reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
dziekuje wam dziewczyny bardzo mocno teraz nawzajem bedziemy zaciskac kciuki zeby wszystko dobrze sie ukladalo a fasolinki rosly.

Ostatnia edycja:
witam się nieśmiało z terminem na 15 lipca 2010
to moja 3 ciąża z pierwszej mam 8 letnią córkę, z drugiej półrocznego Aniołka w niebie i teraz oczekuję na kolejny wielki cud w moim życiu
za godzinke odbieram wyniki bety ale w 24 dc wynosila 49.73 mam nadzieję że urosła

Kama super, że widziałaś już pęcherzyk ciążowy, ja też go widziałam na pierwsze wizycie, a teraz niecierpliwie czekam na kolejne usg 13.11. i modle się by zobaczyć bijące serduszko:tak:

Zasypiam dziś w każdym miejscu i w każdej pozycji:zawstydzona/y:

witam się nieśmiało z terminem na 15 lipca 2010
to moja 3 ciąża z pierwszej mam 8 letnią córkę, z drugiej półrocznego Aniołka w niebie i teraz oczekuję na kolejny wielki cud w moim życiu
za godzinke odbieram wyniki bety ale w 24 dc wynosila 49.73 mam nadzieję że urosła

wow ż termin na 15 lipca, ale ten czas leci:tak: wszystkiego dobrego :-)

a mnie znowu spanie łapie:wściekła/y: ale to chyba wina pogody tez zimno pada... w dodatku jak zwykle ten bol podbrzysza jest, bo wieczor sie zbliza:wściekła/y:

Kama super, że widziałaś już pęcherzyk ciążowy, ja też go widziałam na pierwsze wizycie, a teraz niecierpliwie czekam na kolejne usg 13.11. i modle się by zobaczyć bijące serduszko:tak:

Zasypiam dziś w każdym miejscu i w każdej pozycji:zawstydzona/y:

ja tez sie strasznie niecierpliwie i boje mysle ze jak uslysze serduszko mojej fasolinki to kamien z serca mi spadnie.:tak:

reklama
a mnie znowu spanie łapie:wściekła/y: ale to chyba wina pogody tez zimno pada... w dodatku jak zwykle ten bol podbrzysza jest, bo wieczor sie zbliza:wściekła/y:

mnie tez zaczyna bolec ale moja pani doktor mi powiedziala ze jak boli to swiadczy o tym ze macica sie rozciaga czyli ze wszystko jest ok.
ja dzisiaj nie mialam czasu zeby pospac ale teraz wylozylam sie na kanapie takze drzemka na pewno zaraz bedzie:szok:
wiecie a moj M dzisiaj po mojej wizycie chodzi i podspiewuje sobie a mnie ten widok tak bardzo cieszy:-)

Do góry