Dobra dziewczynki, janarazie kończę.Idę zadzwonić do mojego a potem mała drzemka przed pracą.Odezwę się jeszcze później.Trzymajcie się
Tylko się przypadkiem nie wygadaj przez telefon!!!:-)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobra dziewczynki, janarazie kończę.Idę zadzwonić do mojego a potem mała drzemka przed pracą.Odezwę się jeszcze później.Trzymajcie się
Masz racje jak kłuc to za jednym zamachem od razu.
A jak bedziesz miala robioną glukoze. Ciekawi mnie bo jak ja mialam to byl tydzien chyba 15-16 i musialam na czczo wypic takie cos feee i potem za godzine pobieraną krew od wypicia tego świństwa.
Pamiętam jak dzis, Wipiłam, wszystko mi sie cofało i jechalam samochodem do laboratorium myslalam ze nie dojade, wczesniej kupilam sobie w sklepie bulke i soczek aby po pobraniu krwi od razu cos zjesc.
ja miałam robiona glukoze ale tylko z krwi i wyszlo 90 wiec chyba jest ok. a na ta toksoplazmoze to zrobir sobie tez badania, zeby byc spokojnym:-)
ja juz po wizycie,wdzialam tylko malutka kropeczke na monitorze ale mimo to jestem bardzo szczesliwa.
pobrano mi krew do zrobienia koniecznych badan.
klejna wizyta 19 wtedy zobacze cos wiecej i juz doczekac sie nie moge.
ogolnie wszystko w porzadku,mam sie nie forsowac,jesc kwas,zdrowo odzywiac i uwazac na siebie.
dostalam wielka torbe z roznymi informacjami,gazetami,gazdzetami.
ogolnie jestem bardzo zadowolona
Super że wszytsko ok!! Pewnie jesteś teraz bardziej spokojna. Teraz musimy cierpliwie czekać aby nasze fasolki zdrowo i szybko się rozwijały!!
A u lekarza byłaś prywatnie czy na NFZ?
Ile u Was kosztuje wizyta prywatna???