reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Czesc dziewczyny:)
Pozniej bede na kompie to bede pisać co tam u mnie i sie witać:)
Narazie to siedząc sobie na tel Przeczytalam ta tragedię w czerwcowkach o tej dziewczynie co jej dzisiaj dzidzia na sepse zmarła. Wiem ze pewnie mnie zaraz zlinczujecie ze jestem nie czuła itp... Ale to nie tak, jestem bardzo wrażliwa i wszystkimi naokoło sie przejmuje ale mam lekkie wrażenie ze ktos probuje grać na moich, naszych emocjach. Mianowicie- przeczytałam caly dzisiejszy dzień na czerwcowkach i cos mi sie nie zgadzało. Weszlam w profil tej dziewczyny i Przeczytalam wszystko to co napisała od kad jest zarejestrowana czyli jakis tydzien czasu i kompletnie nic niczego sie nie klei! :/ najpierw jej suwaczek w pierwszej odp pozniej to co pisała. A najbardziej zdziwiło mnie to ze dowiedziała sie o tym i caly czas siedzi na bb. Moze ja inaczej sobie wyobrażam tragedię ale kompletnie nic mi sie kupy nie trzyma. Jakby mnie to spotkalo i juz Chcialabym sie wygadac poszłabym na odpowiedni wątek. Cdn ...

No chyba ze zżylabym sie z dziewczynami tak jak z wami to wtedy rozumiem ale to...? Zauważyłam ze czerwcowkom chyba tez sie to nie klei! Tym bardziej ze dziewczyna jest caly czas on-line.
Jezeli ta historia jest prawdziwa to serdecznie przepraszam i łącze sie w bólu i jestem w szoku ale mam wrażenie ze albo komuś sie nudzi albo jeszcze cos innego. Zastanawiam sie tylko po co ta gra na emocjach świeżo upieczonych mam i tych co oczekują jeżeli moje wrażenia sa prawdziwe!
Dziewczyny niech któraś to przejrzy dokladnie i ta dziewczynę bo w moze zle zrozumiałam a wtedy nigdy nie wybacze sobie ze podważyłam taka tragedie:(

No chyba ze zżylabym sie z dziewczynami tak jak z wami to wtedy rozumiem ale to...? Zauważyłam ze czerwcowkom chyba tez sie to nie klei! Tym bardziej ze dziewczyna jest caly czas on-line.
Jezeli ta historia jest prawdziwa to serdecznie przepraszam i łącze sie w bólu i jestem w szoku ale mam wrażenie ze albo komuś sie nudzi albo jeszcze cos innego. Zastanawiam sie tylko po co ta gra na emocjach świeżo upieczonych mam i tych co oczekują jeżeli moje wrażenia sa prawdziwe!
Dziewczyny niech któraś to przejrzy dokladnie i ta dziewczynę bo w moze zle zrozumiałam a wtedy nigdy nie wybacze sobie ze podważyłam taka tragedie:(

to troll :tak:

Jeżeli ta tragedia naprawdę miała miejsce - szczerze współczuję. Boli mnie, że ktoś od miesiąca zalogowany burzy spokój dziewczynom, które przeżywają tu swoją ciążę od początku.
Zastanowiło mnie też to, jak ktoś niespełna 2 godziny po śmierci swojego ukochanego dzieciątka, ma siłę, ochotę siedzieć na BB i dzielić się przeżyciami....

reklama
Ja w ogóle tego nie będę czytać.
Właśnie wróciłam z kawiarni byłam z kumpelką na plotkach okazało się że jest w 1 miesiącu ciąży tyle pytań miała a ja nic już nie pamiętam z początku...
Po drodze wstąpiłam do apteki dokupić parę rzeczy min. gaziki, wkłady beli itp i mam pewien problem do przemywania nie muszą być jałowe gaziki?? jałowe tylko do pępka?? A i pani w aptece powiedziała, że nie można kupić w żadnej aptece spirytusu 70% do pępka to gdzie wy go kupiłyście??????

Do góry