reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

reklama
my juz spełniliśmy swój obywatelski obowiązek i przy okazji spacerek z pieskiem-i znowu zalegamy, bo paaaaada:-(

anetka to smacznego obiadku-ja to bym czasem tak skoczyła na gotowy:-)
magdzia to ja też spróbuję te gołąbki:-) a Ty wypędzasz dalej Alicję widzę:-D
Mysza mam pytanko do Ciebie- możesz mi zdradzić, jak to wygląda- ta sterylizacja butelek w parowarze? tzn czy jest do tego jakaś specjalna nakładka-wkładka do parowara? i jaki czas? bo mój tego nie ma, a chcę go wykorzystać do tego celu:-D a moze jaki to model-bo na stronie zelmera sprawdziłam i nie mogę znaleźć- chodzi mi o rysunek poglądowy:tak:
madzik ale super prezent!!! i świetnie, że Julcia taka grzeczna-nie mów głośno, bo zacznie dokazywać:-D a Ty na dojście do siebie to masz jeszcze czasu mnóstwo kochana, jestem przekonana, ze jak tylko wyjdziesz do domku-co mam nadzieję nastąpi jak najszybciej- to od razu poczujesz się lepiej, a to na wyględ też ma wpływ:tak:
Vanilka no to tatuś hop na spacerek jutro, a Ty odpoczywaj- należy Ci się:tak:
kama też widzę dokazujesz ostro:-)

Ewelad - M mówi, że wyciągam dna z poszczególnych pojemników (ja mam 3) i wtedy wkładam butelkę. I wrzucam mniej więcej na 20 min. ja mam akurat ten model - zelmer 37Z010. Ogólnie rzecz biorąc, nawet jeśli parowar nie ma funkcji sterylizacji, to przecież w tej parze, którą wytwarza spokojnie można to robić. Zobaczymy jak to będzie, jest jeszcze gorąca woda :-ptak sobie nasze mamy radziły - wyparzyć i już.

no i jestem po spacerku (oczywiscie po drodze zjadlam 3 lody na patyku), wstapilam do sklepu po czekolade i jogurta ale teraz sie skapnelam ze nie kupilam tej herbaty z lisci malin, ale mam nadzieje, ze M jutro nadrobi jak wroci ;p
ewelad no trzeba jakoś zachęcać córcię do wyjścia, do terminu coraz bliżej a Mała się nie kwapi
kama widzę, że tez nie proznujecie z M :tak:

idę wziąć kąpiel, będę później Kobietki

Ostatnia edycja:
Mysza dzięki- tak myślałam- a mój D mi wmawiał, ze zapewne musi być jakaś specjalna wkładka i dysze, więc wygrałam:-D a nawet jeśli się nie psrawdzi, to podobnie jak Ty nie mam zamiaru kupować sterylizatora- gorąca woda będzie wystarczająca

a ja się znowu nudzę :eek:

ewelad mysza to może i ja wypróbuję mój parowar ;-) dajcie znać jak u was to wyszło;-)

reklama
Do góry