reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

witajcie z rana:zawstydzona/y:
znowu spałam 13 godzin, ale tłumaczę sobie- jak nie teraz , to kiedy;-) muszę z piżamki wyskoczyć, odchwaścić się, jakieś zakupki i obiadek, bo się ostatnio zapuściłam w tej kwestii:tak:

perla fajnie, że jesteś, mam nadzieję, ze ten ząbek u Krisa to jakaś ciężka sztuka, a następne będą ok;-) trzymam kciuki, za powrót Laurki do domu:tak:
tetina bibka w każdej chwili- jakbyśmy tak wszystkie blizej mieszkały, to wynajęłoby się TIRa, pojechało na zakupy do marketu i tak byśmy żarły aż do pęnięcia:-D co do znaków, ja też nie bardzo się znam, ale siora D to Rak, więc na tej podstawie wolałabym nie, ale nie mam wyboru:-D
dzamena dobrze, że komisja pozytywnie:tak: mnie też ostatnio często krwawi nos, a dziąsłą to bardzo obficie od samego początku
tiffi od 0+ na komary to chyba to chicco, które aisim zakupiła
jedyneczka no na kolanach, bo szmaty nie widziały moje powierzchnie poziome od pół roku, chyba, a mopem to takie lizanie tylko:-) ja też Bliźniak:-) ciężka w pożyciu-jakże, jak ja baba-anioł:-D a za wyjaśnienie z sexem to dziękuję- ja na urlop pojechałam i w ciąży wróciłam- w końcu wiem, jak to sie stało:-D
kasiamaj powodzenia na wizycie-mam nadzieję, ze leki pomogły i będzie oki:tak:
Gregorka super z tym koncertem:-)
patipaula no to chyba porozpieszczam moje podłogi i w przyszłym tyg umyję jeszcze raz:-D
Cynamonka do końca lipca
Mysza u mnie też jadą z koksem kosiarami-nie wiem tylko, co oni tak koszą, jak u mnie taka trawa wyliniała-no chyba że masują ziemię, zeby do wzrostu pobudzić:-D a z drugiej strony kostkę kładą i jak co chwilę coś nie j...nie, to aż mi się piesulo zrywa na szkitki równe-no nie dadzą psinie pospać:-D
Mruczka trzymam kciuki za wizytę, ja do mojej też już doczekać nie mogę- mam we wt
madzik no nie jest to sheraton zapewne, ale masz neta- a to najważniejsze, poczytasz nas, inne stronki fajne, pooglądasz demotywatory-uszka do góry:-) doczytuję, ze nie zdążysz się znudzić w tym szpital-KCIUKI OGROMNIE MOCNO ZACISKAM!!! bardzo dobrze w sumie-tak z zaskoczenia, mniej czasu na dumanie i nerwy-buziaki!!!
za agatkę natalię też ściskam!!!
Vanilka gratulacje ogromne-witamy Dawidka!!!

co to się wyrabia na tym forum naszym- nie wiem, czy moje nerwy to zniosą:-D mam nadzieję, ze chociaż jedna dotrzyma mi towarzystwa do lipca???

reklama
Bry :-)

jenyyy, sie dzieje , no :eek: co wejde to nowe niusy ..

JA myslałam ze wczoraj zawinę juz poopsko do szpitala ... Skurcze przez 3 godziny non stop .. Dość bolesne , ale dało się wytrzymać..
Obawiam się ze mogłabym podobnie jak z Doniem o mały włos nie przegapić porodu.. Nażarłam się no spy i jakoś mineło...

madzik i agatka_natalia - trzymam mocno zaciśnięte kciukasy .. Będzie dobrze :tak:

tiffi to milego dnia i spotkania z kolezanka-zawsze to jakies odstresowanie. zazdroszcze ze mozesz wychodzic z domu...matko jak to brzmi...:zawstydzona/y::-)
co do olilatum-nasza polozna byla na szkoleniu w ostatnich dniach przed spotkaniem z nami i mowila ze ogolnie zaleca sie teraz uzywanie tego kosmetyku dla malych dziec od razu-nie tylko dla atopowej skory. ja mysle ze wyjdzie na jedno czy uzyjesz tylko oilatum czy plynu|+balsamu hipp. na sczescie jest mnostwo tych kosmetykow-chyba po to ze kazdemu co innego pasuje :-) ja dalej nie wiem co kupic ale chyba w upaly nie bede zadnych balsamow uzywac bo ja np nie cierpie w upal byc posmarowana a wiadomo-nie czyn drugiemu co tobie niemile-wiec tu chyba oilatum lepsze.ehhhhh.wiecznie te dylematy...

ewcik no wiem wlasnie ze czas sobie wybral na szlugi "bombowy" (kamcia sorki ale mi od wczoraj zostalo ;-)). akurat teraz zeby zasmrodzic pranie sciany i wyro dla Staska.wrrrrrrrrrrrr.

mysza to i tak jestes lepsza niz ja bo ja to bym chciala zeby moj M rzucil palenie tak jak do tej pory od stycznia. zal mi tej kasy bo u nas naprawde szlo jej kupe na ten nalog-ja tez palilam i to sporo bo prawie 30 dziennie a M minimum pake. a do alko i na imprezkach to juz w ogole-jak mowie u nas to bylo 400 na miesiac lekka reka. a teraz widze ze sie znow zaczyna bo M sie nie ogranicza a co mu zostanie to wyrzuca z postanowieniem ze od jutra nie pali, a jutro kupuje nowa pake.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mruczka no to powodzenia na wizycie i daj znac po niej co i jak. i sie nie denerwuj kochana-bedzie ok wszystko :-) ps-widze nowy koci avatarek ;-)
ja pisalam wczoraj do maruski-miala wyjsc wczoraj. ale mi nie odpisala

atabe
no to jak nie o woreczek mu chodzilo temu ginowi twojemu to ja nie mamzielonego pojecia o co temu czlowiekowi chodzi. chyb my bardziej uswiadomione niz ten gin :-) a powaznie to slyszalam ze niektorzy ginkowie sa przeciwnikami ogolnie sexu w ciazy i zawsze jakis taki dziwny nakaz/zakaz zarzuca zeby sie nie sexic a wprost nie powiedza...
no nas na fajki tez nie stac a M i tak pali...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale mam nerwa dzisiaj jak przed okresem

tweenie ty jestes naprawde nieoceniona-dzieki za info-powiem Mkowi ze tam ma pampki zakupic :-)

atabe
alez cie nosi...;-) wez sie za okna :-)

kamcia
no biedna z ta pieta...nie wiem coci poradzic ale to chyba b boli...

jedyneczka powodzenia na wizycie :-) emikowi kup moze jakas fajna gierke na kompa jak lubi grac-czasem sa takie zlote edycje ze np wszystkie czesci z dodatkami w 1 za fajna cene-ja tak pare kupilam:-)
hihihi-milo mi ze sie zgadzasz o tych strzelcach-nie to zebym jakas nieskromna byla cy cuś... ;-) :-) no ale az tak bardzo nozek nie zacisne zeby Stasiek byl strzelcem :-)
no w domu pali ale w takim pokoju-graciarni rzadko go uzywam. jednak idzie ten smrod na caly dom. swoja droga dziwne bo jak sama pale to nie wydaje mi sie ze to smrod ;-) tez bym chciala tylko do browarka albo na imprezkach palic...dalabym chyba rade. ale jak non stop ktosprzy mnie pali a teraz mam nerwy jeszcze to ledwo sie powstrzymuj a pare razy sie nie powstrzymalam co powoduje u mnie wyrzuty sumienia i w ogole dupa....:-(

mruczka u agatki niby 35 tydzien ale w szpitalu powiedzieli ze 37 a ze ulozenie posladkowe i slabe tetno malego to cc chca robic...

madzik
matko kochana-nastepna :-) no to powodzenia....:-) i nie stresuj sie. w sumie to dobrze-po co masz tam lezec tydzien i czekac jak dzidzia juz duza....

o jeeeeeeny vanilka urodzila :-) ale fajowo :-)

mysza
dobry pomysl :-) mi sie udziela ta zbiorowa panika wiec tez was opuszczam bo nie moge sie tak emocjonowac-ja musze jeszcze 2 tygodnie wytrzymac. wiec ide na allegro bo nie chce jeszcze rodzic...;-)

ewelad
ja ci zamierzam dotrzymac towarzystwa do lipca ale nie wiem co Stanislaw na to :-) a zreszta ty tez pewnie mnie opuscisz i urodzisz w czerwcu jak te wszystkie falszywe lipcowki :-D:-D:-D:-D
spij spij-jak nie teraz to kiedy :-)

powinnam napisac: ide i wroce w lipcu. ale pewnie nikt tu juz wtedy oprocz mnie nie zostanie. wiec bym gadala sama ze soba... jak sie nie uspokoicie to tak zrobie :-)

weszlam na chwilke na forum zobaczyc czy Vanilka urodzila a tutaj takie niusy!!!
Vanilka jeszcze raz ogromne gratulacje!!
madzik zazdroszcze,nie stresuj sie jutro bedzie juz po wszystkim!!
agatka trzymamy kciuki!!!

louise ja poczekam do lipca,nie mam czasu teraz na porod;-)ja tez strzelec,wiec podpisuje sie pod wszystkim rekami i nogami!!!

ja lece dalej na miasto

O wow, ale się porobiło!
Vanilka - gratki jeszcze raz:-D
Madzik, Agata Natalia - trzymam za Was kciuki, wszystko będzie dobrze, więc główki do góry!

witam ponownie:-)wlasnie mam przerwe w robotach domowych:sorry:wiec mysle sobie, ze zajrze co tu u Was za newsy:-)
widze, ze na biszkopcik z galaretka zadna sie nie pisze, ale jakby co to zapraszam;-)
ja mam dzis dzien mega-powerowy:-Di musze to koniecznie wykorzystac...sprzatam, piore, prasuje, ukladam w szafach i ciagle jeszcze cos dochodzi...w nagrode idziemy z corka na lody po przedszkolu:cool2:no i kolezanka przychodzi w odwiedziny:-)

Hej, piszę dopiero teraz bo dzisiaj mam jakiś taki fatalny dzień.

Widzę że coraz więcej lipcówek zaczyna się rozpakowywać:-) Gratulacje i powodzenia dla wszystkich:-)
Jestem niewyspana, głowa mnie boli a mała tak pcha się w dół że chwilowo nie mogę usiedzieć... na leżąco też jest źle, ubikację odwiedzam co parę minut ale w sumie niepotrzebnie...
W poniedziałek wizyta i już się zastanawiam co mi powie, boję się że będzie chciał mnie wsadzić do szpitala choć sama nie wiem dlaczego miałby to zrobić. Duszno mi, znowu zaczyna się robić u mnie upał:-(

Na obiad klecę tylko ziemniaki, do tego zrobię kilka mielonych i sałatkę z młodej sałaty i szczypiorku ze śmietaną, mój M ją kocha po prostu (ja po niej mam rozstrój żołądka:szok:).
Dzisiaj nic już raczej nie ruszę, nie mam weny na cokolwiek... Moja mam wraca z Hiszpanii w sobotę więc pewnie będzie w domu dopiero w poniedziałek, tak więc siedzę całymi dniami sama i się zanudzam:-(

Miłego dnia wam życzę;)

reklama
Do góry