reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
my juz spełniliśmy swój obywatelski obowiązek i przy okazji spacerek z pieskiem-i znowu zalegamy, bo paaaaada:-(

anetka to smacznego obiadku-ja to bym czasem tak skoczyła na gotowy:-)
magdzia to ja też spróbuję te gołąbki:-) a Ty wypędzasz dalej Alicję widzę:-D
Mysza mam pytanko do Ciebie- możesz mi zdradzić, jak to wygląda- ta sterylizacja butelek w parowarze? tzn czy jest do tego jakaś specjalna nakładka-wkładka do parowara? i jaki czas? bo mój tego nie ma, a chcę go wykorzystać do tego celu:-D a moze jaki to model-bo na stronie zelmera sprawdziłam i nie mogę znaleźć- chodzi mi o rysunek poglądowy:tak:
madzik ale super prezent!!! i świetnie, że Julcia taka grzeczna-nie mów głośno, bo zacznie dokazywać:-D a Ty na dojście do siebie to masz jeszcze czasu mnóstwo kochana, jestem przekonana, ze jak tylko wyjdziesz do domku-co mam nadzieję nastąpi jak najszybciej- to od razu poczujesz się lepiej, a to na wyględ też ma wpływ:tak:
Vanilka no to tatuś hop na spacerek jutro, a Ty odpoczywaj- należy Ci się:tak:
kama też widzę dokazujesz ostro:-)

Ewelad - M mówi, że wyciągam dna z poszczególnych pojemników (ja mam 3) i wtedy wkładam butelkę. I wrzucam mniej więcej na 20 min. ja mam akurat ten model - zelmer 37Z010. Ogólnie rzecz biorąc, nawet jeśli parowar nie ma funkcji sterylizacji, to przecież w tej parze, którą wytwarza spokojnie można to robić. Zobaczymy jak to będzie, jest jeszcze gorąca woda :-ptak sobie nasze mamy radziły - wyparzyć i już.

no i jestem po spacerku (oczywiscie po drodze zjadlam 3 lody na patyku), wstapilam do sklepu po czekolade i jogurta ale teraz sie skapnelam ze nie kupilam tej herbaty z lisci malin, ale mam nadzieje, ze M jutro nadrobi jak wroci ;p
ewelad no trzeba jakoś zachęcać córcię do wyjścia, do terminu coraz bliżej a Mała się nie kwapi
kama widzę, że tez nie proznujecie z M :tak:

idę wziąć kąpiel, będę później Kobietki

Ostatnia edycja:
Mysza dzięki- tak myślałam- a mój D mi wmawiał, ze zapewne musi być jakaś specjalna wkładka i dysze, więc wygrałam:-D a nawet jeśli się nie psrawdzi, to podobnie jak Ty nie mam zamiaru kupować sterylizatora- gorąca woda będzie wystarczająca

a ja się znowu nudzę :eek:

ewelad mysza to może i ja wypróbuję mój parowar ;-) dajcie znać jak u was to wyszło;-)

reklama
Do góry