reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

reklama
Madzik i Vanillka, ale macie fajnie, ze już po. Wielkie szczęście przebija z Waszych postów i to jest super. Jeszcze raz wielkie gratki:-)
Kama i Atabe i Magdzia, jeszcze chwileczka, jeszcze momencik:-)

Ja się tylko dzisiaj poobżerałam i wyleniłam. Obowiązek obywatelski spełniony, zaraz się chyba wezmę za ostatnie prasowanie i spakuję torbę do szpitala.
Czy macie tez taki śluz lekko zabarwiony na rożowo-pomarończowy kolor? Ale mam go naprawdę mało... tak troszkę zauważam od kilku dni w majtkach i jakoś mnie to zastanawia....

agatha ja rano taki mialam, ale może to po nocnych przytulaskach... :cool2: a teraz nie mam go wcale...a ty masz przez cały dzień??

a JA BYM CHETNIE SIE PONUDZILA ALE CIAGLE MAM SSAKA WISZACEGO NA CYCU ..

DZIEWCZYNY DOSWIADCZONE W KARMIENIU CZY TO NORMALNE ZE NA POCZATKU DZIECI CIAGLE WISZA NA CYCU??KRZYZ MI PEKA NORMALNIE OD TEGO CIAGLEGO ZGINANIA SIE :sorry:W NOCY LADNIE CO 3 H SIE BUDZI A W DZIEN CCE WISIEC CIAGLE :sorry:

atabe ja też i mój M sobie życzymy taki prezent na Dzień Ojca :tak:, może którejś z nas wliczając kame się uda

wykapalam sie i bede jesc teraz kolacyjke

reklama
Do góry