reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Boszzzz wyłączyli te kosiary - jaka błoga cisza :-D
Louise - u mnie też kasa idzie w dym. Po ostatniej kłótni z M powiedziałam otwarcie, że nie każę mu rzucać palenia, proszę tylko, żeby się ograniczył. Czułam się źle, jak mu po każdym dniu zadawałam pytanie - ile wypalił, ale przynajmniej trzymał dyscyplinę. A jak odpuściłam, to się na nowo rozhulał. Przeprosił (ale to już nam na pamięć) powiedział, że mam rację. On praktycznie na nic nie wydaje kasy, więc wiem, że ma sobie taki nałóg, który sprawia mu przyjemność, więc czort z nim. Ale... z umiarem.
Mnie zaraz czeka prasowanie i pakowanie torby do szpitala. Nie mam jeszcze cycnika do karmienia, ale nie mam pojęcia jaki rozmiar sobie sprawić. Nie wiem, czy będę jak Pamela? Czy takie rzeczy w ogóle się zdarzają? :-D
tiffi - udanego spotkania z kumpelą ;-) Baw się dobrze.
Dzamenko - ja przez całą ciążę miałam spokój, a teraz krwawią mi dziąsła. W nosie jakieś ranki i czasem też wysmarkam krew... Może to uroki tej końcówki?

reklama
Spałam spałam, ale się nie wyspałam. Taka ładna pogoda, a ja się jakoś boję sama wychodzić z domu. Jakaś schiza:zawstydzona/y:
Vanilka super,że to już. Trzymaj się Kochana!!!:-)
Madzik dasz radę w tym szpitalu na pewno:tak:
Atabe z tym sexem to niezła teoria lekarza, ale coś mało prawdopodobna.
Luise ja mam dzisiaj o 16 wizytę. Stresuję się jak na początku ciąży:-(

Czy może do kogoś pisała Maruśka??

Ja po moim niespaniu wczesnym rankiem (ale zdążyłam pożegnać i podnieść na duchu vanillkę i madzię) pospałąm do 9:00, teraz już jestem spóżniona wiec nie mam czasu na nadrabianie.
Ćmi mnie w brzuchu trochę, ale musze wybyć w miasto, bo kilkarzeczy mam jeszcze do załatwienia!!
Będę później!!

Miłęgo dnia dwupaczki!!:-)

tiffi powiem Ci, ze ja przeciwniczka parasolek wczoraj takową zakupiłam :-D mnie po prostu denerwuje jak ona tak się dynda przy wózku, ale stwierdziłam, że jednak potrzebna dla takiego maluszka-co to się w lato urodzi...muszę jakoś od słoneczka małą ochronić a pod budką od wózka faktycznie duszno w upały...nie wiem jaką chcesz i ile chcesz na nią przeznaczyć- ja kupiłam taką lepszą- tzn. chroni przed promieniami UV i od spodu ma antyrefleks, a do tego wypróbowałam w sklepie i się nie dynda jak inne jak prowadzę wózek więc jest si i chyba dam radę z nią nie oszaleć;-) jak chcesz to wkleję ci link z allegro bo widziałam ze jest i to tańsza całe 3 złote od tej co kupiłam w sklepie:-p
louisie mój woreczek nie jest przeciwskazaniem do seksu ;-) mój gin własnie tak powiedział jakby nikt po 36 tyg. nie powinien się seksić :eek:
dzamena mi też od kilku dni leci krew z nosa, ale u mnie to raczej norma w tej ciąży...a co do seksu to jesteś kolejną osobą która mi mówi że można...
louisie to chyba wybiorę się do apteki po te herbatki, zresztą Vanilka też mi to radziła ;-) a z tymi fajkami współczuję...u mnie na szczęście ani ja ani M nie palimy- nie stać nas na to :-D

wiecie co mi to tego sexu się nawet nie chcę za bardzo- tzn mam jak mysza najpierw tak potem nie:-p ale chciałabym już urodzić to może się zmuszę:-D co za poświęcenie z mojej strony:-D

Ostatnia edycja:
Ewcik tweenie utknęła w okolicach lodówki, bo coś mi się chce, ale nie wiem, co... Tak więc patrzymy na siebie :-)

louise w galerii jest superpharm

witam się :) nie dadzą pospać, bo trawniki koszą na osiedlu, wrr. I tak już od kilku dni. Skończą jedną rundkę i za parę dni trawa znowu będzie po pas, więc znowu będą buczeć... I tak do zimy

reklama
Do góry