reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Witam,pospalam do 10:happy:
Powodzenia dziewczyny na dzisiejszych wizytach :tak:

atabe jak sie czujesz??

Ja dopiero zaczne kupowac ciuszki jak bede wiedziec kto mieszka w moim brzuszku:tak:licze,ze ok 20 tyg.sie dowiem:happy:

reklama
Hej dziewczeta:-)
Tiffi-ja mam wizyty co 4 tygodnie,a w dwoch ostatnich mieisacach co 2 tygodnie.

Ja tez jestem jeszcze wieksza placzka niz bylam;-)I dzis zmeeeeeczona-na szczescie do pracy na 14.00.

geperty, jeżeli ta wizyta ma Ciebie uspokoić to idź.
Ja byłam na poczatku 6 tygodnia i lekarz nie powiedział mi, że za wcześnie i było już coś widać. Dzidziuś rozwija się bardzo szybko, więc na pewno będzie większy niż ostatnim razem i serduszko powinno już pikać :-) a więc będziesz mogła już więcej zobaczyć, tak uważam :tak:

Dziś dziewczynki tylko dwa slowa:
ŻYCZE WAM WSZYSTKIM UDANEGO DNIA, SUPER SAMOPOCZUCIA I DOBRYCH WIEŚCI NA WIZYTACH :-)

Geperty - jesli obsesyjnie non stop o tym myślisz to idź trochę się uspokoisz,a ta wizyta wiele może wyjaśnić. Na tym etappie z dnia na dzień dzidziuś się rozwija!!
yustynia - nie martw się napewno ta mała deprecha minie!! Pomyśl o maluszku w brzuszku idź na tą czekolade i napewno Ci się poprawi!!
Vanilka - ja też planuję zacząć kupowac jakies rzeczy i ciuszki jak będę znała płeć dzidziusia. Tylko przypomnina mi sie taka sytuacja moja kuzynka była pewna że urodzi się chłopczyk, to było potwierdzone przez lekarza, a tu w dzień porodu rodzi się dziewczynka!! To Ci dopiero niespodzianka była. W prawdzie to było jakieś 5 lat temu i moze Usg nie były takie dokładne.
Ale ostatni widziałam takie słodkie ciuszki z z serii kubuś puchatek....kupiłam ale do mojej chrześnicy w rozmiarze 86!! A my chyba musimy zacząć od 56? tak mysle!:-)

Emih zapomniałam napisać, że dziękuję za info o Invictcie, ale właśnie się dowiedziałam, że dobry sprzęt mają na ul. Podbielańskiej visavis bocznego wejścia City Forum (czyli koło Krewetki) no i właśnie tam bym chyba szła. A na stronie Invicty czytam, że do 11 tygodnia wogóle nie robią usg, chyba, że ze względu na krwawienie.
A skąd jesteś, bo Wybrzeże jest bardzo rozległe ;-)?

reklama
Geperty - jesli obsesyjnie non stop o tym myślisz to idź trochę się uspokoisz,a ta wizyta wiele może wyjaśnić. Na tym etappie z dnia na dzień dzidziuś się rozwija!!
yustynia - nie martw się napewno ta mała deprecha minie!! Pomyśl o maluszku w brzuszku idź na tą czekolade i napewno Ci się poprawi!!
Vanilka - ja też planuję zacząć kupowac jakies rzeczy i ciuszki jak będę znała płeć dzidziusia. Tylko przypomnina mi sie taka sytuacja moja kuzynka była pewna że urodzi się chłopczyk, to było potwierdzone przez lekarza, a tu w dzień porodu rodzi się dziewczynka!! To Ci dopiero niespodzianka była. W prawdzie to było jakieś 5 lat temu i moze Usg nie były takie dokładne.
Ale ostatni widziałam takie słodkie ciuszki z z serii kubuś puchatek....kupiłam ale do mojej chrześnicy w rozmiarze 86!! A my chyba musimy zacząć od 56? tak mysle!:-)
Ja tez uwielbiam z Kubusiem puchatkiem :tak:No zaczynamy od 56 :happy:hehe ale mialam kuzynka niespodzianke :happy:Ciuszki wiekszosc pewnie niebieskie :happy:
A co Ty dzisiaj tak pozno sie meldujesz?? Lenilas sie tyle czasu ?;-)

Do góry