reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

dziewczyny ja tylko na momencik. mam wam do przekazania wiadomosc od agatki natalii, wyslana do emih, ktora chwilowo nie ma kompa. agatka natalia po ktg dzisiejszym zostala w szpitalu na obserwacji bo maly ma slabe tetno. szczegolow nie znam ale chyba watek o usg troche naswietla sprawe. macie wszystkie pozdrowienia. wiadomosc oryginalna od agatki w odpowiedznim watku :-) bedzie przekazywac wiadomosci chyba jakby co. oby z bejbikiem bylo wszystko ok-trzymajmy kciuki

reklama
dziewczyny ja tylko na momencik. mam wam do przekazania wiadomosc od agatki natalii, wyslana do emih, ktora chwilowo nie ma kompa. agatka natalia po ktg dzisiejszym zostala w szpitalu na obserwacji bo maly ma slabe tetno. szczegolow nie znam ale chyba watek o usg troche naswietla sprawe. macie wszystkie pozdrowienia. wiadomosc oryginalna od agatki w odpowiedznim watku :-) bedzie przekazywac wiadomosci chyba jakby co. oby z bejbikiem bylo wszystko ok-trzymajmy kciuki

a jednak...Kurcze na pewno się dziewczyna denerwuje. Wielkie kciuki i pozdrowienia!!!

Atabe można prosić tego linka?

proszę bardzo PARASOLKA DO WÓZKA faktor 30 FILTR UV KEES (1069750659) - Aukcje internetowe Allegro

tak jak pisałam prócz filtrów UV ma antyrefleks od spodu, do tego jako jedyna ze wszystkich jakie próbowałam się nie bimbała przy wózku i zginana jest aż w 3 miejscach, więc zawsze się odpowiednio ustawi- jedyny minus to cena...aha oczywiście ja kupiłam fioletową:-D

agatka_natalia kurcze biedna ..........trzymam kciuki by było ok!!

ja pościerałam kurze, pomyłam podłogi i chyba biorę się za kuchnię ;-)

hej laseczki-jestem juz na sali-musze was nadrobic, no nie jest tu zbyt fajnie, jak to w szpitalu.Mam neta i to mnie cieszy bardzo,bede na bieżąco----Czekam na jakies info od Vanilki a pozniej was nadrobie bo zaraz mam mieć badania jakieś....

hej:)
ja tylko na chwile,musze zearaz leciec na miasto bo mam kilka spraw do zalatwienia.

Vanilka czekamy na info od ciebie i oczywiscie zaciskamy kciuki!!!
Madzik glowa do gory,masz neta,masz nas a w srode juz bedziesz tulic Juleczke!!!
atabe pora zaczac stosowac sie do tego co pisze pod suwaczkiem,ginek pojecia chyba raczej nie ma;)
agatka natalia-wierze ze bedzie dobrze,musi byc!!!

u mnie koncoweczka ciazy a rzeczy do zalatwienia coraz wiecej,jak wczesniej narzekalam na nude tak teraz brakuje mi dnia.
u mnie bole narazie ustaly, za to popekalam mi skora na piecie i boli jak cholera.
milego dnia brzuchatki,odezwe sie pozniej:)

Hej hej, pędzę czytać:tak:

agatka przeczytałam o wizycie i odpisałam, już wszystko dobrze, już się nie martw , będziesz pod kontrolą a poza tym niebawem jak wynika ze zmiany terminu powitasz juz synusia;-)

aisim ja dzis w nocy wcięłam 3 brzoskwinie:rofl2: a z prezentem dla Emi nie mam bladego pojęcia:-D Bo ona tylko gry komputerowe , dinozaury i lego ale problem w tym że część ma u taty i ja nie wiem dokładnie co ma a czego nie:-p Najchętniej dałabym jej kaskę ale na tym jej nie zależy i chce niespodziankę własnie. Myślę o jakiejś gry może planszowej abyśmy razem grali. Wogóle makabra z prezentami bo te nasze dzieci wszystkiego mają teraz pełno, zabawki jakie tylko i słodyczy tyle że im bokiem wychodzą. Mielismy jej tego grilla zrobić na urodziny dla klasy ale stwierdziła że nie chce jednak, ona tak samo imprezowa jak jej tata:-D Ginka mam na 17.30 to wczesniej pojadę i oblukam co by jej kupić .

Vanilka trzymam kciuki i czekam na więci :-)

madzik to ty juz na miejscu widzę, mam nadzieję że nie będzie tam tak źle;-)

atabe juz pisałam ale się powtórze , dzieciaczki wyssą z nas co trzeba jak nie ma wyjścia więc się nie martw choć oczywiście wiem że do nas ciężarnych mozna mówić jak do woła a my te swoje stresiki i tak gdzieś tak w sobie pochowamy i koniec:-p:-D
A z tym seksikiem to dwie szkoły własnie są, jedna żeby nie bo można zanieczyścić koanał rodny - po to mamy te wymazy pod koniec a druga teoria że właśnie to najlepszy naturalny sposób bo w soczek męski powoduje zmiękczenie szyjki i w konsekwencji łatwiejszy naturalny poród.No i pieszczoty sutków powodują skurcze. A przecież to są nasi M więc wiemy że świństwa na sprzęcie nie noszą:-D no i kurde ja się boję że zarosłam i będzie lipa tak bez ćwiczeń:-D zapytam dzis mojego ginka, wezmę się na odwagę:-p

cynamonka sex to ponoć takie cos z czego się biorą dzieci:-D

gregorka jak się ty dobrze bawiłaś to malutka też , nic się nie martw;-) skoro się dobrze czułaś i na siłach to nie widzę problemu. Ja jestem ich fanką od lat, mój M też choć generalnie nie gustujemy jako tako w tym gatunku ale oni są wyjatkowi dla nas a " lover men" mam jako dzwonek kiedy M dzwoni:-D
Ja byłam na ich koncercie w Chorzowie hm 17 lat temu:szok: o boziu ale ja jestem posunięta w latach, chyba coś sobie zjem zaraz na pocieszenie:-D

kacperek no ja nie wiem co jest ale też mnie to lenistwo bierze:eek: tak czekałam niecierpliwie jak skończą remont, ba w czasie remontu sprzatałam żeby było zawsze czysto a teraz jakoś siadłam na d....:-p

dzamena ja tez nie lubię ciał obcych własnie więc będzie trzeba tablety zapodać choc M mówi e tam bedziemy uważać jak do tej pory bo nam się sprawdzało no ale go uswiadomiłam że co innego kiedy i tak planowalismy a co innego kiedy już nie planujemy przynajmniej ja z nim bo burak:-D Zobaczę co powie gin dzisiaj i jak wsio będzie oki i dokończe porządki na tip top to go zmolestuje:-D bo juz mam masakre jakąś od tego postu, normalnie chodze za nim, patrze jak sroka w gnat i się prawie ślinie:-D i dobrze, nie posyłaj go tam, do d...y z takim przedszkolem:confused2:

tiffi pytałam bo u nas w sklepie sprzedawcy pokazywali mi torby (he he ale to zabrzmiało:-D) x-landera oryginalne ale z wczesniejszych modeli i kojarze że róznica była w cenia znaczna ale za kija wafla nie pamiętam jaka:no: A te torby z poprzednich modeli były równie fajne.

louise jesteś pierwszym chyba strzelcem jakiego znam i muszę się z Tobą zgodzić:-D to M w domu pali? wygoń go na balkon jak macie a jak nie to na klatke albo na dwór, jużby się powstrzymał żeby Cię nie kusić:confused2: ja sobie postanowiłam ( ciekawe co z tego wyjdzie:-p) że będę paliła tylko na imprach przy browarku. Jakoś bardzo dobrze mi się teraz wytrzymuje, nawet jak piję kawe, jedynie mnie ciągnie kiedy M mnie wnerwi strasznie:dry: Ja paliłam przy karmieniu Emi , bo eks mnie z kolei wkurzał:-D tzn. podpalałam 2-3 dziennie a i niestety jak skończyłam karmić to dawaj znów na całego, teraz bym tak nie chciała:no:

mruczka to trzymam kciuki z atwoja wizytę;-)

aiasim a ty jaki pędziwiatr od bladego switu:-D

agatka trzymam kciuki za Ciebie i synka, będzie dobrze skoro juz jestes pod kontrolą.

madzik lapek uruchomiony czyli się rozgościłaś:-)

kama zasmaruj tego piętala jakąś mascią zmiękczającą . Ja muszę jeszcze a pilnych rzeczy deklaracje złozyć na lekarza tu gdzie mieszkam i z urzędowych spraw to chyba wszystko na szczęście na razie bo nie cierpie:-p

Musze śniadanie zjeśc właściwe bo jak wstałam to tylko kilka ferrero wcięłam w dodatku Emilki:sorry:

dzieczynki agatka natalia ma jutro cesarskie ciecie. b sie boi i prosi zebysmy trzymaly kciuki. a wiec idzie u nas jak lawina :-) czy ja aby nie pomylilam frorum? ja to chyba na czerwcowkach jestem :confused2::eek::sorry::-)

i apeluje o cierpliwosc. dopiero polowa czerwca-prosze sie ogarnac z tymi czerwcowymi porodami :-)

wejde za moment i nadrobie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry