M
madzik1980
Gość
Aneta a w ciaży już badałas morfologie?bo mi jeszcze nie zlecił-myśle ze jutro mi karze zrobić.Ja zawsze miałam dosyć dobrą hemoglobine-w górnych wartościach no ale zobaczymy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie pamiętam, która z was wczoraj pisała o tortilli i wtedy poprosiłam męża by przywiózł. Co prawda z ledwością, ale zjadłam ( w środku był kurczak), ale jakbym miała go sama dotknąć to chyba bym nie dotarła do kuchni.
Ja miałam wyrzuty sumienia, że w domu taka lipa i dzisiaj pozmywałam i upiekłam placki z jabłkami, mąż się ucieszy a i ja parę zjadłam.
Ja jestem w szoku jak długo mogę spać, odpoczywać. Dobrze mi w tym tygodniu, bo pracuję w domu, więc odpoczywam i trochę leżę.
Co do naszych zmartwień, to każda z nas ciągle myśli, myśli co się dzieje, czy się dzieje i jak się dzieje, no i chyba nic tego nie zmieni. Co do USG pierwsze miałam w 7t jak się okazało, oczywiście musiałam trochę poczekać, ale widziałam serduszko i w ogóle jakoś tak miło było. Kolejną wizytę mam za 4 tyg. A wy w jakich tygodniach miałyście USG i kiedy następne?