reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

mam jeszcze prosbe, jakis czas temu ktoras z Was pisala o ospie,starsze dziecko zachorowalo, ale ja niestety nie pamietam kiedy dokladnie i u kogo to bylo?pamieta ktos moze?
u mojej corki w przedszkolu, tez pojawila sie ospa, Nati narazie zdrowa...ale ja juz mam wizje:-(

reklama
Witam:-)
Jakie tutaj nowości:shocked2::shocked2::shocked2:
Vanilka
gratulacje, wracajcie szybko do domciu, dużo zdrówka:tak:
Madzik dopiero co doczytałam, że do szpitala się wybierasz...a tu dalej , że jutro cesarka. Kochana trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze:tak:
Agata natalia cesarka jest na pewno najlepszym rozwiązaniem w tym przypadku, trzymam kciuki.
Kama ewelad ja też nie mam teraz czasu na poród, czekam na lipiec...boje się jedynie, że mój gin na wizycie w poniedziałek skoryguje moje plany...czuje się obecnie jak z Piotrusiem na kolka dni przed porodem...
A ja tak co drugi dzień mam powera na sprzątanie...tak więc dzisiaj umyłam szafki w kuchni, trochę ogarnęłam pokój remontowy...jak dobrze pójdzie to w sobotę panele kładziemy i będzie już cacy...zaraz lecę obiad robić...
Teraz takie newsy jak dzisiaj będą już coraz częściej...

Mialam 100 badan-ktg,usg, krew-mala wazy podobno 3100 więc nie taki sredniak jak na ten tydzien ......
Dziewczynki ja jestem w takim szoku zze to juz jutro ze cala chodze

czytam te Wasze posty i wyjść z podziwu nie mogę że nadal takie aktywne jesteście..

ja się z domu nie ruszam od kilku dni - wczoraj wyszłam do sklepu (200 - 300 m ode mnie) po truskawy i ledwo doszłam z powrotem do domu ...
mam takie mocne kłucia w szyjce i pochwie , brzuch mi twardnieje i zaczynają skurcze ....

ja nie wiem czy to przepowiadające czy to poród:no: boję się jak diabli jak się zaczyna ta "akcja"...
młoda się kręci dużo i mości wygodnie .. może zaczyna się wstawiać w kanał , dlatego tak się dzieje??

hej

vanilka gratki wielkie. Super, ze masz juz za sobą

iwonusia emih pisala o ospie u nich teraz corcia ma. Moja corcia miala w marcu. Choroba rozwija sie do 3 tyg i potem ok 3 tyg siedzenia w domu.

louise ty jestes biedna bo z domku nie mozesz wychodzic alejeszcze troche wytrzymasz potem bedziesz biegala na spacerki ze Stasiem. A z tym paleniem to niezla jestes az 30 papierowso dziennie.

madzik powodzenia

ja juz powoli mam stresa jesli chodzi o porod, boje sie bardzo. Wiem ze bede miala cc ale boje sie tej operacji. OHH ale juz wyjscia nie mamy musimy to jakos wszystkie przejsc.
Ja sama jestem ciekawa czy rozpakuje sie w lipcu czy w czerwcu
Własnie zjadlam kg czeresni ide sie troche polozyc bo za godzinke po mloda do przedszkola

Mialam 100 badan-ktg,usg, krew-mala wazy podobno 3100 więc nie taki sredniak jak na ten tydzien ......
Dziewczynki ja jestem w takim szoku zze to juz jutro ze cala chodze

ja się Tobie nie dziwie, że jesteś w szoku, wczoraj się dowiedziałaś, że z dnia na dzień idziesz do szpitala, a dzisiaj, że zamiast za tydzień to już jutro córunie będziesz tulić. Myśl pozytywnie i o samych miłych rzeczach. Na pewno wszystko będzie dobrze:tak:

ja juz powoli mam stresa jesli chodzi o porod, boje sie bardzo. Wiem ze bede miala cc ale boje sie tej operacji. OHH ale juz wyjscia nie mamy musimy to jakos wszystkie przejsc.
Arlecia, mam tak samo nerwy... Sny takie durne, bardzo realne ...
Krew, ból - brak lekarzy i pomocy ... Masakra normalnie ....

Obyśmy tylko z tych nerwów nie zaczęły rodzic wcześniej...

madzik1980, wszystko będzie dobrze.. Zobaczysz :tak:

reklama
Vanilka gratki raz jeszcze!!!
Madzik i Agatka-Natalia powodzonka!!! trzymamy kciuki i czekamy na wiesci ze tulicie juz swoje dzieciaczki;-)
Kama, Louise i wszystko jasne ;-) ja tez strzelec :-D
dziekuje kochane za mile slowa :-) Kris juz lepiej z tym zebem (z poprzednimi 15 sztukmi nie bylo problemu) a Laura od jutra bedzie jadla juz co 4h a nie co 3 :tak:

Do góry