reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

tak to troll.
przepraszam to ja was tam skierowalam...nie wiedzialam:zawstydzona/y::-(szczerze wspolczulam tej dziewczynie,ja lyknelam ta historie...:-(

smutne to takie a zarazem straszne,jak mozna żerować tak na emocjach i uczuciach kobiet ktore lada chwila spodziewaja sie swojego malucha.Brak serca:wściekła/y:nie rozumiem takich ludzi,czy to moze sprawiac jakas satysfakcje?!

reklama
Ja w ogóle tego nie będę czytać.
Właśnie wróciłam z kawiarni byłam z kumpelką na plotkach okazało się że jest w 1 miesiącu ciąży tyle pytań miała a ja nic już nie pamiętam z początku...
Po drodze wstąpiłam do apteki dokupić parę rzeczy min. gaziki, wkłady beli itp i mam pewien problem do przemywania nie muszą być jałowe gaziki?? jałowe tylko do pępka?? A i pani w aptece powiedziała, że nie można kupić w żadnej aptece spirytusu 70% do pępka to gdzie wy go kupiłyście??????

samemu robi sie ten roztwor,kupujesz normalny spirytus i mieszasz z woda,nie pamietam tylko w jakich proporcjach ale pewno zaraz ktorys ekspert w tej dziedzinie sie wypowie.

hej hej

nie rodze:-D
wstałam sobie o 11 :zawstydzona/y: potem przyszła koleżanka i poklachałyśmy a teraz szybciutko Was przeczytałam i lece obiad robić bo zaraz M przychodzi

hahaha dobre jesteście z tymi zapałkami i ryżem :-D uśmiałam się
widzę ze zrobimy wszystko aby urodzić jak najszybciej, mój M tez już by chciał,wczoraj do brzucha gada: no mały wyskakuj w końcu, bo tata chce na urlop iść!!! cwaniak

atabe spoko spoko, przepuszcze Cie do rodzenia ale ruchy kochana,ile będę czekać:-)

kamcia ewcik Was też moge przepuścić,macie do 30-stego czas:-D

ashika witaj!!!!!!!!!!! co tam u Ciebie?

mammi by się też jeszcze mogła odezwać

Ja w ogóle tego nie będę czytać.
Właśnie wróciłam z kawiarni byłam z kumpelką na plotkach okazało się że jest w 1 miesiącu ciąży tyle pytań miała a ja nic już nie pamiętam z początku...
Po drodze wstąpiłam do apteki dokupić parę rzeczy min. gaziki, wkłady beli itp i mam pewien problem do przemywania nie muszą być jałowe gaziki?? jałowe tylko do pępka?? A i pani w aptece powiedziała, że nie można kupić w żadnej aptece spirytusu 70% do pępka to gdzie wy go kupiłyście??????

będę sama go robić- 2 łyżki spirytusu i jedna łyżka wody to proporcje :tak:
a gaziki jałowe tylko do pępka:tak:

Tetina takie samo miałam odczucie jak ty . Ale nic nie pisałam to straszna tragedia i chyba nie miałabym ochoty siedziec na forum zaraz po smierci kogos bliskiego i dzielic sie emocjami . Ale kazdy człowiek jest inny może to prawdziwa historia (oby nie ) a jeżeli ktos gra na uczuciach innych dziewczyn w ciąży powinnien za to odpokutować w jakis sposób .

Atabe- kto to jest troll???
Niunia - ku...wa! I po co ta gra na naszych emocjach? Ryj bym obila za te kłamstwa! Sorry za wulgarnosc ale szlag mnie trafił! Ja sie na poczatku naprawde przejęłam!

tetina troll- czyli osoba nie prawdziwa, ktoś kto sobie wymyślił wszystko, czyli ktoś kto ma chyba problem sam ze sobą....po prostu to co pisała to nie prawda.............

reklama
ewelad no jawka ze niech robi te pysznosci. jak nie teraz to kiedy? ;-) i jeszcze mrozi w pudelka zeby po porodzie bylo :-) ja juz tez zreszta troche nagromadzilam-glownie "wloszczyzna" spagetti, lazania x2 i calzone :-) te dwa ostatnie M robil. ja tylko jeszcze po 37 (jak doczekam) zamierzam bigos zrobic i chilli w wersji okrojonej bo malo papryki ostrej i bez papryczek chilli chyba :-(

ashika
witaj. napisz co tam u ciebie i dlaczego sie tak dlugo nie odzywalas ;-) faktycznie jeszcze mammi by mogla dac jakis znak...

tetina ja tez mialam podejrzenia ze troll. a jak sie "maz" odezwal to juz w ogole. btw-"maz Arkadiusz" sie odezwal a laska ma w profilu wpisane o mezu pawle cos...cuchnie trolliskiem

ja obejrzalam kolory wozkow i nie moge sie zdecydowac. czy b glupio bedzie jak sobie (a raczej Stasinowi) czarny kupie? alternatywa jest khaki...nie mam pomyslow...a zielonego nie chce (muchy) choc mi sie podoba a niebieskiego nie chce bo mi sie nie podoba...

niunia i pewnie odpokutuje-jest takie powiedzenie "nie wywoluj wilka z lasu...". jak dla mnie to glupia zjeb...a suka albo osoba chora psychicznie i powinna sie leczyc. nie ma usprawiedliwienia na takie cos...

Ostatnia edycja:
Do góry