reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

atabe widze na suwaczku ze u ciebie to 5 tydzien i 5 tydzien,takze twoja fasolka starsza od mojej o 1 dzien:-)
wyliczyl ci lekarz termin?bo mnie na 1.07;-)

reklama
atabe widze na suwaczku ze u ciebie to 5 tydzien i 5 tydzien,takze twoja fasolka starsza od mojej o 1 dzien:-)
wyliczyl ci lekarz termin?bo mnie na 1.07;-)

U mnie problem z terminem, na początku był 30.06, ale z uwagi na moje cykle , które bywały raz krótsze, a raz dłuższe to nie mam jeszcze terminu... lekarz wyliczy mi na podstawie wielkości fasolki, być może już na następnej wizycie;-) ale podejrzewam, że będzie to początek lipca.
A ty termin na 1.07. masz z usg czy z OM?

U mnie problem z terminem, na początku był 30.06, ale z uwagi na moje cykle , które bywały raz krótsze, a raz dłuższe to nie mam jeszcze terminu... lekarz wyliczy mi na podstawie wielkości fasolki, być może już na następnej wizycie;-) ale podejrzewam, że będzie to początek lipca.
A ty termin na 1.07. masz z usg czy z OM?

mi na podstawie OM ale wiadomo ze zmienic sie to moze i tez wlasnie mi powiedziala ze na podstawie fasolki wyliczy dokladny termin .
a tak z innej beczki bo zapomnialam zapytac dzisiaj na wizycie powiedzcie jak to teraz jest z seksem mozna,nie mozna? w gumce?bez?:sorry2:

Tak jak wam mówiłam rano dziś mam kiepski dzień od rana mnie dźwiga, nie polecam koszmarne uczucie!!!
Ale boję się że jak się już zaczęło to się będzie powtarzać :-((:)no:
ale dla fasolki to zniosę dzielnie wszystko:tak:

mi na podstawie OM ale wiadomo ze zmienic sie to moze i tez wlasnie mi powiedziala ze na podstawie fasolki wyliczy dokladny termin .
a tak z innej beczki bo zapomnialam zapytac dzisiaj na wizycie powiedzcie jak to teraz jest z seksem mozna,nie mozna? w gumce?bez?:sorry2:
mój lekarz powiedział, że delikatnie można współżyć;-)

a jak u was z mdłościami?? mnie wczoraj wieczorem dopadły pierwszy raz i teraz siedzę jak na szpilkach i czekam czy dziś też przyjdą:zawstydzona/y:

reklama
Do góry