie szok, jak tak można? Opowieści nie czytałam, i widzę, że chyba na zdrowie mi to wyszło. Zgadam się z Mruczką - to powinno być karalne!

Alem się dziś rozpisała, ale jakoś wenę miałam. Miłego popołudnia dziewczynki. Ja leżę, bo ten ból w pachwinie nie pozwala mi chodzić :(

atabe co najgorsze to mi sie tez ten baklazan podoba :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: od samego poczatku i najbardziej. ale M mnie skrzyczal na dziendobry i nie ma mowy. zreszta Stasiek jakby urosl to by mogl byc zly ze go w baklazanie z rozem wozilam :-)
dzis biore Mka za fraki i juz na sztywno musimy wybrac.

gregorka no popatrz-szkoda ze nie wiedzialam rano...tyle czasu i mojej pracy przepadlo...

a ja zjadlam wlasnie migdaly na zgage i po nich zgagi dostalam :sorry: i jeszcze mam pytanie-jaka wy macie tak standardowo temperature? bo ja mam od szpitala non stop 37,3-37,4. myslalam ze termomert zepsuty ale u M normalnie...

Ostatnia edycja:
atabe to wstawiam:

louise - a mi capucino, a czarny to oprócz tego, że może grzać, to jeszcze może na słońcu blaknąć i szybko straci swój kolor (też czarne mi się podobały, ale ostatecznie wygrał fiolet, ale to dla dziewczynki :))

reklama
No kurde co siądę to jakies zapytania w firmie, telefony, super że się kręci bo to pieniążki ale dopiero do jedzenia siadłam:wściekła/y: a tak mi się poleżeć chce:hmm: pewnie wieczorkiem dopiero przyjdę do was:-(

Do góry