reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty u gin i czekam na wieści! Ja jestem bardzo niecierpliwa, i szczerze mówiąc, jak sobie pomyśle że aż tak długo muszę czekać na pierwsze USG to aż mnie trzęsie!!! Może powinnam iść do innego, prywatnie, np. w tym tygodniu. Bo prawdę mówiąc to pierwsze USG będzie robione (według moich obliczeń) jak będzie już prawie 8 tydzień, czy to normalne?
Witaj ;-);-)
no niby ksiazkowo pierwsze powinno byc w 8 tygodniu .;-)

reklama
dziewczyny trzymam kciuki za wszsytkie dzisiaejsze wizyty!! no i pochwalcie się oczywiscie po wizycie !!! przyneisiecie napewno dsame dobre wiesci!!!! :-):-):-) trzymajcie sie i bez stresu!!!

Witam
Również trzymam za Was i wasze fasolki kciuki.Będzie wszystko ok. ;-)
Vanilka ty się niczym nie martw :tak: Jeszcze 2 dni i będziesz miała swoją połóweczkę przy sobie ;-)
A moja połóweczka już jutro w nocy przyjedzie.Idę więc na zakupy jakieś.

Witam
Również trzymam za Was i wasze fasolki kciuki.Będzie wszystko ok. ;-)
Vanilka ty się niczym nie martw :tak: Jeszcze 2 dni i będziesz miała swoją połóweczkę przy sobie ;-)
A moja połóweczka już jutro w nocy przyjedzie.Idę więc na zakupy jakieś.

Angelie a Ty jak się dzisiaj czujesz!!??
Pewnie podekscytowana jesteś, że Twój ukochany wraca !! Wcale Ci się nie dziwie też nie mogłąbym się doczekać!:-)

Angelie a Ty jak się dzisiaj czujesz!!??
Pewnie podekscytowana jesteś, że Twój ukochany wraca !! Wcale Ci się nie dziwie też nie mogłąbym się doczekać!:-)

U mnie dziś ok tylko jak zwykle śpiąca ale nie długo to nadrobię :-D
Oj tak jestem baaaaardzo podekscytowana. Już spakowałam dla niego prezencik - śliczne maleńkie buciki,zakupy zrobione, posprzątane a jutro od rana do wieczorka dzień dla urody :-)
A jak u Ciebie samopoczucie Asim??

U mnie dziś ok tylko jak zwykle śpiąca ale nie długo to nadrobię :-D
Oj tak jestem baaaaardzo podekscytowana. Już spakowałam dla niego prezencik - śliczne maleńkie buciki,zakupy zrobione, posprzątane a jutro od rana do wieczorka dzień dla urody :-)
A jak u Ciebie samopoczucie Asim??

Hmm no to romantyczny wieczór się szykuje!! Udanej zabawy życzę!!
U mnie - nic ciekawego, jestem w pracy trochę mi przeszło z tymi nudnościami rannymi (jesli to mozna nazwać tym, nigdy nie miałam wiec nie wiem czy to napewno to:-)), jakoś apetyt dziś mnie opuścił i senna jestem, a tu do 15:30 trzeba pracowac , a przynajmniej udawać że coś się robi!!

A Ty jesteś teraz w Polsce?? :-)

Hmm no to romantyczny wieczór się szykuje!! Udanej zabawy życzę!!
U mnie - nic ciekawego, jestem w pracy trochę mi przeszło z tymi nudnościami rannymi (jesli to mozna nazwać tym, nigdy nie miałam wiec nie wiem czy to napewno to:-)), jakoś apetyt dziś mnie opuścił i senna jestem, a tu do 15:30 trzeba pracowac , a przynajmniej udawać że coś się robi!!

A Ty jesteś teraz w Polsce?? :-)

A dziękuję, dziękuję :-D:-D:-D:-D
To już nie długo do domciu będziesz szła ;-) A ja do pracy dopiero po południu i znowu do północy :eek: Ale dziś ostatni dzień i 2 dni wolnego:-)
Niestety bardzo bym chciała być w Polsce - nie dostałam urlopu więc siedzę w UK :wściekła/y:

A dziękuję, dziękuję :-D:-D:-D:-D
To już nie długo do domciu będziesz szła ;-) A ja do pracy dopiero po południu i znowu do północy :eek: Ale dziś ostatni dzień i 2 dni wolnego:-)
Niestety bardzo bym chciała być w Polsce - nie dostałam urlopu więc siedzę w UK :wściekła/y:

A co robis zjeśli można wiedzieć??
szkoda ze nie mogłas pojechać w odwiedzinki do domu!!

Angelie ale super romantycny wieczorek sie szykuje. Super

Jeśli chodzi o widocznosc na usg to ja z pierwsza ciążą poszlam szybko bo niecały 5 tydzien byl i bylo widać pęcherzyk, lekarz kazał mi przyjsc jeszcze w 7 tyg z badaniami aby zobaczyc czy bije serduszko.
Jak macie mozliwosc to zrobcie juz sobie badanka morfologie i mocz no i badanie na toksoplazmoze aby na pierwsze badanie isc juz przygotowanym.

reklama
aisim co ja teraz robię? a no siedzę i jednym okiem patrzę na TV a drugim w komputer i piszę z Wami.Ale robi mi się coraz bardziej sennie :-D

Arlecia wieczorek będę miała napewno cudowny - wkońcu będę mogła powiedzieć mojemu Skarbowi o naszej fasolce :-)

Do góry