reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

A u mnie byla koleżanka, która przyjechała z Angli , a dzisiaj już wyjeżdza i przyniosła mi body z Nexta i parę innych ciuszków-fajne są,szkoda że u nas tej firmy nie ma.
Ja juz dzisiaj pochłąnęlam pączka i truskawki :)
Mysza to się naczekała wczoraj ,ale dobrze,że wszsystko ok-widzę,że nie tylko ja mam taki marny humor!!
Tiffi ja też jutro mam wizytę i już oczywiście siedzę jak an szpilkach....

reklama
witajcie:-)

co to się zaczyna dziać tutaj:-)
kama ale to Twoje dziecię szaleje:-) ja to czuję, że w okolicach mojego terminu będzie mi sie wydawać, ze rodzę co 3 godziny:-D
dzamenka trzymaj się tam!!!
Ewcik Ty jednak nie bierz słów ginki dosłownie i nie szalej aż tak-chociaż znając Ciebie:tak:
louise wysyłąj jakieś wieści kontrolne chociaż i leż grzecznie:tak:
Mysza no to fajnie że z Małą oki, a co do nastroju, to łączę się z Tobą-od wczoraj mam to samo-kobieta-problem- chyba stres zaczyna dochodzić i świadomosć, ze to już niedługo i hormonella dopadła;-) ooo tiffi też widzę to ma

mnie D przykelił szablon do ściany i mam malować- coś czuję, że to spieprzę masakrycznie i ciekawe , co wtedy:no:

czesc dziewczyny :)to znow ja:) sama juz nie wiem, dlaczego taka niemrawa dzis jestem, powinnam sie cieszyc ze wszystko ok, ale jakos nie bardzo mi to wychodzi...o!wlasnie dostalam kopniaczka- na opamietanie chyba :)musze koniecznie sie poprawic w tym wzgledzie:-)trzymajcie sie dzielnie!

kurcze, a ja muszę jeszcze z tym korkiem chodzić do końca lipca, bo ostatnio wymóżdżyły mądre głowy,że termin mam na 3.08 a nie na 20.07, tak więc dzidzia jest o 2 tyg mniej... Ale zaczynam mieć już serdecznie dosyć, przede wszystkich tych nerwów, czy wszystko ok, czy się rusza, tyle ile trzeba, itp, itd...

Okazało się, że bank wysłał mi w listopadzie kartę i nie wiadomo, gdzie ona teraz jest:szok: Tak więc, lecę do oddziału zastrzec tą kartę i złożyć wniosek o nową. Ciekawe, ile czekać teraz będę...

madzik ja mam jutro wizytę o 10.00 i już nie mogę się doczekać, a ty o której?? Fajna koleżanka, że pomyślała o tobie
tweenie zakorkowanie może się przydać to fakt
dzamena jak się masz kochana, trzymaj się dzielnie

Dobra wystarczy tego wylegiwania, podnoszę 4 litery i jakoś zaczynam działać, pozmywam i obiorę ziemniaki na obiad. M załatwia różne rzeczy, więc jak przyjedzie zjemy to pojedziemy na jakieś zakupy spożywcze.

dla zainteresowanych-to moze umówmy sie gdzis w centrum na wspólna porodówe i bedzie git,ja własnie dostałam zje.. od szeryfa (mamy) ze chce zwolnienie zawiezsc ,no ale akurat mój brat soe przytelepał do mnie i ma mi zawiezsc wiec jedno z głowy ,nawet go uswiadomiłam ze w razie godz 0 ma mi siedziec z dziecmi albo mama ale to juz zalezy jak bedzie pracowac
mysza ja tez sie przyznam ze w gówn.. po kolana siedze i portami trzese,a malutka akurat ,tym bardziej ze ty szczypior
tiffi no wiesz z ta zapowiedzia to chciałam byc na bieząco ,fajnie masz ze wizyta jutro ja mam umówiona na 1.07 ale raczej sie nie łudze,a mała bedzie juz mniej ruchliwa
kacperek starszy synek ma 12 lat a młodszy 4
ewelad jak pomalujesz to dawaj fote
vanilka to szybko tam po cc puszczaja ,fajnie bo nie ma to jak w domu ,ja sie wypisuje na własne oczywiscie jesli wszystko bedzie ok,co do M to tak od dwóch trzech dni to nawet mnie kocha,tylko wczoraj mnie wkur... bo jego była (tania imitacja kobiety)tu przylazła czy on z nia pojedzie gdzies tam ,no myslałam ze jej te ostatnie kłaki wyrwe ,co ona sobie wogóle mysli ,tupeciara ,chciałam jej dac w zeby ale juz ich nie ma wiec pozostał kop w dupe ,dlatego tez pewnie te skurcze sie zaczeły
co do porodów na sucho to ja bym wolała zeby mi przebili albo odeszły tuz przed porodem

dla zainteresowanych-to moze umówmy sie gdzis w centrum na wspólna porodówe i bedzie git,ja własnie dostałam zje.. od szeryfa (mamy) ze chce zwolnienie zawiezsc ,no ale akurat mój brat soe przytelepał do mnie i ma mi zawiezsc wiec jedno z głowy ,nawet go uswiadomiłam ze w razie godz 0 ma mi siedziec z dziecmi albo mama ale to juz zalezy jak bedzie pracowac
mysza ja tez sie przyznam ze w gówn.. po kolana siedze i portami trzese,a malutka akurat ,tym bardziej ze ty szczypior
tiffi no wiesz z ta zapowiedzia to chciałam byc na bieząco ,fajnie masz ze wizyta jutro ja mam umówiona na 1.07 ale raczej sie nie łudze,a mała bedzie juz mniej ruchliwa
kacperek starszy synek ma 12 lat a młodszy 4
ewelad jak pomalujesz to dawaj fote
vanilka to szybko tam po cc puszczaja ,fajnie bo nie ma to jak w domu ,ja sie wypisuje na własne oczywiscie jesli wszystko bedzie ok,co do M to tak od dwóch trzech dni to nawet mnie kocha,tylko wczoraj mnie wkur... bo jego była (tania imitacja kobiety)tu przylazła czy on z nia pojedzie gdzies tam ,no myslałam ze jej te ostatnie kłaki wyrwe ,co ona sobie wogóle mysli ,tupeciara ,chciałam jej dac w zeby ale juz ich nie ma wiec pozostał kop w dupe ,dlatego tez pewnie te skurcze sie zaczeły
co do porodów na sucho to ja bym wolała zeby mi przebili albo odeszły tuz przed porodem
dzamena co za laska hahaha ... nie dziwie Ci sie ,ze dostalas szalu !!hehe no smiac mi sie z niej chce ...
moj tez nagle zaczol mnie mocno kochac i wogle martwi sie o mnie jak dam rade..szkoda ,ze na koniec ..

ciekawe jak nasza kamka :)

hello:)wpadam na chwile bo jade zaraz na zakupy.
po wizycie ok ,mam rozwarcie na 2 palce,nic tylko czekac:)
milego dnia i do wieczora

Witajcie z południe .
Widze że co niektóre długo w dwupaku nie zostana ale to dobrze teraz przyszedl czas na lipcoweczki niech sie powoli rozpakują. Ja bede musiała czekaćdo samego konca w domu bo i tak by mnie odesłali do domu ze szpitala jak za wczesnie sie zjawie . Mam takie pytanko z innej beczki czy mozna samemu sprawdzic sobie rozwarcie ???:confused:

reklama
dzamena to dziewczę chyba pomyliło adresy-już ja bym ją podwiozła gdzieś-niezłą ma fantazję

a szablonów nie będzie-koopa, miało być 5, azrobiłam 2cm2 jednego i widzę, ze to mega****nia-albo ja nie mam zdolności, ale jakbym miałam zrobić 5, to chybabym dostała szmyrgla, ciekawe tylko, co z tym co zamalowałam zrobie, tzn D, bo ja już mam nerwa

Do góry