reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Masz racje jak kłuc to za jednym zamachem od razu.

A jak bedziesz miala robioną glukoze. Ciekawi mnie bo jak ja mialam to byl tydzien chyba 15-16 i musialam na czczo wypic takie cos feee i potem za godzine pobieraną krew od wypicia tego świństwa.
Pamiętam jak dzis, Wipiłam, wszystko mi sie cofało i jechalam samochodem do laboratorium myslalam ze nie dojade, wczesniej kupilam sobie w sklepie bulke i soczek aby po pobraniu krwi od razu cos zjesc.

Masz racje jak kłuc to za jednym zamachem od razu.

A jak bedziesz miala robioną glukoze. Ciekawi mnie bo jak ja mialam to byl tydzien chyba 15-16 i musialam na czczo wypic takie cos feee i potem za godzine pobieraną krew od wypicia tego świństwa.
Pamiętam jak dzis, Wipiłam, wszystko mi sie cofało i jechalam samochodem do laboratorium myslalam ze nie dojade, wczesniej kupilam sobie w sklepie bulke i soczek aby po pobraniu krwi od razu cos zjesc.

Nie mam pojęcia jak to ma wyglądać!! Jutro się dowiem. Ide na czczo bo do innych badań potrzeba!!
A z tą glukoza to nawet nie strasz!!!

Na pewno nie bedzie tak zle. Dobrze, ze idziesz i na miejscu masz to wszystko robic, ja w domu musialam sama przyządzac i wypic a potem szybko jechac. No i mialam okrez gdzie zle sie czulam, wymioty i zapchy źle na mnie dzialaly wiec na pewno u Ciebie nie bedzie zle. powodzonka i bedziesz miala juz to za sobą.

:biggrin2::biggrin2::biggrin2:
ja juz po wizycie,wdzialam tylko malutka kropeczke na monitorze ale mimo to jestem bardzo szczesliwa.
pobrano mi krew do zrobienia koniecznych badan.
klejna wizyta 19 wtedy zobacze cos wiecej i juz doczekac sie nie moge.
ogolnie wszystko w porzadku,mam sie nie forsowac,jesc kwas,zdrowo odzywiac i uwazac na siebie.
dostalam wielka torbe z roznymi informacjami,gazetami,gazdzetami.
ogolnie jestem bardzo zadowolona

ja miałam robiona glukoze ale tylko z krwi i wyszlo 90 wiec chyba jest ok. a na ta toksoplazmoze to zrobir sobie tez badania, zeby byc spokojnym:-)

:biggrin2::biggrin2::biggrin2:
ja juz po wizycie,wdzialam tylko malutka kropeczke na monitorze ale mimo to jestem bardzo szczesliwa.
pobrano mi krew do zrobienia koniecznych badan.
klejna wizyta 19 wtedy zobacze cos wiecej i juz doczekac sie nie moge.
ogolnie wszystko w porzadku,mam sie nie forsowac,jesc kwas,zdrowo odzywiac i uwazac na siebie.
dostalam wielka torbe z roznymi informacjami,gazetami,gazdzetami.
ogolnie jestem bardzo zadowolona

Super że wszytsko ok!! Pewnie jesteś teraz bardziej spokojna. Teraz musimy cierpliwie czekać aby nasze fasolki zdrowo i szybko się rozwijały!!

A u lekarza byłaś prywatnie czy na NFZ?
Ile u Was kosztuje wizyta prywatna???

Kama gratuluje. Cieszę sie, ze juz po wizycie i widziałas malutki pęcherzyk na monitorze. Super, ze juz za 2,5 tyg do lekarza znowu.

Teraz czekamy na kolejne wizyty pozostałych dziewczyn no i moją.
Chyba jak na razie ja jestem z najmłodszym terminem.

Te czekanie jest najgorsze i odliczanie tygodni

aisim tez mi sie wydaje, ze bedziesz miala robiona glukoze z krwi. To lepiej.

reklama
Super że wszytsko ok!! Pewnie jesteś teraz bardziej spokojna. Teraz musimy cierpliwie czekać aby nasze fasolki zdrowo i szybko się rozwijały!!

A u lekarza byłaś prywatnie czy na NFZ?
Ile u Was kosztuje wizyta prywatna???

ja chodze tutaj z kasy chorych bo tutaj nie ma czegos takiego jak prywatne wizyty.musze tylko na kwartal zaplacic 10€ i reszte badan ma za darmo

Do góry