reklama
atabe
Fanka BB :)
dziewczyny szykujecie jakies niespodzianki na dzien ojca?
tak zamierzam urodzic
Madzik i Vanillka, ale macie fajnie, ze już po. Wielkie szczęście przebija z Waszych postów i to jest super. Jeszcze raz wielkie gratki:-)
Kama i Atabe i Magdzia, jeszcze chwileczka, jeszcze momencik:-)
Ja się tylko dzisiaj poobżerałam i wyleniłam. Obowiązek obywatelski spełniony, zaraz się chyba wezmę za ostatnie prasowanie i spakuję torbę do szpitala.
Czy macie tez taki śluz lekko zabarwiony na rożowo-pomarończowy kolor? Ale mam go naprawdę mało... tak troszkę zauważam od kilku dni w majtkach i jakoś mnie to zastanawia....
Kama i Atabe i Magdzia, jeszcze chwileczka, jeszcze momencik:-)
Ja się tylko dzisiaj poobżerałam i wyleniłam. Obowiązek obywatelski spełniony, zaraz się chyba wezmę za ostatnie prasowanie i spakuję torbę do szpitala.
Czy macie tez taki śluz lekko zabarwiony na rożowo-pomarończowy kolor? Ale mam go naprawdę mało... tak troszkę zauważam od kilku dni w majtkach i jakoś mnie to zastanawia....
a JA BYM CHETNIE SIE PONUDZILA ALE CIAGLE MAM SSAKA WISZACEGO NA CYCU ..
DZIEWCZYNY DOSWIADCZONE W KARMIENIU CZY TO NORMALNE ZE NA POCZATKU DZIECI CIAGLE WISZA NA CYCU??KRZYZ MI PEKA NORMALNIE OD TEGO CIAGLEGO ZGINANIA SIE W NOCY LADNIE CO 3 H SIE BUDZI A W DZIEN CCE WISIEC CIAGLE
DZIEWCZYNY DOSWIADCZONE W KARMIENIU CZY TO NORMALNE ZE NA POCZATKU DZIECI CIAGLE WISZA NA CYCU??KRZYZ MI PEKA NORMALNIE OD TEGO CIAGLEGO ZGINANIA SIE W NOCY LADNIE CO 3 H SIE BUDZI A W DZIEN CCE WISIEC CIAGLE
kama
tak zamierzam urodzic
ty nie zgapiaj, bo ja tez
aghata u mnie nic z tych rzeczy.
reklama
atabe
ty nie zgapiaj, bo ja tez
aghata u mnie nic z tych rzeczy.
luz możemy razem rodzic
Vanilka nie jestem doświadczona więc nie pomogę