reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Atabe to kiedy wyniki?dzisiaj?trzyamm kciuki mocno!!! Widzę,że jutro dzień wizyt-ja sobie walnęłam drzemkę 30 minutową :)
Fajna pogoda u nas-taka w sam raz,ale ja nigdzie nie wychodzę-mama już mnie chciała na zakupy do centrum handlowego wyciągnąc-kusi mnie to ale obieccałam sobie że do wizyty siedzę w domu :))
Mysza udanych zakupów-ja już dzisiaj wciągnęlam truskawy :))
Ewelad z tymi szablonami to tak jest-nasz też wyszedł tak sobie ,znaczy z bliska katastrofa,ale na to akurat w tym miejscu u nas nikt z bliska nie patrzy-A dodam że moje M pomagał mój tata,a on ma super zdolności manualne,ale nawet to nie pomogło-to jest barzdo trudno zrobić!!

reklama
No no dzieje sie dzisiaj. Trzzymam kciuki za wkrotce rodzace, zazdrosne:-D, niewyspane. Ja dzis bylam w szpitalu - zameldowac sie i popatrzec jak tam jest. Mam 30km, wyrabiam te trase w 30 min, nie jest zle. Szpital spoko. Mozna rodzic na lezaco, wiszaco, stojaco, na podlodze, lozku, pilce w wodzie i jak tylko ma sie ochote. W szpitalu zapewniaja wszystko, kazali zabrac tylko karte ciazy i ewentualnie koszulke do karmienia dla siebie. Cala baza higieniczna, ciuszki dla maluszka, rogale do karmienia itp sa. Pytal mnie lekarz czy zycze sobie pojedynczy pokoj i chyba sobie zazycze, bo ostatnio lezalam z babka, do ktorej przychodzily tabuny odwiedzajacych, staly chyba ze 4 wazony kwiatow i zapach byl odurzajacy, poza tym ogladala 24h na dobe tv ( 4 doba po cesarce - nuda ) i ciagle dzwonila po pielegniarki, albo gadala przez tel. Poza tym bardzo mily personel i troche mnie to wszystko rozluznilo. Dla meza tez nic nie trzeba, tak jak stoi tak wchodzi na porodowke, tylko rece dezynfekuje. Tak bylo z reszta i poprzednio.

wróciłam - kupiłam tylko wkłady poporodowe z belli.
Na obiad będę jeść ryż z cynamonem i cukierem, bo mnie tak po drodze naszło.
Cynamonka - zazdroszczę szpitala ;-) Nie ma to jak jechać do porodu na luzie, a nie jak tragarz.
Ewa81r- ja sprzątam tak jak Ty. Więcej pochodzę i się nagadam niż zrobię :-D Ale tydzień wcześniej trąbię o wielkim sprzątaniu.
Posłucham teraz trochę jak trąbią na MŚ :-D Bo mecz widzę nieciekawy ;-)

ja też już dziś pożarłam truskaweczki :))
teraz trzeba się brać za obiad

tiffi risotto mam dzisiaj, z kurczakiem
kama już na 2 palce,nono, lada chwila, ja mam wizyte w piątek i sie nie mogę doczekać na wiadomośc o moim rozwarciu hihi
mysza masakra z tymi trabami,wszystkie gazele chyba naokoło stadionu nimi zwołali ;)

dziewczyny, cześć...
NIE RODZĘ!!!! :no: JESZCZE ;-);-);-)
Tak jak pisałam- pakuję się, bo pojutrze się przeprowadzamy, tak więc narazie będę NIEOBECNA :-:)-:)-(
Buziaczki dla was wszystkich lipcóweczki! TRZYMAJCIE SIĘ!
Ps. spróbuję poczytać wieczorem choc nie wiem czy nie padnę na twarz...

witam ponownie:-)

własnie wróciłam z miasta, spotkałam się z kolezanką, kupiłam lakiery do paznokci, także jak zjem obiad, to zabiore się za pedicure-jak sięgnę:-D

na obiadek robię dziś młode ziemniaczki, kalafiora z masłem i bułką tarta plus kotlety dla reszty-ja nie lubię mięsa..

kobiety, powiedzcie mi, jak to jest z ktg- to jest obowiązkowe? bo moja gin nawet o tym nie wspominała:confused:

reklama
Do góry