Witam się i ja!!
Vanillka powodzenia na ostatniej wizycie u położnej!!
Moje drogie widzę że nie bez powodu wszędzie piszą że na końcówce się włancza ten syndrom wicia gniazda!! Wszytskie sprzątaja , remontują, piora i prasują. To chyba świadczy o tym że naprawde to już końcówka dla nas.
Ku mojemu zdziwieniu nikt ani jedna z nas sie nie rozpakowała dziś w nocy!! No ale co się dziwić Trzy medale już rozdane wiec teraz wszystkie czekajnmy grzecznie na swój termin i na ochłodzenie. Daj Boże bo nie da się oddychać taki ukrop!!
Niestety muszę wyjść kilka spraw pozałatwiac ale mój dobrotliwy M zostawił mi auto z klimą a sam pojechał moim małym dziadem!! Ale dobry, a ja go tak niedoceniam!!
Louise-fajnie ze juz jestes w domku i odpoczywasz.
Jedyneczka - udanych zakupów.
Emih - fajnie że już jesteś, mam nadzieję że doładowałaś troszkę akumulatory!!
Ja zmykam, ale tak mi się nie chce wyjść na ten ukrop, ale jak mus to mus!!
miłego dnia!
Vanillka powodzenia na ostatniej wizycie u położnej!!
Moje drogie widzę że nie bez powodu wszędzie piszą że na końcówce się włancza ten syndrom wicia gniazda!! Wszytskie sprzątaja , remontują, piora i prasują. To chyba świadczy o tym że naprawde to już końcówka dla nas.
Ku mojemu zdziwieniu nikt ani jedna z nas sie nie rozpakowała dziś w nocy!! No ale co się dziwić Trzy medale już rozdane wiec teraz wszystkie czekajnmy grzecznie na swój termin i na ochłodzenie. Daj Boże bo nie da się oddychać taki ukrop!!
Niestety muszę wyjść kilka spraw pozałatwiac ale mój dobrotliwy M zostawił mi auto z klimą a sam pojechał moim małym dziadem!! Ale dobry, a ja go tak niedoceniam!!
Louise-fajnie ze juz jestes w domku i odpoczywasz.
Jedyneczka - udanych zakupów.
Emih - fajnie że już jesteś, mam nadzieję że doładowałaś troszkę akumulatory!!
Ja zmykam, ale tak mi się nie chce wyjść na ten ukrop, ale jak mus to mus!!
miłego dnia!