reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Mysza ja też basenik, ale ze śniegiem poproszę:-D

oj widzę, ze z tym laktatorem, to jest tak, ze ile kobiet tyle opinii ;-) i teraz mam orzeszek do zgryzienia:-p

czy mi się wydaję, czy jeszcze kilka tygodni temu narzekałyśmy na zimno:-p oj ciężko nam dogodzić:-D
ale puchnę w oczach wyglądam jak balonik tylko się nie unoszę :eek:

reklama
ja zaraz się rozpłynę-pozaciągałam rolety ale to nic nie daje-duszno mi i słabo, jeszcze mam nerwa o ten sanepid.
Dzamenka niestety rodzice pracują akurat miedzy 14 a 15, więc nie ma mi kto odebrac-a ja w taki upał nie będe ryzykować.
M mnie pociesza ,ze jemu mówili ze jakby coś wyszło to dalej hodują i robią antybiogram i jest wtedy dopłata za każdy szczep a mi baba w tym sanepidzie powiedziała ,że nie ma dopłaty, a najpierw słyszłam że jakaś tam mówi że nic nie wyszlo-więc tego będe się trzymać
Idę pod zimny prysznic!!
Mysza ja tez chce basennnn-taki w ogródku-mam taki w tym domku w górach ,ale ja już bym tam podrózy nie przeżyła-rodzice tam dzisiaj jadą ,ale ja wolę pozostać w domu!!
Vanilka daj znac jak po wizycie u położnej

Myszka ja tez mam ogrodek i basenik w nim dla Małej ale nie da rady wysiedziec na sloncu i na dworzu, w domu chlodniej i do tego jeszcze wiatrak włączony.

Atabe- ja przy oliwce Kupilam ręczny i Myslalam ze reka mi odpadnie wiec wkoncu ściągałam reka do miseczki- szybko i sprawnie tylko czasami mialam ściany pochlapane hahaha wiec teraz nie kupuje żadnego. A nie sadze zebym miala jeszcze wiecej mleka niz wtedy bo to nie możliwe bo ja hektolitry w piersiach mialam.

Tiffi- w takim razie wyruszam na poszukiwanie stokrotek:)

z wirtualną pomocą tiffi robię dziś leniwe na obiad. Przynajmniej mam taki sprytny plan, nie wiem, co z niego wyjdzie, bo leń mnie do kanapy przygniótł, a tu jeszcze do sklepu po ser trzeba iść:-D

wymyśliłam właśnie, że spróbuję wyciągnąć M nad wodę w weekend. Tylko dokąd?

reklama
Czesc narzekaczki :-D
Jak fajnie sie czyta Was:tak:
przypomne Wam ,ze dopiero co narzekalyscie ,ze ciagle jest w pl zimno :-p

Bylam u poloznej ,cisnienie ok ,bialka w moczu nie ma ,serduszko ladnie bilo wiec okey :-) w poniedzialek jeszcze ide do szpitala na to spotkanie odnosnie cc (wazenie ,mierzenie ,gadanie o znieczuleniu itp)

Uciekam teraz na miasto oczywiscie autem bo bym nie doszla :-D
moze sobie cos kupie tylko co :confused:

wiec do potem ...dzisiaj meczyk wkoncu :-)

tweenie ja mam taka jazde na leniwe juz od tygodnia czy dwoch !!!

Do góry