kasik1106
Fanka BB :)
atabe - ja mam to samo z szyciem, nie mam do tego nerwów. Mój M. chodzi do teściowej jak trzeba przyszyć guzik.:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam troszke niesmialo
Na poczatek ogromne gratulacje dla szczesliwych mamusiek
Chcialam do Was napisac jakos ostatnio tylko brakuje mi smialosci. Tak dlugo mnie nie bylo. Troche wstyd, ale szwedalam sie po czarnych korytarzach ze tak poetycko powiem. Nawet nie bede probowala nadrabiac bo nie ma to najmniejszego sensu.
Mam nadzieje jednak ze uda mi sie jeszcze wciagnac od nowa, bo jakos brakuje waszych postow. Jesli oczywiscie zgadzacie sie na moj powrot.
Witam troszke niesmialo
Na poczatek ogromne gratulacje dla szczesliwych mamusiek
Chcialam do Was napisac jakos ostatnio tylko brakuje mi smialosci. Tak dlugo mnie nie bylo. Troche wstyd, ale szwedalam sie po czarnych korytarzach ze tak poetycko powiem. Nawet nie bede probowala nadrabiac bo nie ma to najmniejszego sensu.
Mam nadzieje jednak ze uda mi sie jeszcze wciagnac od nowa, bo jakos brakuje waszych postow. Jesli oczywiscie zgadzacie sie na moj powrot.