reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Siemanko dziewczynki widze ze sie wszystko powoli rozkręca .
_louise_ ja chyba też pomyliłam fora
Vanilka ty już pewnie tulisz synusia w ramionach:tak:
agatka_natalia życze powodzenia jutro głowa do góry :)
Madzik życze wytrwania w szpitalu ale dobrze że masz bezprzewodowego neta czas zleci jak z bicza strzelił (wow jutro ) cesarka
Patipaula zazdroszcze tej twojej energi moja sie wyczerpała podrzuć w wiaderku troszke.
Co do tego sexiku to hmm celibat narazie ale mysle sie poświęcić co by poszło szybciej na porodzie jak myślicie dobry pomysł ?? Tylko jak przekonam mojego M on żyje w czasach średniowiecza boi sie że coś dziecku zrobi wiec nie wiem czy mu nawet dygnie:-D:-D:-D

reklama
madzik i agatka_natalia będę trzymała za was jutro kciuki!!
silne babki jesteście dacie radę!! ja sprzątam bo też już chcę:-D:-D:-D

madzik i agata- natalia nie bójcie się, napewno będzie dobrze:-) jak zobaczycie dzidziusia to wszytkie obawy i bóle mina zobaczysz madzik:-) będę trzymała kciuki:)

jak zeście polacali ja czekam na raczka:cool2: a generalnie na lipiec bo M ma urlop od 12-go.

No to się posypało :-) Ale dobrze. Szybciej wyjdziecie do domków. Trzymam kciuki za jutrzejszy dzień.

Ja miałam pakować torbę i co ?
Nie mam ochoty. I tak jeszcze nie rodzę... :-D
Idę jeść :-D To jest dobry pomysł :-p

reklama
Do góry